fbpixel

Search icon
Search
Body positive: Μπορούμε να αποκτήσουμε τέλειο σώμα με τη βοήθεια της τεχνολογίας;
MAGAZINE

Body positive: Μπορούμε να αποκτήσουμε τέλειο σώμα με τη βοήθεια της τεχνολογίας;

Η Δερματολόγος-Αφροδισιολόγος, Έλενα Ραδοπούλου, μάς αποκαλύπτει τον τρόπο να αποκτήσουμε τέλεια φόρμα σε χρόνο dt


Υπάρχει, αλήθεια, τρόπος να απαλλαγούμε από το τοπικό λίπος χωρίς να μπούμε στη διαδικασία του χειρουργείου; 

Εννοείται πως ναι, με τη βοήθεια της σύγχρονης τεχνολογίας. Στο ιατρείο μου στη Θεσσαλονίκη θα βρείτε, σε αποκλειστικότητα σε όλη την Ελλάδα, το μηχάνημα λιπόλυσης Sculpsure. Πρόκειται ουσιαστικά για μια αναίμακτη λιποαφαίρεση, που εξασφαλίζει τα αποτελέσματα της λιποαναρρόφησης, χωρίς, ωστόσο, τις παρενέργειες ενός χειρουργείου. Με την εφαρμογή ενός διοδικού laser σε μια ευχάριστη συνεδρία 25΄, αποβάλλεται εντός 6 εβδομάδων τουλάχιστον το 25% των λιποκυττάρων της κάθε περιοχής.

Σε ποιες περιοχές του σώματος μπορεί να εφαρμοστεί; 

Έχει εγκριθεί από τον αμερικανικό FDA για τις περιοχές του διπλοσάγονου, της κοιλιάς, των μηρών, των μπράτσων και όπου μας ενοχλεί η περίσσεια λίπους. Τα κατεστραμμένα λιποκύτταρα αποβάλλονται με τη λέμφο.

Ποιες άλλες μεθόδους εφαρμόζετε; 

Ένα ακόμη εξαιρετικό μέσο είναι και η κλασική πλέον μέθοδος της κρυολιπόλυσης, στην οποία χρησιμοποιείται η δύναμη της ψύξης. Η θερμοκρασία κατεβαίνει στους -3 °C και θεραπεύονται όλες οι περιοχές με τοπικό λίπος στο σώμα. Οι συνεδρίες διαρκούν 60΄ και μπορούν να επαναληφθούν ανά περίπου 3 μήνες και μέχρι να επιτευχθούν τα επιθυμητά αποτελέσματα. Επιπλέον, διαθέτουμε κι ένα μηχάνημα που χρησιμοποιεί την τεχνολογία υψηλού κι εστιασμένου ηλεκτρομαγνητικού πεδίου hifem (high intensity focused electromagnetic energy), το emslim. Το χαρακτηριστικό του είναι ότι ενισχύει τις μυϊκές ίνες και την καύση του λίπους. Μέσω της τεχνολογίας αυτής προκαλούνται υπερμέγιστες συσπάσεις στους κινητικούς νευρώνες των μυών, με αποτέλεσμα την ενεργοποίηση τελικά μεγαλύτερου αριθμού αυτών ακόμη κι από τη φυσική άσκηση, κι άρα την αύξηση της μυϊκής μάζας. Πρόκειται για θεραπεία με medical ce, εγκεκριμένη για πολλές περιοχές. Με την αύξηση της μυϊκής μάζας, προκαλείται καύση του λίπους, η οποία παρατηρείται λίγες εβδομάδες μετά τη θεραπεία. Συστήνονται 6 συνεδρίες ανά περιοχή για την επίτευξη των βέλτιστων αποτελεσμάτων. Εφαρμόζεται στην κοιλιά (γράμμωση κοιλιακών), τους γλουτούς (ανόρθωση και αύξηση του όγκου), τους μηρούς (προσαγωγοί, απαγωγοί, τετρακέφαλος, οπίσθιος μηριαίος) και στα μπράτσα.

Τέλος, εφαρμόζουμε την gold standard θεραπεία για τη σύσφιγξη και καταπολέμηση της κυτταρίτιδας, καθώς και τις ραδιοσυχνοτήτες Venus legacy με συνδυασμό αναρρόφησης και λεμφικού μασάζ. Ο τρόπος που λειτουργεί είναι μέσω της ενέργειας των ραδιοσυχνοτήτων, η οποία συσφίγγει το χαλαρό δέρμα και καταπολεμά την όψη φλοιού πορτοκαλιού. Συνιστώνται 8-10 συνεδρίες για το καλύτερο αποτέλεσμα. Εφαρμόζεται σε όλες τις προβληματικές περιοχές του σώματος, αλλά και στο πρόσωπο για σύσφιγξη και ανόρθωση του οβάλ, καθώς και για την αντιμετώπιση των μαύρων κύκλων και του οιδήματος.

rad.jpg

Ευχαριστούμε τη Δερματολόγο-Αφροδισιολόγο Έλενα Ραδοπούλου για τις πληροφορίες.

Απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Α.Π.Θ., ειδικεύτηκε στη Δερματολογική και Αλλεργιολογική Κλινική του Technische Universität München. Είναι πιστοποιημένη εφαρμοστής της θεραπείας Botox (Deutsche Gesellschaft für Botulinum Therapie), των εμφυτευμάτων με υαλουρονικό οξύ (Deutsche Gesellschaft für Botulinum Therapie), της μεσοθεραπείας (Deutsche Gesellschaft für Mesotherapie) και της ενέσιμης λιπόλυσης. Στο ιατρείο της παρέχονται υπηρεσίες που καλύπτουν όλο το φάσμα της Κλινικής Δερματολογίας και Αφροδισιολογίας, καθώς και της Αισθητικής Δερματολογίας.

Ιατρείο: Παλαιών Πατρών Γερμανού 2, τηλ. 2310 272255, radopouloudermatology.business.site

ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ GLOW ΣΤΟ ΤΕΥΧΟΣ ΜΑΙΟΥ 2021