fbpixel

Search icon
Search
Beyoncé: Η περιοδεία της, Renaissance, μονοπωλεί το ενδιαφέρον της fashion σκηνής
THE LOOK

Beyoncé: Η περιοδεία της, Renaissance, μονοπωλεί το ενδιαφέρον της fashion σκηνής

Οι talk of the world εμφανίσεις της στη σκηνή συνθέτουν την προσωπική της εβδομάδα μόδας με τα πιο πολυτελή brands να παίρνουν τα ηνία


Εκκεντρικότητα, sexiness και αστείρευτη χορευτική ενέργεια αποδεικνύουν κάθε φορά τη δυναμική παρουσία της Queen Bee πάνω στη σκηνή. Η διαχρονική show woman συνεχίζει με επιτυχία την πολλά υποσχόμενη περιοδεία της με τίτλο Renaissance, με την παγκόσμια fashion σκηνή να σαγηνεύεται από τις επιλογές των custom designer look της. Για ακόμη μια φορά, η ίδια επιβεβαιώνει τον έντονα fashionable χαρακτήρα της, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση σε κάθε λεπτομέρεια των εμφανίσεών της. Τα διεθνή tabloids την ορίζουν ως το «προσωπικό της fashion week» που στελεχώνει η A-team της, η οποία περιλαμβάνει τους στιλίστες Karen Langely, Shiona Turini, KJ Moody και Julia Sarr-Jamois. 

Ακόμη ένα στοιχείο - κλειδί, το οποίο ξεχωρίζει τα looks της φέτος είναι η προσεκτική επιλογή των οίκων μόδας, με πρωταγωνιστές τους: Loewe, Off-White, Courreges, Jacquemus, Brandon Blackwood, Mugler και Balmain και ασημένια αξεσουάρ από το timeless label, Tiffany & Co.

snapinstaapp-352562830-229470386532078-6469609201577203577-n-1080.jpg
Image source: @beyonce

Η περιοδεία ξεκίνησε από τη Στοκχόλμη - και θα ακολουθήσουν 57 συναυλίες σε γήπεδα σε όλο τον κόσμο - πριν συνεχίσουν στις Βρυξέλλες, το Λονδίνο και τη Βαρκελώνη. Το εντυπωσιακό show με θέμα τη disco ενσαρκώνει τα πάντα, από τη γυναικεία ενδυνάμωση μέχρι το black pride. Η ίδια μέχρι στιγμής έχει μοιραστεί με τους followers της ξεχωριστά στιγμιότυπα είτε πάνω στη σκηνή είτε στα παρασκήνια, φορώντας αστραφτερά κοστούμια και εντυπωσιακούς μεταλλικούς κορσέδες.

Α personal Renaissance

Ο τίτλος της περιοδείας της συμβαδίζει σε αρμονία με τη γενικότερη αίσθηση της αναγέννησης της ίδιας. Αυτή τη φορά, η διακεκριμένη ερμηνεύτρια διατηρεί τη χαρακτηριστική μυστηριώδη αύρα της, η οποία, όμως, έχει ενισχυθεί με επιλογές που μας εισάγουν ακόμη περισσότερο στην προσωπική της σχέση με τη μόδα και το styling. Ειδικά στη συγκεκριμένη καλλιτεχνική της φάση, η ίδια δε διστάζει να μας δείξει όλα αυτά τα στοιχεία, στα οποία έχει ιδιαίτερη αδυναμία και επιθυμεί να τα αναδείξει με τον πιο εκλεπτυσμένο τρόπο. 

snapinstaapp-350091718-962614311603769-7571754788626780545-n-1080.jpg
Image source: @ibkamara

Είναι αλήθεια ότι μπορεί να περάσουν μήνες μέχρι μια νέα ανάρτηση στο Instagram να φτάσει στα feeds μας, ωστόσο τότε φτάνει και η κατάλληλη στιγμή, στην οποία η ίδια γνωρίζει άρτια πως να ιντριγκάρει το διεθνές κοινό με ένα μόνο outfit της. Η ίδια παραμένει πιστή στα διαχρονικά fashion houses, τα οποία την έχουν στηρίξει στο παρελθόν και συνεχίζουν να είναι δίπλα της, με αντιπροσωπευτικά παραδείγματα τα eclectic pieces των creative directors, Jonathan Anderson, του σχεδιαστή Ib Kamara,  David Koma αλλά και του Οίκου Mugler. Ο Koma έχει εκφράσει, χαρακτηριστικά, για το συγκεκριμένο project: «Για εμάς, τους σχεδιαστές, δεν είναι απλώς μια καταπληκτική έκθεση πάνω στη σκηνή, αλλά μια υπέροχη πολιτιστική στιγμή στην οποία πρέπει να συμμετέχουμε. Η ίδια είναι μια πραγματική καλλιτέχνιδα και super woman». 

The elegant world of custom heels

snapinstaapp-350279093-287070693656751-8974332698584984175-n-1080-1.jpg
Image source: @beyonce

Πέρα, όμως, από τη μαγεία των συγκεκριμένων luxurious κοστουμιών, καθοριστικό ρόλο στις on stage εμφανίσεις της παίζουν τα custom high heels με την υπογραφή του οίκου Jimmy Choo και τη γοητευτική ματιά της καλλιτεχνικής διευθύντριας, Sandra Choi. Το πολυτελές brand έχει προμηθεύσει τη μουσική diva με 41 διαφορετικά ζευγάρια για να ταιριάζουν με την πληθώρα των outfits της. Κεντρικός άξονας, στον οποίο δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση από την πλευρά του σχεδιασμού και της κατασκευής τους, είναι η λειτουργικότητα και η αίσθηση άνεσης που χαρίζουν στην ερμηνεύτρια, καθώς το πρόγραμμα της απαιτεί να χορεύει για σχεδόν τρεις ώρες πάνω στη σκηνή.

Κεντρική φωτογραφία: Frank Micelotta/Invision/AP