fbpixel

Search icon
Search
Doctors say: Αποκτήστε καλλίγραμμο κορμί με σύγχρονες και ασφαλείς μεθόδους
MAGAZINE

Doctors say: Αποκτήστε καλλίγραμμο κορμί με σύγχρονες και ασφαλείς μεθόδους

Τεχνικές που υπόσχονται το σώμα που πάντα ονειρευόσασταν


Η Πλαστικός Χειρουργός, Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Α.Π.Θ., Dr Γιολάντα Πεπέ προτείνει σύγχρονες τεχνικές για μια σιλουέτα ονειρεμένη.

Ενέσεις λίπους

Η επέμβαση λίπους σε ενέσιμη μορφή στοχεύει στην ενίσχυση του όγκου σε διάφορα σημεία του σώματος. Το πάνω μέρος της παλάμης, το στήθος ή οι γάμπες με το πέρας του χρόνου χάνουν σταδιακά τον όγκο τους. Η επέμβαση ενισχύει αυτά τα σημεία, στα οποία ο όγκος έχει χαθεί, αφαιρώντας λίπος από κάποια άλλα. Η νάρκωση γίνεται με μέθη και η διαμονή στην κλινική διαρκεί μία ημέρα. Ο ασθενής γυρίζει γρήγορα στις υποχρεώσεις του χωρίς πρόβλημα.

north-lakes-waxing-beauty-body-polish.jpg

Κρυολιπόλυση (Τurbo) TCL

H μέθοδος της προηγμένης κρυολιπόλυσης αποτελεί την πλέον σύγχρονη και αποτελεσματική θεραπεία εξάλειψης τοπικού λίπους, χωρίς χειρουργείο. Βασίζεται στα πορίσματα πολυετών ερευνών που διενεργήθηκαν από τους διακεκριμένους επιστήμονες του Harvard, D. Manstein και R.R. Anderson, που μελέτησαν τη διαδικασία της κρυολιπόλυσης και την εξέλιξαν ως τη νέα, ανώδυνη λιποαναρρόφηση.

Διάρκεια και εφαρμογή. Μετά τη διάγνωση των αναγκών κάθε οργανισμού, προχωράμε στην εφαρμογή της θεραπείας, που διαρκεί περίπου μία ώρα. Το μηχάνημα της TCL επιτρέπει την άσκηση μιας μέτριας έντασης αναρρόφησης στον λιπώδη ιστό, μέσω μιας ειδικής κεφαλής ελεγχόμενης ψύξης. Κατά τη διάρκεια της συνεδρίας, ο θεραπευόμενος παραμένει καθισμένος σε ειδική πολυθρόνα, ενώ μπορεί να παρακολουθεί τηλεόραση ή να ξεκουράζεται. Η διαδικασία είναι πιστοποιημένη κι εγκεκριμένη από τον C.E. Στοχεύει στη μείωση του τοπικού πάχους με απόλυτα ασφαλή τρόπο, χωρίς χειρουργείο, αναισθησία, βελόνες και νυστέρια, αλλά με εγγυημένα και θεαματικά αποτελέσματα. Η θεραπεία περιλαμβάνει μία εξατομικευμένη προσέγγιση, εστιασμένη στις περιοχές που εμφανίζουν περίσσεια λίπους. 

Τρόπος λειτουργίας. Τοποθετούνται μία ή δύο κεφαλές στα σημεία που υπάρχει τοπικό λίπος, όπου δημιουργούν υποπίεση και αναρροφούν την περιοχή του τοπικού πάχους. Η εφαρμογή γίνεται με ειδικές αντιπαγωτικές μεμβράνες, που τοποθετούνται πάνω στην εκάστοτε περιοχή, ώστε να προστατευτεί το δέρμα. Κατά την εφαρμογή, η αίσθηση είναι μόνο ένα τράβηγμα, που συνοδεύεται από ελαφριά ψύξη, η οποία σταδιακά χάνεται. Πραγματοποιείται τοπική ψύξη, καταστρέφοντας μόνο τα λιποκύτταρα και αφήνοντας όλους τους άλλους ιστούς ανέπαφους. Οι μελέτες αναφέρουν ότι όταν το λιποκύτταρο ψυχθεί για συγκεκριμένο χρόνο και θερμοκρασία τότε προκαλείται η βιολογική καταστροφή του και αποβάλλεται μέσω του λεμφικού συστήματος. Ο ασθενής βλέπει σημαντική μείωση του συσσωρευμένου λίπους στην περιοχή μετά από 15-20 μέρες, με το μέγιστο αποτέλεσμα στις 45 μέρες. Συνήθως, χρειάζεται 1 μόνο συνεδρία στην ίδια περιοχή. Σε κάθε περίπτωση, δημιουργείται ένα θεραπευτικό πρόγραμμα προσαρμοσμένο στον σωματότυπο και τον προϋπολογισμό του καθενός, με εξαιρετικό αποτέλεσμα. Μπορείτε να επισκεφτείτε το ιατρείο μας και σε συνεργασία με τον πλαστικό χειρουργό να εξαλείψετε το τοπικό πάχος στις περιοχές που σας απασχολούν.

Venus Legacy

Η μέθοδος.Το Venus Legacy είναι μια επαναστατική θεραπεία ιδιαίτερα αποτελεσματική στη μείωση της περιφέρειας, τη βελτίωση της κυτταρίτιδας, τη σύσφιξη του δέρματος και τη μείωση των ρυτίδων σε πρόσωπο και λαιμό. Θεωρείται το πλέον εξελιγμένο μηχάνημα στο είδος του, λόγω του ότι εφαρμόζει την τεχνολογία των ραδιοσυχνοτήτων πολλαπλής πολικότητας με τα παλμικά, μαγνητικά πεδία. Με τον συνδυασμό αυτό πετυχαίνουμε ένα χαλαρωτικό, θεραπευτικό μασάζ στο δέρμα, έτσι ώστε η θερμική αντίδραση που δημιουργείται από την τριβή στον ιστό να ενεργοποιεί τη φυσική, ιαματική απόκριση του σώματος. Το ενεργό κολλαγόνο στο δέρμα συστέλλεται και πετυχαίνουμε δέρμα πιο σφιχτό, θεαματική μείωση της κυτταρίτιδας και λείανση των ρυτίδων. Επιπλέον, τα παλμικά, μαγνητικά πεδία παρέχουν τα πρόσθετα πλεονεκτήματα του αυξημένου οξυγόνου, των θρεπτικών συστατικών και του αίματος στο δέρμα, χαρίζοντας άμεση και διαρκή λάμψη στην επιδερμίδα.

Ασφάλεια και αποτέλεσμα. Οι θεραπείες Venus Legacy είναι ανώδυνες και μη επεμβατικές. Οι ραδιοσυχνότητες και οι μαγνητικοί παλμοί χρησιμοποιούνται στην Ιατρική για πολλά χρόνια κι έχει αποδειχτεί ότι είναι απόλυτα ασφαλείς. Εφαρμόζονται σε πρόσωπο, λαιμό και σώμα -όπου υπάρχει πρόβλημα. Οι θεραπείες διαρκούν περίπου 40-50’, ανάλογα την περιοχή, και ο αριθμός των συνεδριών που απαιτούνται ποικίλλει από άτομο σε άτομο. Συνήθως, χρειάζονται τουλάχιστον 6 θεραπείες για το πρόσωπο, 8 για τον λαιμό και 10 για το σώμα. Ο πλαστικός χειρουργός θα εξετάσει τους αισθητικούς στόχους σας για να δει αν το Venus Legacy είναι η κατάλληλη θεραπεία για εσάς και πόσες συνεδρίες θα χρειαστείτε. Τα αποτελέσματα είναι σύσφιξη του δέρματος, μείωση της κυτταρίτιδας, λείανση των ρυτίδων, ελάττωση πόντων, λιποδιάλυση και νεανική όψη της επιδερμίδας.

pepe102.jpg

Ευχαριστούμε για τις πληροφορίες την Πλαστικό Χειρουργό Γιολάντα Πεπέ Πτυχιούχο και Διδάκτορα της Ιατρικής Σχολής του Α.Π.Θ., με εξειδίκευση στην Αισθητική Ιατρική και την Επανορθωτική Χειρουργική.

Info: Αγίας Σοφίας 37, Θεσσαλονίκη τηλ.: 2310 287 800, τηλ.: 2310 275 050

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΟ ΤΕΥΧΟΣ GLOW 151 ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ-ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2019