fbpixel

Search icon
Search
Colour-fall: Οι 5 τρόποι να ενσωματώσετε χρώμα σε οποιοδήποτε outfit τώρα
STYLING TIPS

Colour-fall: Οι 5 τρόποι να ενσωματώσετε χρώμα σε οποιοδήποτε outfit τώρα

Δημιουργήστε μοναδικά φθινοπωρινά σύνολα!


Είτε προτιμάτε τις ζωηρές αποχρώσεις εσπεριδοειδών είτε τα βασικά χρώματα ένδυσης, αυτή η σεζόν έχει να κάνει με την αφθονία του χρώματος στην γκαρνταρόμπα σας. Είναι γεγονός ότι για πολλές από εμάς τα pop of colour σύνολα στέκονται εκτός του comfort zone, όμως προσθέτοντας έστω ένα κομμάτι που έχει κάποια πιο «ζωντανή» απόχρωση μπορεί να αλλάξει όλη σας την εμφάνιση, με τον πιο αβίαστο τρόπο. 

Μην ξεχνάτε, πως το να γνωρίζετε τη χρωματική παλέτα που σας ταιριάζει είναι must. Ως γνωστόν τα χρώματα μπορούν τόσο να κολακεύουν άψογα το χρώμα της επιδερμίδας μας και των χαρακτηριστικών μας, όσο μπορούν να δημιουργήσουν την αίσθηση ατονίας - κλέβοντας μας ζωντάνια. 

Extra tip: Επιλέξτε έντονα, it χρώματα της σεζόν που δεν είναι άλλα από το κόκκινο, το magenta, το μπορντό αλλά και το clay!

Είτε, λοιπόν, προτιμάτε τα monochromatic looks είτε θέλετε να κεντρίζεται το ενδιαφέρον σε ένα statement piece, υπάρχουν πολλοί fail-proof τρόποι να εντάξετε το χρώμα στα fall look σας!

Pair it with black

334772057-884073209344226-8194625026783215107-n.jpg
Image source: @juliesfi

Αν το να εντάξετε χρώμα από την κορυφή ως τα νύχια μοιάζει με υπερβολικό σημείο εκκίνησης, συνδυάστε τα έντονα χρώματα με μαύρο χρώμα. Αυτό το σκηνικό που καθαρίζει την παλέτα επιτρέπει στο χρώμα της αντίθεσης να λάμψει χωρίς να σας βγάλει πολύ έξω από τη ζώνη άνεσής σας. Τολμήστε να επιλέξετε τις πικάντικες αποχρώσεις, που έχουν την τιμητική τους και λειτουργούν ως σημείο αναφοράς, δίνοντας ζωή στα υπάρχοντα off-duty κομμάτια σας.

Head-to-toe colour

the-street-pie.jpg
Image source: The Street Pie

Η εξάπλωση του χρώματος σε όλο το outfit έχει διαρκή απήχηση - και ένας από τους πιο εύκολους τρόπους για να πετύχετε αυτό το κομψό look είναι με ένα μακρύ φόρεμα. Είτε έχετε διάθεση για midi είτε για maxi σχήματα, επιλέξτε cotton ή knit υφάσματα για να εκτελέσετε αυτό το look αβίαστα - και να σας συνοδέψουν άρτια στις φθινοπωρινές σας εξόδους.

Suit it up

josephine.jpeg
Image source: @josefinehj

Τα φωτεινά κοστούμια είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να ανανεώσετε την εργασιακή σας γκαρνταρόμπα και να κάνετε μια ισχυρή χρωματική δήλωση. Αντικαταστήστε τις σκούρες αποχρώσεις σας με τολμηρές - σκεφτείτε σε ζωηρά χρώματα όπως magenta. Βεβαιωθείτε ότι το χρώμα είναι το κύριο point της εμφάνισής σας, επιλέγοντας απλά, λιτά αξεσουάρ για να το συνοδέψετε.

Bold accessories

charlotte-olivia.jpeg
Image source: @iamcharlotteolivia

Το denim - με την καθαρή ουδετερότητά του - είναι η τέλεια βάση για να χτίσετε ένα ντύσιμο, και ένα εξαιρετικό σκηνικό για να αφήσετε ένα πολύχρωμο αξεσουάρ να πρωταγωνιστήσει. Και κανένα accessory piece δεν αξίζει περισσότερο τα φώτα της δημοσιότητας από μια τσάντα που φέρνει ένα pop-of-colour στο ντύσιμό σας. Διατηρήστε τη νοσταλγία σε υψηλά επίπεδα με μια maxi denim φούστα μιας και τα ανοιχτόχρωμα μπλε λειτουργούν καλά με πιο ξεχωριστά χρώματα.

Colour antithesis

367435478-988979468916249-3709940695414153148-n.jpg
Image source: @emilisindlev

Για όσες είναι έτοιμες να υιοθετήσουν μια πλήρη παλέτα αυτή τη σεζόν, μη φοβηθείτε να συγκρουστείτε με τα χρώματά σας. Ένας από τους πιο χαρούμενους τρόπους για να φορέσετε το χρώμα είναι να διατηρήσετε την ανεμελιά σας - η ανάμειξη τόνων, μοτίβων, σχημάτων και υφών ζωντανεύει πραγματικά ένα look.

Feature image source: @tinvcb, @emilisindlev