fbpixel

Search icon
Search
Denim Calling: Πώς θα φορέσετε τα τζιν items αυτήν τη σεζόν
STYLING TIPS

Denim Calling: Πώς θα φορέσετε τα τζιν items αυτήν τη σεζόν

Aκαταμάχητα σύνολα που θα κάνουν τη διαφορά


Το τζιν ύφασμα αποτελεί μία από τις πιο συχνές επιλογές των γυναικών που αγαπάνε τη μόδα εδώ και πολλές δεκαετίες. Μάλιστα, είναι στενά συνδεδεμένο με τα διαχρονικά τζιν παντελόνια που θεωρούνται ένα από τα πιο κλασικά κομμάτια της γυναικείας γκαρνταρόμπας. Παρόλα αυτά υπάρχουν κι άλλα τζιν σχέδια που είναι πολύ stylish και όμορφα πέρα από τα denim pants και η παρουσία τους θα είναι πολύ έντονη την επόμενη σεζόν.

Αν λοιπόν επιθυμείτε μια ανανέωση στην εικόνα σας αλλά και να οργανώσετε από τώρα τη συλλογή σας για τη νέα σεζόν συνεχίστε να διαβάζετε και γνωρίστε τις μοντέρνες επιλογές που έχετε στη διάθεση σας

Denim pants

jeans-pants.jpg
Image source: @popsugar

Φυσικά και πρώτο στη λίστα δε θα μπορούσε να είναι άλλο από το κλασικό και διαχρονικό τζιν παντελόνι. Είναι γεγονός ότι όσα χρόνια κι αν περάσουν δε θα σταματήσει να αποτελεί την πιο συχνή επιλογή μας. Παρόλα αυτά και στα πιο «παλιά» κομμάτια και σχέδια παντά μπορούμε να τους δώσουμε μία πνοή ανανέωσης. Για τη νέα σεζόν λοιπόν μπορείτε να «παίξετε» με τις γραμμές αλλά και τα χρώματα. Επιλέξτε wide leg jean για all day long εμφανίσεις ή προτιμήστε διαφορετικούς τόνους όπως το λευκό ή τα παστέλ, π.χ λιλά ή ροζ.

Skirt

jeans-skirt.jpg
Image source: @whowhatwear

Οι φούστες έχουν αποδείξει την έντονη δυναμική τους σχεδόν από την περασμένη άνοιξη. Άλλωστε κατά τη διάρκεια της χειμερινής περιόδου ήταν ένα από τα κομμάτια που δε σταματήσαμε να επιλέγουμε. Άνετες και πρακτικές, μπορούμε να τις φορέσουμε από το πρωί μέχρι το βράδυ με πλήθος συνδυασμών. Τις denim skirts θα τις συναντήσουμε σε πολλά μήκη ανάλογα με το στιλ και τα γούστα σας. Επιλέξτε από mini skirt με printed tops για πιο «ανάλαφρες» εμφανίσεις μέχρι midi με chunky loafers για πιο sophisticated.

Dress

jean-dress.jpg

Must have item σε όλες τις σεζόν, πάντοτε προσαρμοσμένο στις ανάγκες της εποχής. Τα τζιν φορέματα είναι το ευέλικτα κομμάτια που όλες επιθυμούμε να έχουμε στη ντουλάπα μας. Αν δεν τα έχετε εντάξει ήδη στην καθημερινότητα σας τότε η νέα σεζόν είναι η ευκαιρία που ψάχνετε. Συνδυάζονται υπέροχα με flat shoes όπως μπαλαρίνες ή loafers. Προσθέστε μία it bag και μόλις έχετε παρουσιάσει ένα πολύ «φρέσκο» και μοντέρνο σύνολο.

Jumpsuit

jean-jumpsuit.jpg

Οι ολόσωμες φόρμες για έναν ανεξήγητο λόγο δεν έχουν τη θέση που τους «αξίζει» στην καθημερινότητά μας. Κι όμως μόλις τις δοκιμάσετε δε θα μπορέσετε να τις αποχωριστείτε. Έχουν τη μαγική ικανότητα να μας βοηθάει να δημιουργήσουμε fashionable looks, χωρίς να καταβάλουμε καμία προσπάθεια. Μία denim jumpsuit μπορεί να μας συνοδεύσει σε πλήθος περιστάσεων ανάλογα με το styling που θα κάνουμε. Ό,τι κι αν επιλέξετε, μην παραλείψετε να τη συνδυάσετε με χρυσά κοσμήματα για περισσότερη λάμψη.

Shirt

jean-shirt.jpg

Ένα τζιν πουκάμισο πάντα χρειάζεται να υπάρχει στη συλλογή μας. Στιλ, πρακτικότητα και classy αισθητική «μέσα» σ’ ένα κομμάτι. Οι επιλογές σας πολλές. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να δημιουργήσετε ένα total denim look, συνδυάζοντάς το με παντελόνι ή φούστα αλλά και να το ταιριάξετε με πολύχρωμα funny pants, τα οποία αποτελούν μία από τις μεγαλύτερες τάσεις στα παντελόνια της νέας σεζόν. Αν το πουκάμισο σας είναι oversized ή έχετε «κλέψει» του συντρόφου σας, τότε σίγουρα έχετε τη δυνατότητα να το φορέσετε ως φόρεμα, προσθέτοντας μία ζώνη στη μέση.