fbpixel

Search icon
Search
Bedroom décor trends: Οι refined κινήσεις για το την πιο εκλεπτυσμένη κρεβατοκάμαρα
INTERIORS

Bedroom décor trends: Οι refined κινήσεις για το την πιο εκλεπτυσμένη κρεβατοκάμαρα

Οι τάσεις σχεδιασμού για να κατακτήσουμε τα εξεζητημένα concepts χαλάρωσης


Κάθε εποχή διακρίνεται για τα trends στον εσωτερικό σχεδιασμό, προσκαλώντας τους θερμούς λάτρεις της διακόσμησης να μυηθούν στα δημιουργικά τους μονοπάτια. Ειδικά σε ό,τι έχει να κάνει με τις interior προτάσεις για την κρεβατοκάμαρά μας, οι περισσότερες τάσεις αποτελούν επαναλήψεις στιλ και σχεδίων, τα οποία κάνουν κάθε φορά την εμφάνισή τους με έναν fresh και σύγχρονο τρόπο. Είναι αλήθεια ότι τα προσωπικά μας καταφύγια ξεκούρασης αποτελούν χώρους, στους οποίους αναμφίβολα αφιερώνουμε τον περισσότερο χρόνο μας, αλλά πιθανώς να αφιερώνουμε τον λιγότερο όσον αφορά την αισθητική τους διαμόρφωση. Σε αντίθεση με χώρους, όπως το μπάνιο ή η κουζίνα, όπου μια ανανέωση δεν είναι τόσο απλή όσο ένα νέο σετ μαξιλαριών, η κρεβατοκάμαρα είναι ένα δωμάτιο, στο οποίο οι προσθήκες από διακοσμητικά αξεσουάρ μέχρι έπιπλα είναι μια σχετικά ανώδυνη και εύκολη διαδικασία. Αρκεί πάντα να θυμόμαστε να εφαρμόζουμε και σε αυτό το σημείο του σπιτιού μας τις αρχές της αισθητικής αρμονίας και ισορροπίας. 

Ας δούμε μαζί τις κυρίαρχες διακοσμητικές τάσεις για τα υπνοδωμάτιά μας, ώστε να τα μεταμορφώσουμε στα πιο sophisticated ιδιωτικά μας ησυχαστήρια... 

Industrial twist 

a08f6db6f80a5b4634f1a12d82f03080.jpg
@definebottle.com

Για ακόμη μια χρονιά, ο βιομηχανικός σχεδιασμός ειδικά στα υπνοδωμάτια είναι ταυτισμένος με μια must επιλογή. Φυσικά υλικά, με πρωταγωνιστές το ξύλο και την πέτρα, ενώνονται με ενδιαφέροντες συνδυασμούς, συνθέτοντας καινοτόμες κατασκευές. Μια εξεζητημένη προσέγγιση, η οποία συνεχίζει μέχρι σήμερα να πρωταγωνιστεί στη διεθνή σκηνή της εσωτερικής διαμόρφωσης είναι τα μεταλλικά φινιρίσματα, τα οποία μπορούν να ταιριάζουν άρτια με ένα κρεμαστό φωτιστικό σε γεωμετρικό σχήμα. 

Oversized wall art

93f0ab06af08894b73ee179507643fd3.jpg
@thesefourwallsblog.com

Είναι γεγονός ότι αποτελεί το next step στη διαμόρφωση των τοίχων της κατοικίας μας. Τα artworks, τα οποία καταλαμβάνουν ολόκληρο τον τοίχο, θεωρούνται πιο εντυπωσιακά από ένα wall gallery ή έναν πίνακα μεσαίου μεγέθους. Η τεχνική των οversized έργων Τέχνης είναι ένας έξυπνος και ενδιαφέρον τρόπος για να προσδώσουμε στο υπνοδωμάτιό μας μια ξεχωριστή προσωπικότητα που αντανακλά την προσωπική αισθητική μας κουλτούρα. Για όλους όσοι διαθέτετε ένα μίνιμαλ λευκό υπνοδωμάτιο αποτελεί έναν απλό τρόπο για να ενσωματώσουμε τις χρωματικές πινελιές, στις οποίες έχουμε ιδιαίτερη αδυναμία. 

Mix n' match 

1-snbma.webp

Ο καλύτερος τρόπος για να χαρίσουμε βάθος, αλλά και ξεχωριστό style στην εσωτερική διακόσμηση των υπνοδωματίων μας είναι να στηριχθούμε στην mix n' match φιλοσοφία. Ενώνουμε μεταξύ τους υλικά και υφές, τα οποία εκπροσωπούν μια διαφορετική αισθητική κουλτούρα. Όμως, η σύνδεσή τους καταφέρνει να δημιουργήσει ένα «θαύμα» που θα χαρίσει ζωντάνια και μια ενδιαφέρουσα εκκεντρικότητα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι ο συνδυασμός ενός ξύλινου vintage κρεβατιού με υφαντά ethnic μαξιλάρια.

Blue Walls

0d2b22c015815048dfaed342f164ed9b.jpg
@apartmenttherapy.com

Μας χαρίζει την απόλυτη αίσθηση γαλήνης και ηρεμίας. ΟΙ ανοιχτές ή σκούρες αποχρώσεις του μπλε έχουν το χάρισμα να συνθέτουν ένα ατμοσφαιρικό σκηνικό, κατάλληλο για την ξεκούρασή μας. Μπορούμε να ενισχύσουμε τη συγκεκριμένη αισθητική διαμόρφωση μέσα από την προσθήκη ιδιαίτερων φυτών, αλλά και εκκεντρικών διακοσμητικών pieces, τα οποία θα χαρίσουν την απαραίτητη πινελιά κομψότητας και πολυτέλειας. 

Follow the refined design trends!