fbpixel

Search icon
Search
Decorative Finishes: Τα χρώματα που ανταποκρίνονται εκπληκτικά τόσο στο διαχρονικό όσο και στο μοντέρνο design
MAGAZINE

Decorative Finishes: Τα χρώματα που ανταποκρίνονται εκπληκτικά τόσο στο διαχρονικό όσο και στο μοντέρνο design

H εταιρία-πρωτοπόρος στον τομέα της υψηλής ποιότητας διακοσμητικών βαφών, Τσελεντάκης, προσδίδει στους χώρους τον χαρακτήρα και το χρώμα που τους αξίζει


Μια ποικιλία σχεδίων και υφών αναπτύσσονται μέσα από σύγχρονες τεχνοτροπίες πάνω σε χρώματα που ανταποκρίνονται εκπληκτικά τόσο στο διαχρονικό όσο και στο μοντέρνο στιλ. Εμπιστευόμενοι τους experts του χώρου, οποιαδήποτε επιλογή θα σας δικαιώσει!

Seamless Fusion

lemnos2.jpg

Για όσους επιζητούν το μοντέρνο, η εταιρία Tselentakis έχει εξελίξει τις τάσεις στον χώρο των διακοσμητικών βαφών. Στο σύγχρονο design, επικρατούν οι minimal γραμμές, οι κρυφοί φωτισμοί και τα χωνευτά spots, που με ιδιαίτερη και λεπτομερή εργασία στις σκοτίες ορόφων η εταιρία αναδεικνύει εκπληκτικά, εγκαθιστώντας μια απόλυτη αίσθηση πολυτέλειας. Από τα παραδοσιακά κονιάματα στα πολυτελή ξενοδοχεία μέχρι τις ενισχυμένες πατητές τσιμεντοκονίας στις βίλες, οι πιο προηγμένες τεχνικές βαφές εφαρμόζονται ιδανικά. Πρώτη σε νέες καινοτόμες τεχνικές, δίνει το «παρών» σε διεθνείς εκθέσεις έχοντας εξειδικευτεί και στα ειδικά κονιάματα σε εσωτερικές και εξωτερικές πισίνες.

Classic Hues

alpha-bank.jpg

Για τους λάτρεις του διαχρονικού, η χρήση φυσικών βαφών, πατητών τσιμεντοκονιών και κονιαμάτων με φυσικά χρώματα από σκόνες αποτελούν τον «χρυσό» κανόνα. Μάλιστα, αυτές οι επιλογές αναδεικνύονται εκπληκτικά, μέσα από μια ενδιαφέρουσα παλέτα που εμπλουτίζει τα all time classic χρώματα. Σε συνδυασμό με το expertise των αρχιτεκτονικών ομάδων που εστιάζουν στα νεοκλασικά κτίρια, η εταιρία Tselentakis δημιουργεί πραγματικά έργα Τέχνης. Και για να διατηρεί το επίπεδο ψηλά, το προσωπικό της παραμένει διαρκώς ενημερωμένο και τεχνικά εκπαιδευμένο πάνω σε ειδικά κονιάματα και νέες τεχνικές, που δίνουν νέο χαρακτήρα στην timeless προσέγγιση.

Με αφετηρία της ιστορίας της την Αμερική, η Τσελεντάκης, μία εταιρία-πρωτοπόρος στον τομέα της υψηλής ποιότητας διακοσμητικών βαφών, προσδίδει στους χώρους τον χαρακτήρα και το χρώμα που τους αξίζει.

Info: Καζάζη 11, Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη, τηλ.: 694 4250959, tselentakis.com, @TselentakisDecorativeFinishes

ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ GLOW ΣΤΟ ΤΕΥΧΟΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2023