fbpixel

Search icon
Search
Boot season: Οι πιο επίκαιροι τρόποι να φορέσετε τις μπότες σας φέτος
STYLING TIPS

Boot season: Οι πιο επίκαιροι τρόποι να φορέσετε τις μπότες σας φέτος

Οι 5 τρόποι που θα αναβαθμίσουν το look σας από το πρωί μέχρι το βράδυ


Οι μπότες έχουν επιστρέψει, αποτελώντας must-have και αυτό το χειμώνα . Οι οίκοι και οι σχεδιαστές τις επανέφεραν σε αφθονία αυτή τη σεζόν και προσέφεραν διάφορες παραλλαγές, η μία πιο μοντέρνα από την άλλη: μαύρες μπότες με τακούνι στον Alexander McQueen και την Coperni , καουμπόικες μπότες στην Bottega Veneta και τη Stella McCartney και παστέλ μοντέλα στον Versace. 

Ανεξάρτητα από το ποιο είναι το προσωπικό σας στιλ, πιθανότατα έχετε ήδη δοκιμάσει τους ανίκητους συνδυασμό των jeans & boots αλλά και σε συνδυασμό με φορέματα και φούστες. Έχουμε φτάσει σε εκείνο το σημείο της χρονιάς όπου οι καθοριστικές τάσεις για τις μπότες διαμορφώνονται (το μόνο σίγουρο είναι πως οι cowboy εκδοχές θα συνεχίσουν να είναι παντού και οι over-the-knee επιστρέφουν δυναμικά). Είναι φυσικό, λοιπόν, να αρχίσουμε να τις εντάσσουμε νοερά σε σύνολα. Αλλά δεν χρειάζεται να βασιστείτε μόνο στη φαντασία σας - οι πιο καλοντυμένες influencers του Instagram έχουν ήδη προσφέρει άφθονη έμπνευση με τους πιο up-to-date συνδυασμούς, που ξεφεύγουν από το αναμενώμενο.

5 είναι οι συνδυασμοί που ξεχωρίσαμε - ανακαλύψτε τους παρακάτω..

Denim skirt + knee high boots

26ff0d11bd0b6d637131d61ffe2f7d5f.jpg
Image source: @annakatinkafehr

Έπειτα από την κυριαρχία της mini φούστας τις προηγούμενες σεζόν, το 2023 είναι all about the maxi. Και δε μιλάμε για έναν οποιοδήποτε τύπο maxi φούστας που έχει κατακτήσει τον κόσμο της μόδας, αλλά αναφερόμαστε στις τζιν επιλογές που ολοφάνερα έχουν την τιμητική τους. Η επανεμφάνισή τους στις πασαρέλες των σχεδιαστών και στο street style οφείλεται αναμφίβολα στην τρέχουσα αναβίωση της μόδας των 70s. Συνδυάστε τες με μαύρες μπότες και ένα chunky knit για μια άνετη αλλά και ζεστή εμφάνιση. 

Maxi dress + pointy boots

a6a3f2f6852c110ceeed2c0cd7e55cb2.jpg
Image source: Backgrid

Ένα maxi dress, ειδικότερα σε sweater υφή αποτελεί it-piece του χειμώνα. Μπορείτε να το φορέσετε με τα πάντα από heels, μέχρι sneakers - όμως φέτος την προσοχή έχει τραβήξει ο συνδυασμός τους με μυτερές μπότες που προσδίδουν ένα πιο sexy look, αναβαθμίζοντας το στο λεπτό. 

Flare pants + square toe boots

8fd804808fdb3f136931835548ce4d5a.jpg
Image source: @leiasfez

Οι square-toed μπότες έχουν κάνει δυναμική εμφάνιση στο street style φέτος και συνδυάζονται άψογα με παντελόνια - ιδιαίτερα τα πολύ μακριά tailored pants και τα flare τζιν. Προσθέστε και ένα fur coat για ένα effortlessly chic look που θα σας συνοδεύσει από το πρωί ως το βράδυ. 

Biker boots & dress

07f6a4963f53643cb8b55558e361dfcd.jpg
Image source: @pernilleteisbaek

Έπειτα από 10 χρόνια που ήταν απών από το προσκήνιο της μόδας, τα biker boots καθίστανται ως η must-have boot της σεζόν. Κανένα άλλο στιλ μπότας, άλλωστε, δεν πλησιάζει την ικανότητα των biker να προσδίδουν coolness σε ένα ντύσιμο. Αν θέλετε να διατηρήσετε την πιο chic πλευρά σας και να ενσωματώσετε το wrong shoe theory στο στιλ σας, ενα sleek dress θα κάνει την τέλεια αντίθεση με motor boots. Δοκιμάστε το!

Jeans + cowboy boots

accc3fe00135eed4f59f7bc18ea1061c.jpg
Image source: @camillecharriere

Αναδείξτε το cowboy trend που είναι παντού αυτή τη στιγμή με ένα ζευγάρι western μπότες. Αν και μπορείτε να τοποθετήσετε το τζιν από πάνω (αν είναι σε γραμμή καμπάνα), φέτος οι αγαπημένες μας fashionistas βάζουν το τζιν τους από μέσα. Συνοδέψτε το look με ένα ουδέτερο πλεκτό ή ένα κομψό σακάκι και πουκάμισο για να εξισορροπήσετε το statement στιλ.




Image source: @anoukyve, @beatrice.gutu