fbpixel

Search icon
Search
Bridgerton: Όλα όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής για την 3η σεζόν της επιτυχημένης σειράς
ARTS & CULTURE

Bridgerton: Όλα όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής για την 3η σεζόν της επιτυχημένης σειράς

Η παραγωγή που όλοι λατρέψαμε επιστρέφει στο Netflix με νέα επεισόδια


Πρόκειται για μια από τις πιο πολυσυζητημένες και άκρως επιτυχημένες σειρές του Netflix. Το αγαπημένο σε όλους μας Bridgerton είναι μια από τις παραγωγές με τα περισσότερα streamings στην πλατφόρμα ψυχαγωγίας, ενώ σε αυτά τα χρόνια που προβάλλεται έχει καταφέρει να συγκεντρώσει εκατομμύρια fans ανά τον κόσμο. Και δεν είναι καθόλου τυχαίο.

Όλα δείχνουν πως η σειρά επιστρέφει στο Netflix για την 3η σεζόν της, γι' αυτό κι εμείς συγκεντρώσαμε παρακάτω όλες τις πληροφορίες που έχουμε συλλέξει μέχρι στιγμής για όλα όσα πρόκειται να απολαύσουμε στην οθόνη μας!
aaaaqf3io4rxuo2h-zb3o1v4q8q4h2ol54fxldopkim-v719mg5cbj8a7uvzbvt3dpnopymsbuewdc7jeht6u3wje2831zj4udb3uxyypj5eubmkacq4y2lupl7szmn-nhbvkx5xupeiw3rzc9-c7uad1ldmyo.jpg


Το Netflix ετοιμάζεται γι' ακόμη μία συναρπαστική σεζόν, η οποία ήδη έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον των series lovers. Συγκεκριμένα, την περασμένη Τετάρτη οι επίσημοι λογαριασμοί της πλατφόρμας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αποκάλυψαν ότι τα γυρίσματα για την τρίτη σεζόν της επιτυχημένης σειράς βρίσκονται σ' εξέλιξη αυτήν τη στιγμή στο Λονδίνο, μοιράζοντας με το κοινό πληροφορίες σχετικά με το ποιοι ηθοποιοί θα επαναλάβουν τους ρόλους τους και τι να αναμένουμε να δούμε στην ανανεωμένη πλοκή.

Στο σύντομο clip, οι Jonathan Bailey, Adjoa Andoh, Luke Thompson, Golda Rosheuvel, Claudia Jessie, Luke Newton και Nicola Coughlan, μεταξύ πολλών άλλων, φαίνεται να αποκαλύπτουν αρχικά δύο δάχτυλα, τα οποία εν συνεχεία έγιναν τρία, σαν σήμα της νέας σεζόν που βρίσκεται in progress.

Παρακάτω, το clip που έδωσε στη δημοσιότητα το Netflix:


Προς το τέλος του video, ο Newtown ανοίγει μια πόρτα άμαξας για να αποκαλύψει την Coughlan, ντυμένη με μια μαύρη ζακέτα Comme des Garçons. Αν και δεν έχουν αποκαλυφθεί πάρα πολλές λεπτομέρειες για την επερχόμενη σεζόν, το teaser υπονοεί ότι η ιστορία θα ακολουθεί τη σχέση μεταξύ της Penelope Featherington και του Colin Bridgerton, που υποδύονται οι Coughlan και Newton, αντίστοιχα.

H Shonda Rhimes, η εκτελεστική παραγωγός της σειράς, ανέφερε στο Variety ότι σχεδίαζε να κάνει τουλάχιστον οκτώ σεζόν, η καθεμία αφιερωμένη στα μέλη της οικογένειας Bridgerton. Αναλυτικότερα, είπε: «Υπάρχουν οκτώ αδέρφια στην οικογένεια Bridgerton και θα ήθελα να δημιουργήσει ξεχωριστές σεζόν για το καθένα από αυτά».

bridgerton.jpg


Η πρώτη σεζόν, η οποία έκανε το ντεμπούτο της τον Δεκέμβριο του 2020, επικεντρώθηκε στην ερωτική ζωή της Daphne Bridgerton, της μεγαλύτερης κόρης της οικογένειας, και στη σχέση της με τον Simon Basset, ενώ η δεύτερη, που έκανε πρεμιέρα τον Μάρτιο, ασχολήθηκε με τον Anthony Bridgerton, τον παλαιότερο στον κόσμο. Ακόμη, η πλοκή αφορούσε στην οικογένεια και την αναζήτησή του για γυναίκα, ενώ ο ίδιος βρήκε τον έρωτα Kate Sharma.

Ωστόσο, η απόφαση των παραγωγών να εξερευνήσουν τη σχέση του Colin και της Penelope δείχνει ότι η σειρά δεν ακολουθεί πλέον ακριβώς την ιστορία των βιβλίων που γράφτηκαν από την Julia Quinn, στα οποία βασίζονται τα επεισόδια. Η τρίτη σεζόν θα ακολουθήσει την πλοκή του τέταρτου βιβλίου της συλλογής μυθιστορημάτων της Quinn.

9a363f12-6112-41ac-a126-c163081d4669.jpg


O Bailey και η Simone Ashley θα επιστρέψουν και οι δύο για να επαναλάβουν τους ρόλους τους ως Viscount Anthony Bridgerton και Viscountess Bridgerton (το γένος Kate Sharma). Η Charitra Chandran θα κάνει επίσης comeback για να υποδυθεί την Edwina Sharma, τη μικρότερη αδερφή της Kate.

Η Phoebe Dynevor, η οποία βραβεύτηκε διεθνώς παίζοντας την Daphne Bridgerton, θα επιστρέψει στη σειρά για να επαναλάβει τον ρόλο της. Ωστόσο, δε θα δούμε τον Regé-Jean Page, που έπαιξε τον Simon Basset. Αυτόν τον μήνα, ανακοινώθηκε ότι οι Daniel Francis, Sam Phillips και James Phoon εντάχθηκαν στο cast για την τρίτη σεζόν, αν και δεν αποκαλύφθηκε ακριβώς ποιον θα ενσαρκώσει ο καθένας.

aaaaqr7ef8qmtxpq-rqvtherrjhujzdkhexitbqiub6t1v6-phfwl0gpqacdzoyx4u4fvpgbqcssu-9dmts31mturajige5s1br5j-ymgzzpukjsg01q-wtamrsuplwixkusb-q82lxtebfud6i1svkws5tztgc.jpg


Δεδομένου ότι τα γυρίσματα ξεκίνησαν αυτόν τον μήνα, δεν υπάρχει καθορισμένη ημερομηνία κυκλοφορίας για την τρίτη σεζόν, αλλά παίρνοντας ως παράδειγμα τους προηγούμενους κύκλους και τα γυρίσματα εκείνων, οι θαυμαστές μπορούν να περιμένουν τη season 3 κάποια στιγμή μέσα στο 2023.

Stay tuned!