fbpixel

Search icon
Search
Dine & Wine: Tο νέο place-to-be της Θεσσαλονίκης έχει πανοραμική θέα που κόβει την ανάσα
MAGAZINE

Dine & Wine: Tο νέο place-to-be της Θεσσαλονίκης έχει πανοραμική θέα που κόβει την ανάσα

To Morrison The Premium Rooftop προσφέρει γεύσεις υψηλής ποιότητας


Tα new entries στη γαστρονομική σκηνή της πόλης υπόσχονται να προσφέρουν μοναδικές εμπειρίες μέσα από εκλεπτυσμένα settings και υψηλής ποιότητας πιάτα. Το Morrison The Premium Rooftop είναι ένα από αυτά. Ας το ανακαλύψουμε καλύτερα! 

New Menu

image.jpg

Στο Morrison The Premium Rooftop, η μέρα ξεκινά με φρέσκο καφέ και υπέροχο brunch. Δοκιμάστε τα pancakes με σοκολάτα ή κρέμα patisserie και χειροποίητη μαρμελάδα μήλο και κάντε την πιο γλυκιά αρχή για τη μέρα σας. Το lunch break εδώ μετατρέπεται σε μια γευστική ιεροτελεστία με ιταλική pinsa, συνοδεία κρασιού. Για το δείπνο, μπορείτε να δοκιμάσετε κοπές από εκλεκτά κρέατα, συνοδευμένα από ιδιαίτερα side dishes, όπως corn ribs και σπαράγγια τυλιγμένα με bacon. Διαλέξτε ένα ευφάνταστο cocktail, για να «κλείσει» ιδανικά η βραδιά σας!

All day προορισμός

sfs-0021-hdr09.jpg

Με εντυπωσιακή θέα στην πόλη, cozy ατμόσφαιρα και σύγχρονο σχεδιασμό, το Morrison The Premium Rooftop σάς υποδέχεται καθημερινά από τις 10 το πρωί, για ν’ απολαύσετε μια ξεχωριστή all day food & wine εμπειρία. Ιδανικό σημείο για φιλικές συναντήσεις, επαγγελματικά ραντεβού, ένα γεύμα για δύο ή ακόμη και για ποτό με το βλέμμα στον Θερμαϊκό. Θα το βρείτε στην Πυλαία, στην ταράτσα του κτιρίου Morris, με το δωρεάν πάρκινγκ στην είσοδο να λειτουργεί όλο το 24ώρο!

Fill the blanks… από τον υπεύθυνο επικοινωνίας Ιορδάνη Παντικίδη

Το Morrison The Premium Rooftop ξεχωρίζει για… τη μαγευτική θέα σε όλη την πόλη, την αυθεντικότητα και την υψηλή ποιότητα.

To best-seller πιάτο είναι οι κοπές από εκλεκτά κρέατα, διαλεγμένα από τον σεφ μας, συνοδευμένα από σπαράγγια και φυσικά το mille feuille μας.

Αυτό που θα κάνει τον επισκέπτη να επιστρέψει στο Morrison The Premium Rooftop είναι… η πανοραμική θέα σε συνδυασμό με την εκλεπτυσμένη ατμόσφαιρα που δημιουργεί η πολυτελής διακόσμηση, καθώς και η έκρηξη γεύσεων που προσφέρουν τα πιάτα μας.

Παρακολουθήστε τη συζήτησή μας μαζί του παρακάτω:

Info: 17 Νοέμβρη 87Α, Πυλαία, τηλ.: 2316 020535

Facebook: morrison.skg

Instagram: @morrison.skg