fbpixel

Search icon
Search
Οι εναλλακτικές προτάσεις διακόσμησης για εσάς που δεν έχετε κομοδίνο
INTERIORS

Οι εναλλακτικές προτάσεις διακόσμησης για εσάς που δεν έχετε κομοδίνο

Αναβαθμίστε τους χώρους του σπιτιού σας και αλλάξτε διάθεση!


Έχουμε πλέον αναγνωρίσει ότι η διακόσμηση της κατοικίας μας είναι το παν και η έλλειψη πολλές φορές χώρου σε αυτό μπορεί να μας στρεσάρει. Ωστόσο, αν κι εσείς είστε λάτρης του design και αναζητάτε συνεχώς νέους τρόπους για ν' αναβαθμίσετε τις γωνιές της κατοικίας σας, δεν έχετε παρά να εμπνευστείτε από τις παρακάτω stylish προτάσεις που σας παρουσιάζουμε, εάν δεν έχετε κομοδίνο στην κρεβατοκάμαρά σας.

Εάν λοιπόν, ανήκετε σε αυτούς που διαθέτουν μικρό υπνοδωμάτιο είτε απλά θέλετε να χαρίσετε μια πιο ανατρεπτική εικόνα στον αγαπημένο σας χώρο, τότε δεν έχετε παρά να αντλήσετε έμπνευση από τα παρακάνω διακοσμητικά hacks που θα αντικαταστήσουν το κομοδίνο σας.

Σκαμπό

3-zVVtM.jpg

Ένα σκαμπό δίπλα από το κρεβάτι σας φυσικά πιάνει λιγότερο χώρο από ένα κανονικό κομοδίνο, ενώ αποτελεί μια μοντέρνα και urban chic πρόταση για τους λάτρεις του σύγχρονου design. Τα σκαμπό σε διάφορες υφές και χρώματα είναι κομψά, διακριτικά και χωράνε πραγματικά παντού, αφήνοντας ελεύθερο πολύτιμο χώρο, που μπορείτε να εκμεταλλευτείτε όπως επιθυμείτε.

Ένα πουφ

3d9920aa5c21cf08fa736c58ef774f3d.jpg

Πολλοί τα λατρεύουν αφού η μαλακή αίσθησή τους προσφέρει άνεση και ευελιξία. Ένα πουφ ωστόσο, σε neutral αποχρώσεις μπορεί να λειτουργήσει υπέροχα και ως ένα ανατρεπτικό κομοδίνο. Προσαρμόζεται σε κάθε χώρο και μπορεί άνετα να φιλοξενήσει επάνω του πράγματα, που μπορεί να χρειαστείτε στην κρεβατοκάμαρά σας ή ακόμα και να σας προσφέρει μια extra θέση για να χαλαρώνετε!

Μια κομψή καρέκλα

2-bg2Qf.jpg

Επιλέξτε μια design καρέκλα, συνήθως μια πρόταση σε ξύλο είναι καλύτερη και τοποθετήστε στην βάση της - όπου θα καθόσασταν δηλαδή - όλα εκείνα τα items που δεν θέλετε να αποχωριστείτε ούτε στον ύπνο σας. Παράλληλα, μια οποιαδήποτε καρέκλα ή και πολυθρόνα μπορεί να αποτελέσει «κρεμάστρα» των ρούχων ή των αξεσουάρ που μπορεί να χρησιμοποιείτε πριν και μετά τον ύπνο. Κρεμάστε σε αυτήν την robe σας για παράδειγμα, ώστε να την έχετε πάντοτε δίπλα σας όταν τη χρειαστείτε. Γεγονός που θα προσδώσει γαλλικό αέρα και στιλ στο υπνοδωμάτιο σας.

Ένα ράφι

3-gUAff.jpg

Εάν όντως αντιμετωπίζετε το βασικό πρόβλημα της έλλειψης χώρου, τότε αυτή η πρόταση θα σας σώσει. Τοποθετήστε ένα ράφι στο ύψος του κρεβατιού σας και αποκτήστε ένα απόλυτα in fashion και πρωτότυπο κομοδίνο. Αυτή η επιλογή δεν πιάνει καθόλου χώρο, ιδιαίτερα από το πάτωμα, ενώ μπορεί να διακοσμηθεί υπέροχα με κεριά, λουλούδια και ό,τι άλλο θέλετε να βλέπετε όταν ανοίγετε τα μάτια σας κάθε πρωί.