fbpixel

Search icon
Search
Dream places: Τέσσερα νέα ξενοδοχεία στα ελληνικά νησιά που αναμένεται να «κάνουν αίσθηση»
TRAVEL

Dream places: Τέσσερα νέα ξενοδοχεία στα ελληνικά νησιά που αναμένεται να «κάνουν αίσθηση»

Όταν η πολυτέλεια 5 αστέρων συναντά τον νεοτερισμό


Εκεί που ορίζοντας ενώνεται και ο ουρανός γίνεται «ένα» με τη θάλασσα, σε αυτό το ελληνικό καλοκαίρι επιθυμούμε να δραπετεύουμε. Αυτό ονειρευόμαστε, γράφοντας για τα ολοκαίνουρια και πιο hot ονόματα ξενοδοχείων που αναμένεται να κάνουν αίσθηση στα ελληνικά νησιά και φέτος. Οι Κυκλάδες πρωταγωνιστούν, ενώ η λίστα μεγαλώνει με resorts, συγκροτήματα και βίλες που θα μας χαρίσουν τα πιο ευχάριστα ηλιοβασιλέματα της ζωής μας. Ανυπομονούμε να θαυμάσουμε τις νέες αφίξεις στη χώρα μας, οι οποίες κάνουν το λεγόμενο "update" και μας βάζουν απευθείας στο απόλυτο summer mentality. Υψηλές υπηρεσίες, προσεγμένη αισθητική και σύγχρονη διακόσμηση προσφέρουν μια διαφορετική και σίγουρα ολοκληρωμένη εμπειρία διαμονής! 

Let's explore it! 

NOS Hotel & Villas, Σίφνος 

nos1.jpg

18 σουίτες μοιρασμένες σε τέσσερα πέτρινα κτίσματα σαν «προστατευτική αγκαλιά» σιφνιώτικου χωριού. Εσωτερικά που υπερασπίζονται την ιδιωτικότητα του χώρου, αλλά και κοινοί τόποι που σε προτρέπουν στο "μαζί". Αρχιτεκτονική, design, γεύση και ευζωία, τόσο σύγχρονα και τόσο ανόθευτα, ταυτόχρονα. Το ολοκαίνουργιο ξενοδοχείο NOS Hotel & Villas δια χειρός του Κ-studio, στο Φάρο της Σίφνου είναι το πρώτης θέσης εισιτήριο της επιστροφής στην πατρίδα της αναλλοίωτης μνήμης. Ακόμα περισσότερο... Είναι σαν το πρωινό -και άρα αναζωογονητικό- ξύπνημά της.

Το όνομά του εμπνευσμένο από τον τρόπο που το ντόπιο γλωσσάρι θέλει τις λέξεις να προφέρονται κομμένες στα μισά τους-, συντόμευση του ονόματος του νησιού στο οποίο βρίσκεται (Sif-NÓS), αλλά και παραπομπή την ίδια ώρα στην λατινική αντωνυμία «εμείς», «μας», «εμάς», ενσταλάζει στον γενετικό κώδικα του νέου ξενοδοχείου την αίσθηση του «ανήκειν», της επι-κοινωνίας, της σύνδεσης μεταξύ μας. Αυτή είναι άλλωστε η πρόθεσή του. 

Η τοποθεσία του συγκλονιστική. Στην προνομιακή περιοχή του Φάρου και σε απόσταση... βουτιάς από τις πιο φημισμένες παραλίες του νησιού, το NOS υψώνεται σαν μια ανεξάρτητη χερσόνησος. Προικισμένη με εικόνες, λες και παρμένες από drone, γεμάτες με το γαλάζιο του Αιγαίου και με την εμβληματική Παναγία της Χρυσοπηγής να δεσπόζει στα δεξιά του κάδρου. Θεματοφύλακας της ανεπιτήδευτης φινέτσας και της παράδοσης του νησιού, το συγκρότημα μοιάζει με φυσική προέκταση-συνοπτική περίληψη του απαράμιλλου φυσικού τοπίου. Φωτεινά και ευρύχωρα εσωτερικά, που ξεκινούν και καταλήγουν σε απομονωμένες αυλές, βεράντες και μπαλκόνια, ενώνουν με μοναδική λεπτότητα και ευγένεια το μέσα με το έξω, το τότε με το τώρα. Ένα συγκρότημα που αναβαθμίζει το χάρτη της φιλοξενίας του νησιού. Φτιαγμένο για το κοινό που αναζητά την προσωποποιημένη εξυπηρέτηση και τις μοναδικές εμπειρίες. Για εκείνο που αποζητά να γίνει ένα με τον τόπο, τους ανθρώπους του, την ενέργεια και τους ρυθμούς του, να γευτεί το φαγητό του και να παρασυρθεί από τις μουσικές, τις χαρές και τη χάρη του. Και να βιώσει την πολυτέλεια της απλότητας, την αγνότητα και την αυθεντικότητα, αλλά μαζί και τον κοσμοπολίτικο χαρακτήρα και την αξεπέραστη ποιότητα σε υπηρεσίες. 

nos4.jpg

Τόσο αρχιτεκτονικά όσο και ως προς την εσωτερική του διακόσμηση το συγκρότημα των 4 κτιρίων και 18 σουίτων (από 29 έως 50 τετραγωνικά) του NOS φέρει στην ετικέτα του την ηχηρή υπογραφή του K-Studio των Δημήτρη και Κωνσταντίνου Καραμπατάκη. «Προσπαθήσαμε να φέρουμε τις ποιοτικές της σύνθεσης ενός χωριού. Με τους ενδιάμεσους χώρους, τα καλντερίμια, τις αυλές, αλλά και την πλατεία του χωριού να ‘αναπαρίσταται’ στο άνοιγμα γύρω από το εστιατόριο και την πισίνα», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Καραμπατάκης. Εδώ η γλώσσα του σχεδιασμού και της κατασκευής είναι εμπνευσμένη από την τοπική αρχιτεκτονική. Και ο διάλογος του εντός με το εκτός, του παρελθόντος με το παρόν, αδιάκοπος, Το ίδιο και τα παιχνιδίσματα με το φυσικό φως, όπως φιλτράρεται μέσα από μια ελιά, μια μπουκαμβίλια, μια πέργκολα. Η περίτειχη, γεμάτη με το γιασεμί του νησιού, αυλή αντικαθιστά την τυπικότητα μιας κλασικής εσωτερικής reception και οι διάσπαρτοι φλάροι -οι χαρακτηριστικές σιφνιώτικες κεραμικές σόμπες με τα στόμια- σημεία στίξης στους εξωτερικούς χώρους, αναλαμβάνουν να σου μιλήσουν για την αιώνων παράδοση της κεραμοποιίας σε αυτόν τον τόπο.

Ο «πρόλογος» της ιδιωτικής αυλής με την έκπληξη του υγρού στοιχείου θα σε προετοιμάσει με τον πιο ευχάριστο τρόπο για τη σουίτα σου που ακολουθεί αμέσως μετά. Εδώ οι γεωμετρίες και το φως μαλακώνουν με τις καμάρες και τους θολωτούς διαδρόμους να δημιουργούν το κουκούλι της ιδιωτικότητάς σου. Η γήινη χρωματική παλέτα, τα φυσικά, καθαρά και απτά υλικά -η πέτρα, το μάρμαρο, η κουρασάνη- συμπυκνώνουν σε μόλις λίγα τετραγωνικά όλη την μοναδικότητα αυτού του κομματιού κυκλαδίτικης γης και των παράγωγων της. Οι κεραμικοί νιπτήρες, αλλά και αντικείμενα, όπως τα σαν πλεκτά καλάθια σκαμπό, υμνούν τη δεξιοτεχνία των Σιφναίων τεχνητών την ίδια ώρα που τα Coco-mat στρώματα, τα ηχεία Μarshall, οι καφετιέρες Nespresso και οι tote bags με τις πετσέτες θαλάσσης λειτουργούν ως υλικές αναφορές της σύγχρονης ευζωίας. Τα πρωτότυπα έργα τέχνης της Joanna Burtenshaw μεταφέρουν τη δυναμικότητα του τόπου στο εσωτερικό κάθε δωματίου, ενώ οι οντάδες, τα καθιστικά και οι τραπεζαρίες στις βεράντες δημιουργούν το εφέ του διπλού δωματίου και σου δίνουν την επιλογή να μεταφέρεις τις δραστηριότητες ενός δωματίου εκτός. Όλοι οι χώροι αποπνέουν ηρεμία, ευγενική απλότητα, εκλεπτυσμένη πολυτέλεια, δένοντας μαγικά με τη γαλήνη και την αγνότητα του αυθεντικού τοπίου.

nos6.jpg

Υπό την υψηλή καθοδήγηση του executive chef Αθηναγόρα Κωστάκου -τον δημιουργό πίσω από τα διάσημα μυκονιάτικα projects αλλά και τα success storιes όπως τα Noema και Loco-, το εστιατόριο του NOS δεν είναι μόνο η επιτομή του gathering στον φιλόξενο ανοιχτό του χώρο, αλλά η δυνατότερη υποψηφιότητα του φετινού πρωταγωνιστή στη γαστρονομική σκηνή του νησιού. Εδώ η ελληνικότητα και η εντοπιότητα, τόσο στην πρώτη ύλη όσο και στην εκτέλεση των συνταγών, είναι αξίες αδιαπραγμάτευτες. «Το zero waste και η ντόπια πρώτη ύλη είναι οι βασικοί παρονομαστές στο μενού που ετοιμάσαμε για το εστιατόριο του NOS. Όλες οι μαγειρικές τεχνικές αλλά και οι πρώτες ύλες της Σίφνου και των Κυκλάδων -με έμφαση στην ωμοφαγία- έχουν εδώ τον πρώτο και κυρίαρχο λόγο», τονίζει ο Αθηναγόρας Κωστάκος. Το πικάντικο ταρτάρ παλαμίδας με κάπαρη και τσακιστές ελιές, ο ταραμάς από τόνο Αλοννήσου και το μαγειρεμένο αργά αρνί καπνιστό με κλιματόβεργες, είναι μερικά μόνο από τα πιάτα που σερβίρονται εδώ και ασπάζονται τη φιλοσοφία του sharing (μεγάλες μερίδες). Υποκινώντας το μοίρασμα γύρω από ένα τραπέζι... Όπου πίνεις, δοκιμάζεις, γελάς, μοιράζεσαι, ανήκεις.

Info: stayatnos.com | Φωτογραφίες: Γιώργος Κορδάκης 

White Coast Suites, Μήλος

white-coast-milos-4-bcJF2.jpg

Στο White Coast Suites, το νέο 5 αστέρων ξενοδοχείο του νησιού, ο χρόνος σταματά και η πραγματική ζωή αρχίζει. Η Μήλος είναι το απόλυτο ελληνικό νησί για το φετινό καλοκαίρι σύμφωνα με το αφιέρωμα του Conde Nast Traveller, του μεγαλύτερου ταξιδιωτικού περιοδικού στον κόσμο, καθώς διαθέτει έναν απέραντο φωτεινό ουρανό, τις καλύτερες παραλίες του Αιγαίου, μοναδική γαστρονομία αλλά κι εξαιρετικές επιλογές για διαμονή.

white-coast-milos-2.jpg

To ολοκαίνουριο White Coast Suites, μόλις στη δεύτερη χρονιά λειτουργίας του έχει ήδη καταφέρει να ξεχωρίσει για την ξεχωριστή αρχιτεκτονική και την απέριττη πολυτέλεια που προσφέρει. Από το signature άρωμα των εσωτερικών χώρων μέχρι τα ντόπια αγνά υλικά που συνθέτουν τις γαστρονομικές επιλογές του εστιατορίου του, η διαμονή των επισκεπτών είναι φροντισμένη μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια.

Τοποθεσία βγαλμένη από όνειρο. Το προνομιακό location του White Coast προσφέρει απόλυτη ιδιωτικότητα, ενώ παράλληλα το ξενοδοχείο απέχει μόλις 5-10 λεπτά με το αυτοκίνητο από τα πιο σημαντικά σημεία του νησιού. Η θέα που προσφέρεται «κόβει» την ανάσα, κάνοντας το βλέμμα του επισκέπτη να πλανάται εκεί όπου η φαντασία γίνεται πραγματικότητα. Άλλωστε, αυτό που κάνει τη Μήλο να ξεχωρίζει ανάμεσα στα άλλα νησιά των Κυκλάδων είναι αναμφισβήτητα οι παραλίες της. Με περισσότερες από 75 παραλίες, η Μήλος θα σας εντυπωσιάσει με την ποικιλία των ακτών της και τα πανέμορφα χρώματα των νερών της.

Κάτασπρο σαν τους εντυπωσιακούς λευκούς πέτρινους όγκους που αποτελούν μέρος του ακινήτου, αυτό το adults-only ξενοδοχείο είναι τοποθετημένο σε μια ιδιωτική παραθαλάσσια έκταση. Αποπνέοντας μια αίσθηση απόλυτης ηρεμίας και γαλήνης, το ξενοδοχείο προσφέρει μοναδική θέα στο ηλιοβασίλεμα και μοιράζεται την ίδια σεληνιακή ακτογραμμή με το πανέμορφο Σαρακήνικο. Η απέριττη πολυτέλεια της αρχιτεκτονικής του ενισχύεται από τις ιδιωτικές πισίνες που διαθέτει κάθε σουίτα.

white-coast-milos-3-6oln5.jpg

Αρχιτεκτονικά σχεδόν απέριττο, όπως άλλωστε και η απερίγραπτη γοητεία του τόπου. Οι γήινες αποχρώσεις πρωταγωνιστούν και έχουν ταιριάξει φοβερά με το μπλε της θάλασσας και του ουρανού. Τα δωμάτια και οι σουίτες έχουν προσεγγιστεί σχεδιαστικά με τρόπο μινιμαλιστικό, απογειώνοντας την έννοια του slow living, καλύπτοντας παράλληλα όλες τις απαιτήσεις των επισκεπτών. Σαν bonus στοιχείο, ο εκλεπτυσμένος τεχνητός φωτισμός έχει χαρίσει ακόμα πιο ατμοσφαιρικό αποτέλεσμα από χώρο σε χώρο.

Infinity πισίνες για πλήρη ιδιωτικότητα. Στην απόλυτη ησυχία μιας ιδιωτικής παραθαλάσσιας έκτασης, το White Coast Suites και η απέριττη πολυτέλεια που το χαρακτηρίζει δημιουργούν τον ιδανικό προορισμό για ταξιδιώτες που αναζητούν ηρεμία και αναζωογόνηση. Όλες οι σουίτες διαθέτουν ιδιωτική infinity πισίνα με θέα στη θάλασσα και στο ηλιοβασίλεμα, συνδυάζοντας την πολυτέλεια με τον νησιώτικο τρόπο ζωής και την παραδοσιακή κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική.

Η γαστρονομία του απογειωτική. Κατά τη διάρκεια της διαμονής του, ο επισκέπτης δεν πρέπει να χάσει την ευκαιρία να ζήσει μια αληθινή fine-dining εμπειρία απολαμβάνοντας απίθανες μεσογειακές γεύσεις, εξαιρετικό service κι εκπληκτική θέα. Εάν βρεθείτε εκεί, επιλέξτε να συνοδεύσετε το γεύμα σας με μια ετικέτα από τον τοπικό αμπελώνα. Plus, η Μήλος είναι εξαιρετικά δημοφιλής και για τα απίθανα εστιατόρια και τις παραδοσιακές ταβέρνες της, που απογειώνουν το traditional Εκεί, θα βρείτε τα πιο φρέσκα ψάρια, ενώ θα λατρέψετε την ντόπια κουζίνα.

Info: www.whitecoast.gr

Once in Mykonos Luxury Resort, Μύκονος 

mykonos1.jpg

Η νέα, υπερσύγχρονη ξενοδοχειακή μονάδα 5 αστέρων με την υπογραφή του αρχιτέκτονα Φοίβου Σταυρίδη των F Studio Designers, ανοίγει τις πύλες της τον ερχόμενο Μάιο, στο κοσμοπολίτικο νησί των Κυκλάδων, και συγκεκριμένα στην παραλία του Ορνού, αλλάζοντας το χάρτη της μυκονιάτικης φιλοξενίας. Πρόκειται για το νέο απόκτημα της γνωστής αλυσίδας Louis Hotels, σε συνεργασία με την εταιρεία hotel management Trésor Hospitality, που διαχειρίζεται ήδη περισσότερα από 10 ξενοδοχεία ανά την Ελλάδα.

Scrolling around Mykonos... Το Once in Mykonos αποτελεί μια όαση για όσους έχουν ανάγκη να αποδράσουν από την καθημερινότητα και ένα πολυτελές καταφύγιο που προσφέρει ατελείωτες δυνατότητες για διασκέδαση και περιπέτεια. Ζητήστε από την έμπειρη ομάδα του ξενοδοχείου να επιμεληθεί custom-made private εκδρομές με σύγχρονα RIBs στην ενεργειακή Δήλο και στα παραδεισένια Ρήνεια με τα κρυστάλλινα νερά, ή επισκέψεις στις ομορφότερες παραλίες και αξιοθέατα του Νησιού των Ανέμων. Το ξενοδοχείο παρέχει φυσικά 24ωρη reception, room service, υπηρεσία μεταφοράς από/προς το αεροδρόμιο.

Από την εξωτερική αρχιτεκτονική έως τον σοφιστικέ εσωτερικό σχεδιασμό και το διάκοσμο, το αμφιθεατρικά χτισμένο Once in Mykonos με τις εντυπωσιακές υποδομές του, προσφέρει ένα αληθινό ταξίδι αισθήσεων με νέο-νοσταλγική διάθεση. Διαθέτοντας μια συγκλονιστική infinity pool και 59 σουίτες, οι οποίες έχουν σχεδιαστεί μία προς μία σύμφωνα με τις αρχές της minimal chic αλλά συνάμα μοντέρνας αρχιτεκτονικής, και με γνώμονα το eco design, το νέο luxury resort δίνει τη δυνατότητα σε ζευγάρια και οικογένειες να απολαύσουν στο έπακρο τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του Νο1 κυκλαδίτικου προορισμού. Ένα σημείο όπου «η αυθεντική πολυτέλεια επιστρέφει σπίτι της» και η φιλοξενία, δηλαδή η ιερή τέχνη του να κάνεις έναν ξένο να νιώθει οικεία, αναδεικνύεται μέσα από τις πλέον υψηλού επιπέδου παροχές διαμονής.

mykonos6.jpg

Η αισθητική των δωματίων αλλά και των υπόλοιπων χώρων του Once in Mykonos είναι απόλυτα εναρμονισμένη με την αισθητική των Κυκλάδων, που θέλουν το άπλετο φως να διαχέεται στους χώρους και τα φιλικά προς το βλέμμα χρώματα να επιτρέπουν στο τοπικό στοιχείο να ξεχωρίζει, συνδυάζοντας το κλασικό κυκλαδίτικο στυλ με την boho μοντέρνα διακόσμηση. Άνετα μπάνια με πολυτελή προϊόντα περιποίησης, ξεχωριστή καμπίνα ντους, king size beds, και ιδιαίτερα έπιπλα, είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά των δωματίων, ενώ όλα διαθέτουν μεταξύ άλλων δορυφορική τηλεόραση επίπεδης οθόνης. Οι πλήρως εξοπλισμένες σουίτες του Once in Mykonos διακρίνονται για την ευρυχωρία τους, και προσφέρουν στους επισκέπτες μοναδικές ανέσεις για χαλάρωση και απόλαυση με φόντο την εντυπωσιακή θέα στο απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου, ενώ συγκεκριμένα οι Design Room σουίτες με ιδιωτική βεράντα και πισίνα αποτελούν την ιδανική επιλογή για διακοπές απόλυτης ιδιωτικότητας.

Ένα ιδιαίτερο γαστρονομικό ταξίδι ξεκινά σε επικούς γευστικούς προορισμούς με την υπογραφή του chef Νίκου Σκορδάκη στο ατμοσφαιρικό pool restaurant του ξενοδοχείου. Ό,τι καλύτερο έχει να επιδείξει η μεσογειακή κουζίνα σερβίρεται αριστοτεχνικά εδώ, σε ένα περιβάλλον απαράμιλλης αισθητικής, ενώ στο pool bar και το κανονικό bar του εστιατορίου, ταλαντούχοι mixologists δημιουργούν τα πιο μεθυστικά signature cocktails, με φόντο το χρυσό ηλιοβασίλεμα στον κόλπο του Ορνού που κόβει την ανάσα. Το προσεχές διάστημα μάλιστα επίκειται η ανακοίνωση για την άφιξη διεθνούς restaurant brand πολυτελείας, που αναμένεται να μυήσει τους λάτρεις της haute cuisine σε αναπάντεχα γαστρονομικά ταξίδια.

mykonos5.jpg

Γνωρίστε την wellness πλευρά του, επιλέγοντας εξατομικευμένες θεραπείες αναζωογόνησης και ομορφιάς, που έχουν σχεδιαστεί για να αφυπνίσουν τις αισθήσεις, να καταπραΰνουν το στρες, και να επαναφέρουν τη φυσική ισορροπία στο σώμα. Απολαύστε στιγμές περιποίησης στις εντυπωσιακές εγκαταστάσεις spa που περιλαμβάνουν τζακούζι, μία εσωτερική και εξωτερική πισίνα, signature spa products φτιαγμένα με οργανικά υλικά, δύο καμπίνες θεραπειών για μασάζ και έναν εξειδικευμένο χώρο ομορφιάς. Το Once in Mykonos παροτρύνει τους επισκέπτες να παραδοθούν σε μια ανεπανάληπτη εμπειρία ευεξίας, χαλάρωσης και fitness, προσφέροντας επίσης ένα πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο αλλά και εξωτερικό yoga stage, με φόντο τη θάλασσα.

If you can dream it, you can do it. Στον εντυπωσιακό χώρο δίπλα στο ιδιόκτητο γραφικό παρεκκλήσι του, το Once in Mykonos παρέχει τη δυνατότητα διοργάνωσης και φιλοξενίας premium εκδηλώσεων, από γάμους και βαφτίσεις μέχρι σημαντικές επετείους, πάρτι γενεθλίων κι exclusive εταιρικά events, δημιουργώντας αξέχαστες μαγικές στιγμές.

Info: www.onceinmykonos.com

Niko Seaside Resort MGallery, Κρήτη 

niko-seaside-resort-mgallery-03.jpg

To 2o ξενοδοχείο της στην Ελλάδα, το Niko Seaside Resort MGallery, μας συστήνει η Accor, το οποίο ανοίγει τις πύλες του στις 10 Απριλίου στον Άγιο Νικόλαο της Κρήτης. Η εντυπωσιακή ξενοδοχειακή μονάδα συνδυάζει την εκλεπτυσμένη αισθητική των ξενοδοχείων MGallery Collection με τον κοσμοπολίτικο χαρακτήρα που αποπνέει το νησί, προσφέροντας έναν μοναδικό adults-only, παραθαλάσσιο προορισμό. Το ολοκαίνουριο resort δίνει νέο νόημα στις κλασικές διακοπές δίπλα στη θάλασσα και είναι ιδανική επιλογή για σύγχρονους ταξιδιώτες που αναζητούν ξεχωριστές εμπειρίες σε ειδυλλιακούς προορισμούς.

Σε μια μοναδική παραθαλάσσια τοποθεσία στον Άγιο Νικόλαο της Κρήτης, μόλις 10 λεπτά από το γραφικό κέντρο της πόλης και 50 λεπτά από το διεθνές αεροδρόμιο του Ηρακλείου, το ξενοδοχείο έχει πανοραμική θέα στον κόλπο Μιραμπέλο. Ο επισκέπτης βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από τα ιστορικά αξιοθέατα του νησιού, τη θρυλική λίμνη Βουλισμένη αλλά και το κοσμοπολίτικο κέντρο του Αγίου Νικολάου που προσφέρει πληθώρα επιλογών και δραστηριοτήτων.

niko-seaside-resort-mgallery-04.jpg

Το ξενοδοχείο αποτελείται από 141 δωμάτια και σουίτες με private plunge pools που προσφέρουν εντυπωσιακή θέα στα νερά της Μεσογείου και στην πόλη, συνδυάζοντας το νησιώτικο στιλ με τη σύγχρονη πολυτέλεια. Το κτίριο έχει προσφάτως ανακαινιστεί πλήρως δημιουργώντας ένα φιλικό και φιλόξενο περιβάλλον, με κύριο υλικό το ξύλο και το μάρμαρο, ενώ παράλληλα οι γκρι, πράσινες και μπλε αποχρώσεις αναδεικνύουν τον χώρο.

Η εντυπωσιακή πισίνα στον τελευταίο όροφο του ξενοδοχείου και το lounge με τις άνετες ξαπλώστρες προσφέρουν μια αξέχαστη καλοκαιρινή εμπειρία, θέτοντας στο προσκήνιο το στοιχείο του νερού που κυριαρχεί. Με φόντο το Αιγαίο οι επισκέπτες θα ζήσουν αξέχαστες στιγμές χαλάρωσης με τη συντροφιά τους απολαμβάνοντας signature cocktails από το μπαρ του ξενοδοχείου. Για τους λάτρεις των εκλεπτυσμένων γεύσεων οι δημιουργικοί chefs των δύο εστιατορίων χαρίζουν μια ολοκληρωμένη γευστική εμπειρία μέσα από μια γαστρονομική περιήγηση στις γεύσεις της Κρήτης με διεθνείς επιρροές.

niko-seaside-resort-mgallery-06.jpg

Διαθέτει ξεχωριστό χαρακτήρα και διηγείται τη δική του ιστορία μέσω του δικού του Iconic Object και της δικής του Memorable Moment. Το ξενοδοχείο μοιράζεται το πνεύμα της κρητικής φιλοξενίας έχοντας ως Iconic Object την κρητική λύρα και ως Memorable Moment την επίσκεψη στη Σπιναλόγκα ένα νησί - ανοιχτό μουσείο με πλούσια ιστορία.

Info: all.accor.com

Περιηγηθείτε στη gallery για περισσότερες φωτογραφίες!