fbpixel

Search icon
Search
Blue Box Café: Η νέα Tiffany & Co. dining εμπειρία στη Νέα Υόρκη με την υπογραφή του Daniel Boulud
DESIGN NEWS

Blue Box Café: Η νέα Tiffany & Co. dining εμπειρία στη Νέα Υόρκη με την υπογραφή του Daniel Boulud

Ο διακεκριμένος Γάλλος chef μας προσκαλεί σε ένα νοσταλγικό και άκρως απολαυστικό menu στη Fifth Avenue


Με ένα little black Givenchy dress ξεκινάει πάντα η κινηματογραφική σκηνή που αγαπήσαμε. Παρακολουθούμε την Holly να απολαμβάνει καφέ και κρουασάν, θαυμάζοντας τη φινέτσα του πολυτελούς Tiffany & Co. Υψηλή μόδα και fine γαστρονομία γίνονται ένα, αναδεικνύοντας τη νεανική γοητεία της star Audrey Hepburn, αλλά και την αξεπέραστη ομορφιά της Fifth Avenue. Η ρομαντική comedy του 1961, "Breakfast at Tiffany's" κατάφερε να γίνει ανάρπαστη, συνεχίζοντας μέχρι σήμερα να αποτελεί πηγή έμπνευσης στους διεθνείς κύκλους του σινεμά, του high fashion, αλλά και του premium dining. Το luxurius brand κοσμημάτων έδωσε πρόσφατα μια νέα διάσταση στην εκλεπτυσμένη αυτή συνήθεια, εγκαινιάζοντας το Blue Box Café - μια ωδή στην eclectic breakfast εμπειρία. Ο βραβευμένος με αστέρι Michelin chef Daniel Boulud υπογράφει το εξεζητημένο και πολλά υποσχόμενο menu, ενισχύοντας το γαστριμαργικό Τiffany and Co experience. Το café βρίσκεται στον έκτο όροφο του The Tiffany Landmark και είναι άρτια επιμελημένο και έτοιμο να χαρίσει ένα κομψό πρωινό, απογευματινό τσάι και à la carte γευστικές εμπειρίες. Η κυριαρχία του μπλε και του γαλάζιου χρώματος δημιουργεί την κατάλληλη αίσθηση άνεσης, χαρίζοντας τις απαραίτητες δόσεις ενός expensive looking style. 

Art and taste

snapinstaapp-343440831-896905828046647-4696070615813653922-n-1080-1.jpg

Μια private τραπεζαρία περιμένει κάθε επισκέπτη, χαρίζοντάς του την ευκαιρία να εξερευνήσει μυρωδιές, γεύσεις και εικόνες. Το νέο spot αποτελεί μια ωδή στην Τέχνη και στη δημιουργικότητα και στην πολυτέλεια, με τον Daniel Boulud να αισθάνεται υπερήφανος ως μέρος αυτού του ορόσημου και της ευκαιρίας να μας συστήσει ξανά το Breakfast at Tiffany's. Παρακολουθούμε τον ίδιο να φωτογραφίζεται κάθε στιγμή στα σημεία του fresh spot, μεταδίδοντας ένα απόλυτα ατμοσφαιρικό σκηνικό, βγαλμένο από ρομαντικό φιλμ. Οι θερμοί λάτρεις του δηλώνουν σίγουροι ότι και σε αυτό το νέο του επαγγελματικό μονοπάτι θα καταφέρει να επικοινωνήσει το έντονο πάθος του για τη μαγεία της γαστρονομίας. Κουβαλώντας μια βαριά υπογραφή, η επιτυχία αναμένεται να αποδειχθεί ως μονόδρομος. 

The refined menu 

snapinstaapp-343564765-1435451786993490-345190441593518825-n-1080-1.jpg

Οι signature γευστικές επιλογές που διαθέτει παρέχουν σε κάθε επισκέπτη την chic αισθητηριακή τελετουργία, την οποία αναζητούν. Εποχικότητα και υψηλή ποιότητα της πρώτης ύλης εγγυούνται μια μοναδική και exclusive γευσιγνωσία. Παραμένοντας ανοιχτό όλη την ημέρα, αγαπημένη στιγμή αποτελεί η ώρα του πρωινού, στις προτάσεις του οποίου μπορούμε να ανακαλύψουμε τα πιάτα, στα οποία η Holly είχε ιδιαίτερη αδυναμία: Ένα κρουασάν, το οποίο σερβίρεται με βούτυρο και μαρμελάδα. Στη συνέχεια, στο μεσημεριανό γεύμα, στα dishes παρελαύνουν deluxe επιλογές, με επικρατέστερες τον μπλε αστακό, σπαράγγια ή ακόμα και σπιτικά ραβιόλια. Τέλος, για τσάι, οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μικρά αγγλικά σάντουιτς, μπισκότα και pastries. 

Info: 5th Ave, 4th Floor, New York, NY, United States, New York. Instagram: @blueboxcafenyc Facebook: @The Blue Box Cafe