fbpixel

Search icon
Search
Céline Dion: Θα τραγουδήσει τελικά στη σκηνή της Eurovision του 2025;
PEOPLE & MOMENTS

Céline Dion: Θα τραγουδήσει τελικά στη σκηνή της Eurovision του 2025;

Η ανακοίνωση έρχεται λίγο καιρό μετά τη συγκλονιστική ερμηνεία της στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων


Πρόσφατα ήταν η τελευταία φορά που συγκλόνισε το κοινό χάρη στην εμφάνισή της στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι. Η Céline Dion χάρισε μια απίστευτη ερμηνεία στον Πύργο του Eiffel, προκαλώντας συγκίνηση στο κοινό και γράφοντας τη δική της ιστορία. Η ίδια επέστρεψε στη σκηνή και τραγούδησε το εμβληματικό "L'hymne à l'amour" της Édith Piaf, για το οποίο καταχειροκροτήθηκε απ' ολόκληρο το Παρίσι, που υποκλίθηκε στο ασυναγώνιστο ταλέντο και τη δύναμη της ψυχής της. Αυτή είναι και η απόδειξη για το πώς το πάθος και η θέληση μπορούν να γίνουν σύμμαχοι ώστε να πετύχουμε τα πάντα.

gettyimages-2162967063-h-2024.webp
Τελετή έναρξης Ολυμπιακών Αγώνων, Παρίσι 2024


Eπιστρέφοντας δυναμικά στα φώτα της δημοσιότητας και χωρίς να σκοπεύει να απομακρυνθεί από αυτά όσο η κατάσταση της υγείας της το επιτρέπει, μια νέα είδηση έρχεται κι έτσι όλα τα βλέμματα στρέφονται και πάλι πάνω της. Συγκεκριμένα, φημολογείται ότι θα εμφανιστεί στη σκηνή της Eurovision 2025. Σύμφωνα με άρθρο της Daily Mail, η Céline Dion λέγεται «ότι θα επιστρέψει στον διαγωνισμό τραγουδιού στην Ελβετία, τη χώρα που εκπροσώπησε στον διαγωνισμό του 1988 με το Ne Partez Pas San Moi».

Μετά την εμφάνισή της στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού τον Ιούλιο, οι εικασίες για την εμφάνισή της ήταν έντονες, αν και αυτό δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμη, είτε από τη διοργάνωση είτε από τους εκπροσώπους της Celine Dion. Η τραγουδίστρια ήταν μακριά από τη μουσική για μεγάλο χρονικό διάστημα, παλεύοντας η ίδια με το σύνδρομο του δύσκολου ανθρώπου.

900-0-1726054626xceline-rte-543.jpg
Eurovision 1988


H συμμετοχή της στον διαγωνισμό τραγουδιού το 1988 ήταν μια κομβική στιγμή στην καριέρα της. Εκπροσώπησε την Ελβετία με μια άκρως δυναμική μπαλάντα, με την τελετή να πραγματοποιείται στο Δουβλίνο της Ιρλανδίας στις 30 Απριλίου εκείνου του έτους. Η ερμηνεία της εξέπληξε το κοινό και την κριτική επιτροπή κι έτσι βρέθηκε στην κορυφή, εξασφαλίζοντας 137 βαθμούς. Αυτή η νίκη όχι μόνο έδωσε στην Ελβετία τη δεύτερη νίκη της στην Eurovision στην ιστορία της, αλλά αποτέλεσε και την αρχή της διεθνούς καριέρα της Dion, ειδικά στην Ευρώπη.

Στο σημείο αυτό να αναφέρουμε, πως στις αρχές του φετινού καλοκαιριού, η star αποκάλυψε ότι έκρυβε για 17 ολόκληρα τη διάγνωσή με το σπάνιο αυτοάνοσο. Συγκεκριμένα, είπε σε συνέντευξή της στο "Today", πως η πρώτη φορά που έμαθε την αλήθεια για το αυτοάνοσο νόσημά της δεν ήταν το 2022 (όταν το έμαθε όλος ο κόσμος), αλλά 17 ολόκληρα χρόνια πριν, με την ίδια να επιλέγει -αρχικά- να κρατήσει όλη αυτή την ιστορία μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Θέλησε να κρατήσει μυστικό το πρόβλημα της υγείας της και να δώσει τη δική της μάχη αθόρυβα, συνεχίζοντας κανονικά τη ζωή της σε επαγγελματικό επίπεδο. Κανείς δε γνώριζε το παραμικρό, κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί τι βίωνε όταν έσβηναν τα φώτα κι αυτό, μας δείχνει για μία ακόμη φορά το πόσο δυνατή είναι αυτή η γυναίκα.

shutterstock-612487841-vuste.jpg


Σύμφωνα με τις δηλώσεις της: «Το να το κρατάω όλο αυτό κρυφό από τους ανθρώπους που με έφτασαν εκεί ήταν ένα τεράστιο βάρος. Ένιωθα ότι πρέπει να συμπεριφέρομαι σαν ήρωας, ενώ το σώμα μου με εγκατέλειπε. Όταν άρχισα να συνειδητοποιώ ότι κάτι δεν πηγαίνει καλά, δεν αφιέρωσα χρόνο για να καταλάβω τι συμβαίνει. Δεν ξέραμε τι συνέβαινε. Δεν αφιέρωσα χρόνο. Έπρεπε να είχα σταματήσει, να είχα πάρει τον χρόνο να το καταλάβω. Και σαν να μην έφτανε αυτό και ο σύζυγός μου πάλευε για τη δική του ζωή».

Πλέον, πιο δυνατή από ποτέ, κάνει τα πάντα για να είναι δίπλα στο κοινό της κι εμείς αναμένουμε τα επόμενα βήματά της!