fbpixel

Search icon
Search
Τα Scandi girls έχουν τα πιο chic νύχια - 5 σχέδια στα οποία βασίζονται
HAIR & NAILS

Τα Scandi girls έχουν τα πιο chic νύχια - 5 σχέδια στα οποία βασίζονται

Οι αγαπημένες αποχρώσεις μανικιούρ των Σκανδιναβών είναι "αθόρυβα" πολυτελή


Τα Scandi girls έχουν πολλά κοινά στοιχεία- το άψογο στυλ είναι δεδομένο, φυσικά, αλλά καθώς παρατηρώ τα feeds των Σκανδιναβών influencers, δεν είναι μόνο τα κομψά, μινιμαλιστικά τους ρούχα (για να μην αναφέρω το απίστευτο δέρμα τους) που με έχουν συνεπάρει καθώς ανανεώνω την καλοκαιρινή μου γκαρνταρόμπα. Κοιτάξτε προσεκτικά, και θα δείτε ότι τα νύχια τους είναι επίσης αξιοθαύμαστα. Όπως και η αισθητική της μόδας τους, έτσι και τα σκανδιναβικά νύχια είναι διακριτικά αλλά γυαλισμένα, αβίαστα αλλά διαχρονικά και έχουν τη μορφή σκανδιναβικών ουδέτερων χρωμάτων που είναι "αθόρυβα" πολυτελή. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι φοβούνται το χρώμα. Αντίθετα, μπορεί να βρείτε ένα κομμάτι κερασιού ή πράσινου μήλου στα γαλλικά tips των Σκανδιναβών που ασχολούνται με τη μόδα. Για να επιβεβαιώσω τις παρατηρήσεις μου, έκανα μια extra έρευνα για τις τάσεις στα νύχια των Scandi girls που είναι δημοφιλείς αυτή τη στιγμή. 

Από τα chrome nails στην Κοπεγχάγη μέχρι τα ombre γαλλικά στο Όσλο, δείτε τα πιο κομψά σκανδιναβικά σχέδια νυχιών που έχω εντοπίσει!

1. Chrome

n.webp

Τα χρωμιωμένα νύχια είναι εξαιρετικά δημοφιλή φέτος και φαίνεται ότι οι Σκανδιναβές δεν τα χορταίνουν. Οι φρέσκες εκδοχές των χρωμιωμένων νυχιών έχουν αυξηθεί, παίζοντας με τις λεπτές διαφορές των μεταλλικών και των αλουμινένιων φινιρισμάτων μέσω της διαστρωμάτωσης των βερνικιών και της προσθήκης απροσδόκητων χρωμάτων. Ενώ συνήθως χρειάζεστε βερνίκι τζελ και πούδρα χρωμίου για να πετύχετε αυτό το look, υπάρχουν πολλά βερνίκια νυχιών με αποτέλεσμα το χρώμιο που επιτυγχάνουν παρόμοιο φινίρισμα με μία ή δύο στρώσεις.

2. Milky White

235f18b93d8079f10398904d1287a7cd.jpg

Αποδεικνύεται ότι τα γαλακτώδη λευκά νύχια ταιριάζουν τόσο καλά με τη σκανδιναβική αισθητική. Ο καθαρός μινιμαλισμός είναι ένα βασικό στοιχείο της αισθητικής των Σκανδιναβών και αυτή η αγορά γνωρίζει ακριβώς τον τρόπο για να προσθέσει λεπτές λεπτομέρειες για να διατηρεί πάντα την εμφάνιση φρέσκια και όχι βαρετή. Για τα νύχια, αυτή η τάση παίρνει μορφή με το «barely-there» βερνίκι - διατηρώντας τη γυαλάδα εξαιρετικά υψηλή με ένα διάφανο topcoat που τοποθετείται πάνω από τα nude χρώματα βερνικιού με καθαρή κάλυψη. Ο καλύτερος τρόπος για να πετύχετε αυτό το look είναι να χρησιμοποιήσετε ένα γαλακτώδες βερνίκι νυχιών με ροζ υποτονική απόχρωση για αυτό το καλύτερο από το "γυμνό" αποτέλεσμα.

3. French Tips

frenchtip

Το γαλλικό μανικιούρ είναι διαχρονικό και κλασσικό σε όλο τον κόσμο, αλλά οι Σκανδιναβές γυναίκες έχουν μια προτίμηση στην απλότητά του. Το γαλλικό μανικιούρ επιστρέφει στη σκηνή των σκανδιναβικών νυχιών, αλλά με πολύ πιο διακριτικό τρόπο. Χρησιμοποιώντας βερνίκια με διάφανη κάλυψη, όπως ένα ροζ βερνίκι βάσης και ένα γαλακτώδες βερνίκι για την άκρη, το αποτέλεσμα είναι ένα updated και διακριτικό μανικιούρ που επαναπροσδιορίζει αυτό το κλασικό look. Ενώ αυτό το ουδέτερο μανικιούρ είναι διαχρονικό σε ροζ και λευκό, βλέπουμε πολύχρωμα γαλλικά tips στα feeds μας κατά τη διάρκεια των ανοιξιάτικων και καλοκαιρινών μηνών.

4. Brown

brown

Τα καφέ νύχια επιστρέφουν με μεγάλη επιτυχία αυτή τη στιγμή, και οι Σκανδιναβές αλλά και οι διασημότητες ακολουθούν την τάση αυτή. Ο πειραματισμός με τις καφέ αποχρώσεις θα καθορίσει το vibe αυτής της σεζόν, όπως βλέπουμε ήδη μέσα από το styling των διασημοτήτων. Τα ανοιχτά, γαλακτώδη καφέ και τα πλούσια καραμελέ αναμειγνύονται με την πιο updated λάμψη. 

5. Blush

blush

Ήταν θέμα χρόνου να φτάσει η τάση του «κοκκινίσματος» και στα νύχια. Λαμβάνοντας υπόψη την έννοια του lip blushing και εστιάζοντας σε μια φυσική χρωστική, το look των νυχιών απαιτεί ένα ζεστό, λαμπερό χρώμα βερνικιού με ημιδιαφανές, γυαλιστερό φινίρισμα. Τι θα λέγατε να δοκιμάσετε την τάση του ρουζ στα νύχια;