fbpixel

Search icon
Search
Blake Lively: Τι διατροφή ακολουθεί η "βασίλισσα" του Met Gala;
TASTE

Blake Lively: Τι διατροφή ακολουθεί η "βασίλισσα" του Met Gala;

Η ρομαντική foodie αγαπάει τις γλυκές ατασθαλίες


Αποτελεί χαρακτηριστικό παράδειγμα μιας juicy γοητευτικής γυναίκας, η οποία πάντα κλέβει τις εντυπώσεις και ελκύει αμέσως τα φωτογραφικά φλας. Παραδέχεται ότι δεν μπορεί να αντισταθεί στο λιωμένο τυρί, σε ένα καυτό σουφλέ σοκολάτας, αλλά και στα μοσχομυρωδάτα γλυκά μπισκοτάκια που συνηθίζει να ψήνει στις τέσσερις η ώρα τη νύχτα! Η Blake Lively πολλές φορές έχει αποδείξει ότι είναι ένα ακομπλεξάριστο πλάσμα που αγαπά τον έρωτα και το φαγητό και διασκεδάζει πάντα με όλη της την ψυχή! Αν και δεν δηλώνει θερμή fan των snacks μεταξύ των κύριων καθημερινών γευμάτων της, της αρέσει να ακολουθεί ένα υγιεινό διατροφικό πρόγραμμα που θα περιέχει γυμναστική και τροφές γεμάτες από καλά λιπαρά και βιταμίνες. Όμως, οι ατασθαλίες είναι το αγαπημένο της γευστικό χόμπι που την κάνει να γελά σαν παιδί στην κουζίνα της!

32846618-669622293382540-6499134251630329856-n.jpg
@blakelively

Τα κύρια γεύματα της ημέρας

shutterstock-1932824162.jpg

Ο βασικός διατροφικός κανόνας που η ίδια πάντα χαίρεται να ακολουθεί, αλλά και να μοιράζεται με τον κόσμο είναι αυτός του πρωινού. Δεν υπάρχει μέρα που να έχει παραλείψει το πρώτο γεύμα της ημέρας. Όμως, πρώτα θα πιεί ένα δροσερό ποτήρι νερό για να μπορέσει να ισορροπήσει τα επίπεδα σακχάρου. Αυτή η κίνηση είναι και η προτεραιότητά της αφού ξυπνήσει! Ακολουθώντας τις συμβουλές του trainer της, Don Saladino, ξεκινά το breakfast της, το οποίο συνήθως είναι πλούσιο σε πρωτεϊνες. Θα επιλέξει να φάει αβγά, μαγειρεμένα σε λάδι καρύδας, φρέσκα λαχανικά και βρώμη χωρίς γλουτένη. Αν αισθανθεί πείνα, θα προσθέσει κάποιο αγαπημένο φρούτο της. Για το μεσημεριανό της γεύμα συνήθως επιλέγει υδατάνθρακες, λαχανικά και πρωτεϊνη. Οι κύριες τροφές που συναντάμε στο lunch της είναι κοτόπουλο ή ψάρι, σαλάτα με λαχανικά εποχής και γλυκοπατάτα. Στο βραδινό της γεύμα, δεν θα συναντήσουμε πρωτεϊνη και συνήθως φροντίζει ώστε αν το μεσημεριανό της περιείχε κοτόπουλο, το τελευταίο γεύμα της ημέρας να περιλαμβάνει ψάρι, το οποίο θα συνοδεύσει με μια μικρή μερίδα ρυζιού και βραστά λαχανικά. Της αρέσει πολύ να μαγειρεύει η ίδια τα πιάτα της και να γνωρίζει κάθε φορά νέες πρώτες ύλες.

Σημαντικά μυστικά

27580434-581838645486590-87208434771951616-n.jpg
@blakelively

Η Lively έχει μοιραστεί και σε δημόσιες συζητήσεις της και στα social της μερικά από τα αγαπημένα της μυστικά σχετικά με τον τρόπο ζωής που ακολουθεί. Πρώτα απ'όλα έχει αναφέρει ότι δεν της αρέσει να καταναλώνει αλκοόλ και πιστεύει ότι υπάρχουν συγκεκριμένα είδη cocktail. Της αρέσει η ισορροπία και η αρμονία στην καθημερινότητά της γι' αυτό και κάνει προπόνηση για όλο το σώμα τρεις με τέσσερις φορές την εβδομάδα τουλάχιστον για μία ώρα για να παραμείνει σε φόρμα και υγιής. Η προπόνησή της περιλαμβάνει προθέρμανση με διατάσεις ισχίου μαζί με τρεις κυκλικές ασκήσεις. Ακόμη και αν δεν έχει στη διάθεσή της πολύ χρόνο, θα καταφέρει να αξιοποιήσει ένα δεκάλεπτο σε μια πιο έντονη προθέρμανση και να ξεκινήσει δυναμικά την ημέρα της. Όμως πάντα θα βρει χώρο για να γευστική διασκέδαση και ζαχαρωτά! Ακολουθεί τον κανόνα 80-20. 

Το 80% ανήκει στην υγιεινή διατροφή, αλλά το 20% ανήκει στα macaroons και στα αγαπημένα της cakes. H ενυδάτωση είναι χρυσός κανόνας της και δεν την ξεχνά ποτέ όσο έντονη και πιεστική και αν είναι η καθημερινότητά της.