fbpixel

Search icon
Search
Black Friday σε προτάσεις high quality αρωμάτων
EDITORS' CHOICE

Black Friday σε προτάσεις high quality αρωμάτων

Τα Zoniou perfume creators καταστήματα μετατρέπονται στον απόλυτο προορισμό για τις φετινές αγορές σας


Τα αρώματα είναι η πινελιά που δεν πρέπει να λείπει είτε από την εμφάνισή μας είτε από τη διακόσμηση των χώρων μας. Είναι σαν το ιδανικό touch που ολοκληρώνει την ατμόσφαιρα ή την εικόνα που έχουμε δημιουργήσει για τον εαυτό μας. Για τον καθένα, τα perfumes σημαίνουν και κάτι διαφορετικό, ενώ δεν είναι λίγοι αυτοί που τα συνδέουν με αναμνήσεις, δυνατές στιγμές, πρόσωπα και ταξίδια. Ανάλογα με τις νότες που επιλέγονται, η κάθε μυρωδιά μπορεί να προσφέρει σε οποιονδήποτε την αίσθηση της ζεστασιάς, βοηθώντας τον να χαλαρώσει και να αφεθεί σε ένα cozy mode. Αντίστοιχα, μπορεί να τον κάνει να ξεχωρίσει σε έναν χώρο και να καταφέρει να στρέψει όλα τα βλέμματα επάνω του. It's up to you!

Στην αναζήτηση για τα πιο εκλεπτυσμένα scents της αγοράς, το μυαλό μας πηγαίνει απευθείας στο δημοφιλές Zoniou Perfume Creators Store, πίσω από το οποίο κρύβεται η αρωματοποιός, Νίκη Ζώνιου, που διαθέτει τη μαγική ικανότητα να συγκινεί με τις αρωματικές δημιουργίες της, μέσα από μυρωδιές που περνούν στο υποσυνείδητό μας και κρατούν για μια ζωή. Εάν λατρεύετε τις «μικρές ιστορίες», όπως τις αποκαλεί η ίδια, μιλώντας για τα αρώματα, τότε η Black Friday είναι η ιδανική ευκαιρία να τ' αποκτήσετε!

Η εταιρία προσφέρει -40% sale έως και 29/11 στα υπέροχα πακέτα δώρων Bubble, Velvet, Monsieur σε επιλεγμένα αρώματα και μέχρι εξαντλήσεως αποθεμάτων.

The perfect perfumes

Για τη φετινή Black Friday, σας δίνεται η ευκαιρία να κάνετε δικά σας τα πιο προνομιακά αρώματα τόσο για το σώμα όσο και για τους προσωπικούς σας χώρους. Μπορείτε να εντοπίσετε μοναδικά sets για μια ολοκληρωμένη scents experience, καθώς χάρη στις τόσο μειωμένες και απόλυτα συμφέρουσες τιμές έχετε τη δυνατότητα να καλύψετε όλες σας τις ανάγκες, κάνοντας ένα υπέροχο δώρο στον εαυτό σας ή στους ανθρώπους της ζωής σας, μιας και βρισκόμαστε κοντά στην εορταστική περίοδο.

Επωφελούμενοι από τις τιμές αλλά και την άριστη ποιότητα όλων των προϊόντων, γεμίστε τώρα το καλάθι των αγορών σας με επιλογές που θα γίνουν ο λόγος για τον οποίο θα κρατήσετε σφιχτά τις πιο δυνατές στιγμές! Η Zoniou έχει δημιουργήσει για εσάς τους τέλειους συνδυασμούς προϊόντων για μια all the way εμπειρία και βασικούς πρωταγωνιστές εσάς και τις ακαταμάχητες μυρωδιές.


Scent combos for body

Στα Zoniou θα βρείτε “adorable gifts” με shower gelsbody lotions ή after shave και αντίστοιχα eau de parfum σε επιλεγμένα αρώματα.

Επιλέγοντας τη μυρωδιά της αρεσκείας σας αλλά και αυτή που ταιριάζει στο pH του δέρματός σας, εύκολα μπορείτε να ξεχωρίσετε στο πλήθος. Δεν πρέπει να ξεχνάτε πως όταν κάνετε “layering”, δηλαδή χρησιμοποιείτε shower gel και αντίστοιχες ως προς τη μυρωδιά ενυδατικές κρέμες με το eau de parfum σας, η μυρωδιά θα έχει μεγαλύτερη απόδοση αλλά και διάρκεια. Θα εκπλαγείτε με το αποτέλεσμα!


Scent combos for home

Ωστόσο, πέρα από το σώμα, μια υπέροχη ιδέα είναι να προσθέσετε στους προσωπικούς χώρους του σπιτιού σας αρώματα, δημιουργώντας την τέλεια ατμόσφαιρα.  Τόσο τα κεριά και τα diffusers όσο και τα αρωματικά sticks της εταιρίας θα χαρίσουν ένα vibe ζεστασιάς όπου κι αν επιλέξετε να τα τοποθετήσετε μέσα στην κατοικία σας. Πρόκειται για την ιδανική προσθήκη για τις κρύες ημέρες του χειμώνα, για την εορταστική περίοδο που έρχεται -και όχι μόνο! Bonus, με σκοπό να εξασφαλίσετε το ιδανικό sleep setting, βάλτε στο μαξιλάρι σας το pillow mist που σας ευχαριστεί, ενώ κάτι αντίστοιχο μπορείτε να κάνετε και με τον καναπέ του σαλονιού σας.


Ανακαλύψτε τις ειδικές Black Friday προσφορές στο zoniou.gr


The perfect giftsets

"Velvet" από 25€, στα 15€
Perfume & body lotion
SEE MORE

"Bubble" από 20€, στα 12€
Perfume & shower gel
SEE MORE
"Monsieur" από 20€, στα 12€
Perfume & after shave
SEE MORE
"Candy" από 25€, στα 15€
Pillow mist & diffuser
SEE MORE
"Wish" από 30€, στα 18€
Candle & diffuser
SEE MORE

Info

Site: zoniou.gr

Instagram: @zoniou_perfume_creators

Facebook: Zoniou perfume creators

Διεύθυνση: Βίκτωρος Ουγκώ 9, Τηλέφωνο: 2310 518 450 | Μητροπολίτου Ιωσήφ 17, Τηλέφωνο: 2310 251 925