fbpixel

Search icon
Search
Δύο beauty parties κήρυξαν την επίσημη έναρξη του καλοκαιριού στην Αθήνα
PEOPLE & MOMENTS

Δύο beauty parties κήρυξαν την επίσημη έναρξη του καλοκαιριού στην Αθήνα

Πλήθος εκλεκτών καλεσμένων παρευρέθηκε στις εκδηλώσεις των Sephora και Roger & Gallet


Με τον πιο fun και ιδιαίτερο τρόπο εγκαινιάστηκε κι επίσημα η summer season στην Αθήνα με αγαπημένα beauty brands να προσκαλούν εκλεκτούς καλεσμένους σε μια σειρά από ξεχωριστά parties που γίνονται αφετηρία για να γιορτάσουμε την έναρξη της πιο όμορφης και αναζωογονητικής εποχής του χρόνου! 

Λάμψη, summer vibes και ομορφιά σε μια αξέχαστη βραδιά στο party του Sephora 

6a9a7598-ok-large.jpg

Η SEPHORA Greece το απόλυτο love brand όλων μας, καλωσόρισε ακόμη ένα καλοκαίρι με ένα λαμπερό party, δίνοντας το έναυσμα για το επίσημο countdown της πιο ζεστής εποχής του χρόνου. Πλήθος celebrities, influencers, make up artists αλλά και εκπρόσωποι των media - μεταξύ άλλων η Ευγενία Σαμαρά, η Μυρτώ Κάζη, η Έβελυν Καζαντζόγλου, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, η Νικολέτα Ράλλη, η Μαντώ Γαστεράτου,η Ελένη Βουλγαράκη, η Xριστίνα Κοντοβά, ο Φίλιππος Ιωάννου, η Άννα Πρέλεβιτς, η Άλκηστις Giraud, η Γιώτα Δρέβελη και πολλοί ακόμη - έδωσαν την Τετάρτη 10 Μαΐου 2023 το καθιερωμένο καλοκαιρινό τους «ραντεβού» στο Ploes floating venue, ανακαλύπτοντας όλα τα νέα beauty λανσαρίσματα και must-haves των αγαπημένων τους brands.

9k6a1170-ok-large.jpg
Χριστίνα Κοντοβά

Mε moto της εκδήλωσης το “Summer Vibes” που πάντα θα μας θυμίζει τις ηλιόλουστες ημέρες του καλοκαιριού, η SEPHORA καλωσόρισε τους λαμπερούς καλεσμένους της σε έναν χώρο εμπνευσμένο από τις δικές της χρωματικές παλέτες, το ηλιοβασίλεμα αλλά και την Ημέρα της Μητέρας.

5e9c4834-e853-423c-ad36-5fa7fb252342.jpeg
Μαρίλια Τόμπρα, Country Director SEPHORA

Η εξειδικευμένη ομάδα των make up και skincare experts της εταιρείας ήταν εκεί για υποδεχτεί όλους τους beauty lovers στα μοναδικά θεματικά corners με πάνω από 35 brands, όπως Summer Makeup looks, Benefit Brow services, Relaxing Massage & GHD hairstyling. Ταυτόχρονα, παρουσιάστηκε η αγαπημένη σε όλους Sephora Collection με όλα τα Summer must-have beauty προϊόντα – Summer 2023 Care Makeup, Skincare, Haircare και τη νέα συλλογή των colorful masks. Οι ειδικές συσκευασίες έκλεψαν τις εντυπώσεις, όπως επίσης και τα minis & more που αποτελούν το απόλυτο go to για τις διακοπές.

9k6a1743-ok-large.jpg

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με φαντασμαγορικά πυροτεχνήματα, δροσερά κοκτέιλ & δυνατή χορευτική μουσική, ενώ η Μαρίλια Τόμπρα, Country Director της εταιρείας δήλωσε με υπερηφάνεια: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που η SEPHORA κατορθώνει σε κάθε PR event της να μετατρέπεται στο talk-of-the-town happening, συγκεντρώνοντας τα σπουδαιότερα ονόματα από το χώρο των Media, των Social Media αλλά και των απανταχού beauty experts, αποδεικνύοντας έμπρακτα ότι έχει εδραιωθεί στην καρδιά του κοινού. Το σημερινό event μας έδωσε την πιο υπέροχη αφορμή να παρουσιάσουμε τα νέα λανσαρίσματα των πιο αγαπητών exclusive brands με τα οποία συνεργαζόμαστε, μετατρέποντας τη SEPHORA στον απόλυτο προορισμό για beauty summer shopping».


Η Roger & Gallet γιόρτασε έναν χρόνο από το λανσάρισμα της νέας συλλογής Eaux Parfumées Bienfaisantes

ama-0127.jpg
Feuille De Thé - Eaux Parfumées Bienfaisantes

Η Roger & Gallet, ο πρώτος κι αγαπημένος γαλλικός οίκος αρωματοποιίας, γιόρτασε έναν χρόνο από το λανσάρισμα της συλλογής Eaux Parfumées Bienfaisantes με ένα anniversary party στο Ombre Aperitivo στο κέντρο της Αθήνας. Αγαπημένες και fun social media προσωπικότητες, celebrities και δεκάδες εκπρόσωποι των media παρευρέθηκαν στο επετειακό party της, σε έναν χώρο γεμάτο χρώματα, λουλούδια, κορδέλες κι αρώματα εμπνευσμένα από τη συλλογή Eaux Parfumées Bienfaisantes.

Η μικρή στοά στην οδό Βουκουρεστίου μετατράπηκε σε μία πολύχρωμη όαση υπό την καλλιτεχνική επίβλεψη της ομάδας της Formaika, παραπέμποντας σε έναν ονειρικό παριζιάνικο κήπο με άρωμα Roger & Gallet.

ama-0679.jpg
Ιφιγένεια Μπάκα

Πριν από ένα χρόνο, η εταιρεία παρουσίασε τη νέα κι ανανεωμένη συλλογή Eaux Parfumées Bienfaisantes. Πρόκειται για 8 αποστάγματα ευτυχίας, τα οποία μπορεί κάποιος να βρει σε επιλεγμένα φαρμακεία και πολυκαταστήματα καλλυντικών. Τα αρώματα είναι εμπλουτισμένα με φυσικά εκχυλίσματα φρούτων ή λουλουδιών, γνωστά για τις ευεργετικές τους ιδιότητες στο σώμα και το πνεύμα, προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία αισθήσεων: χαλάρωση και τόνωση.

Η Roger & Gallet μετρά ήδη 160 χρόνια κι έχει δημιουργήσει ένα υπέροχο και μοναδικό σύμπαν αρωμάτων και προϊόντων φροντίδας, που περιμένει να τον ανακαλύψετε. Πιστή στην τέχνη της γαλλικής περιποίησης, επανασυστήνεται παραμένοντας όμως περισσότερο από ποτέ συνδεδεμένη με την ιστορία της. Η συλλογή των οκτώ Eaux Parfumées Bienfaisantes προσφέρει υπέρτατη φρεσκάδα, αυθεντικότητα κι ευεξία. Καθένα από τα 8 νέα αποστάγματα περιέχουν συστατικά φυσικής προέλευσης με έως κι 95% χωρίς χρωστικές κι όλα έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό: το ξύπνημα των αισθήσεων! Πηγή έμπνευσης του οίκου αποτελούν οι μεσαιωνικοί κήποι με τα αρωματικά, φαρμακευτικά και ιαματικά φυτά. Τα φυσικά συστατικά, επιλεγμένα με σχολαστικότητα κι επεξεργασμένα με λεπτότητα, βρίσκονται στην καρδιά της νέας οσφρητικής περιπέτειας των Roger & Gallet - Eaux Parfumées Bienfaisantes. 

ama-0006.jpg
Ombre Aperitivo

Κάθε άρωμα της συλλογής αυτής είναι δημιουργία ενός εμβληματικού μετρ αρωματοποιού κι είναι εμπλουτισμένο με φυτικά εκχυλίσματα που έχουν χαλαρωτικές ή τονωτικές ιδιότητες και επιδρούν στη συνολική ευεξία και τη διάθεσή σου με έναν ιδιαίτερο τρόπο. Το Fleur de Figuier, το Rose, το Feuille de thé και το Néroli καταπραΰνουν τις αισθήσεις. Ενώ το Gingembre Rouge, το Bois d’Orange, το Cédrat και το Fleur d’Osmanthus τις διεγείρουν. 

Ανακαλύψτε στη gallery περισσότερες φωτογραφίες!