fbpixel

Search icon
Search
Φρύδια: Τα 6 beauty tricks για να μοιάζουν πιο πλούσια από ποτέ
EDITORS' CHOICE

Φρύδια: Τα 6 beauty tricks για να μοιάζουν πιο πλούσια από ποτέ

Τεχνικές και προϊόντα που δημιουργούν νέα brow trends


Τα φυσικά φρύδια είναι ακριβώς αυτό που οι άνθρωποι στο beauty κόσμο λατρεύουν. Πλαισιώνουν τα μάτια με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο, δημιουργούν συναισθήματα μέσα από τις κινήσεις τους και τελικά αναδεικνύουν μια εκδοχή του εαυτού σας, πιο bold από ποτέ. Παρόλα αυτά τι συμβαίνει όταν τα φρύδια σας δε σας δίνουν την ευκαιρία να δουλέψετε με αυτά; Εκεί ακριβώς έρχονται προϊόντα, θεραπείες και εύκολα tricks που δημιουργούν την τέλεια βάση. Για αυτό, παρακάτω, συγκεντρώσαμε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για να πετύχετε το fluffy effect που θα λατρέψετε! 

brows.jpg

1. Πείτε "ναι" στο Microblading

Το Microblading θεωρείται ότι ξεκίνησε από την Κίνα, αλλά τα τελευταία χρόνια κέρδισε όλες τις δυτικές χώρες. Περιλαμβάνει τη χρήση ενός εργαλείου που αποτελείται από εξαιρετικά λεπτές βελόνες για την εναπόθεση προσαρμοσμένης χρωστικής ουσίας στην επιφάνεια του δέρματος. Σε αντίθεση με το τατουάζ, το microblading γίνεται με το χέρι, επιτρέποντας στον τεχνικό να ασκήσει περισσότερο έλεγχο και να δημιουργήσει ένα ημιμόνιμο αποτελέσμα με φυσική εμφάνιση. Στο χώρο του Beauty Saloon Thea θα βρείτε ακριβώς αυτό που χρειάζεστε για να δημιουργήσετε το τέλειο αποτέλεσμα.

2. Χρησιμοποιήστε βαζελίνη

Για να αναπτυχθούν τα φρύδια σας φυσικά, χρειάζεστε ένα περιβάλλον που προάγει την ανάπτυξη των τριχών, και έτσι το γύρω δέρμα θα πρέπει να "τρέφεται" με τα κατάλληλα συστατικά. Οπότε η βαζελίνη μπορεί σίγουρα να γίνει το δικό σας trick. To προϊόν αυτό είναι γνωστό ότι δημιουργεί ένα στεγανοποιητικό φράγμα, αλλά ως αποφρακτικό μπορεί επίσης να κλειδώσει την υγρασία και να υποστηρίξει τη φυσική διαδικασία αποκατάστασης του δέρματός σας. Έτσι, ενώ δεν υπάρχουν πειστικές αποδείξεις για το εάν η βαζελίνη βοηθά πραγματικά τα φρύδια σας να γίνουν πιο πυκνά, αξίζει σίγουρα μια δοκιμή. 

brows-1.jpg

3. Επενδύστε σε έναν ορό ανάπτυξης φρυδιών

Εάν θέλετε να δείτε πραγματική διαφορά εφαρμόστε έναν ορό ανάπτυξης φρυδιών καθημερινά. Οι οροί ενίσχυσης βλεφαρίδων και φρυδιών περιέχουν συμπλέγματα πεπτιδίων, είναι ενισχυμένοι με βιταμίνες, βότανα και μαλακτικά και τελικά υποστηρίζουν τον φυσικό κύκλο ανανέωσης των τριχών σας. Μέσα σε μερικές εβδομάδες θα παρατηρήσετε διαφορά στην ποσότητα και τη δύναμη των τριχών των φρυδιών σας.

4. Κάντε μασάζ

Οι brow experts συμφωνούν ότι το νυχτερινό τρίψιμο των φρυδιών σας μπορεί να κάνει θαύματα για την ενθάρρυνση της πραγματικής ανάπτυξης τους. Άλλωστε, η καλή κυκλοφορία είναι σημαντική για την υγιή ανάπτυξη των τριχών σε κάθε περιοχή του σώματος. Σκεφτείτε το απλά: Κάθε θυλάκιο είναι προσκολλημένο σε ένα μικροσκοπικό αιμοφόρο αγγείο. Κάνοντας απαλό μασάζ στην περιοχή των φρυδιών κάθε βράδυ, μπορείτε να βοηθήσετε στην αύξηση της κυκλοφορίας σε αυτήν την περιοχή για να προωθήσετε την ανάπτυξη των φρυδιών. Η απολέπιση τους μπορεί επίσης να βοηθήσει. Χρησιμοποιήστε μια οδοντόβουρτσα με μαλακές τρίχες για να κάνετε απαλή απολέπιση στην περιοχή των φρυδιών για να τονώσετε τον κύκλο της τρίχας.

brows.png

5. Παραμείνετε ενυδατωμένοι

Το υγιές και ενυδατωμένο δέρμα είναι απόλυτα βασικό για την ευτυχισμένη ανάπτυξη των τριχών. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να διατηρείτε το δέρμα σας ενυδατωμένο από μέσα προς τα έξω (και αντίστροφα). Παρέχοντας στο σώμα σας επαρκείς ποσότητες νερού, το σώμα σας είναι σε θέση να αποτοξινωθεί σωστά και να διατηρεί όλα τα σωστά θρεπτικά συστατικά. Εκτός από το να έχετε ένα μπουκάλι νερό στο πλευρό σας όλη την ημέρα, είναι σημαντικό να ενυδατώνετε τοπικά την περιοχή των φρυδιών σας.

6. Δοκιμάστε το καστορέλαιο

Το καστορέλαιο χρησιμοποιείται ευρέως για να ενισχύσει την ανάπτυξη τόσο των βλεφαρίδων όσο και των φρυδιών. Οι άνθρωποι που το δοκιμάζουν έχουν καλά αποτελέσματα με αυτό το πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά λάδι, το οποίο είναι πραγματικά οικονομικά προσιτό. Δεν είναι τυχαίο ότι χρησιμοποιείται εδώ και χρόνια για τη θεραπεία της τριχόπτωσης. Αν και δεν έχουν υπάρξει επιστημονικές μελέτες που να αποδεικνύουν ότι το καστορέλαιο μπορεί να αναζωογονήσει τα μαλλιά, είναι μια θεραπεία χωρίς κινδύνους που μπορεί να σας βοηθήσει να αποκτήσετε πιο πυκνά και γεμάτα φρύδια από ποτέ.