fbpixel

Search icon
Search
6 χώροι ευεξίας στη Θεσσαλονίκη που βρίσκονται στο radar μας αυτό το φθινόπωρο
MAGAZINE

6 χώροι ευεξίας στη Θεσσαλονίκη που βρίσκονται στο radar μας αυτό το φθινόπωρο

"Me time" στιγμές σε νέους και ανανεωμένους χώρους


Ανακαλύψτε νέους και ανανεωμένους χώρους που προσφέρουν κατευναστικές φροντίδες και θεραπείες και χαλαρώστε σε ένα περιβάλλον που «φωνάζει» ευεξία.

Beauty at first sight! | Γιολάντα Πεπέ

17a6186.jpg

Μία one day clinic αποθεραπείας, σχεδιασμένη σύμφωνα με τα υψηλότερα διεθνή πρότυπα, προσφέρει άνετη και ασφαλή αναμονή, υπό την επίβλεψη εξειδικευμένου προσωπικού. Η Πλαστική Χειρουργός δρ Γιολάντα Πεπέ, με εξειδίκευση στην Αισθητική Ιατρική και Επανορθωτική Χειρουργική, εγκαινίασε μία ολοκαίνουρια υπερσύγχρονη μονάδα ημερήσιας νοσηλείας πλαστικής επανορθωτικής χειρουργικής. Ο χώρος είναι άρτια εξοπλισμένος με σύγχρονο ιατρικό εξοπλισμό τεχνολογίας αιχμής και με μοναδικό στόχο την ολοκληρωμένη παροχή υπηρεσιών υγείας υψηλού επιπέδου. Λαμβάνετε την καλύτερη δυνατή θεραπεία και αποκατάσταση σε ένα φιλικό και φιλόξενο περιβάλλον, το οποίο σας βοηθά να χαλαρώσετε, να νιώσετε ασφάλεια και να οραματιστείτε τον εαυτό σας όπως εσείς επιθυμείτε.

Info: www.giolantapepe.gr

Time for yourself | Day Spa Idolo

nail-area-2-copy.jpg

Απολαύστε στο ανανεωμένο Day Spa Idolo στη Θεσσαλονίκη ολοκληρωμένες περιποιήσεις προσώπου και σώματος, επαγγελματικές υπηρεσίες μασάζ, μανικιούρ-πεντικιούρ και αποτρίχωση. Tέσσερις αίθουσες περιποίησης, η μία με θερμαινόμενο στρώμα νερού και οι άλλες τρεις με ένα άνετο δερμάτινο ηλεκτρικό κρεβάτι θεραπειών, wet area που περιλαμβάνει σάουνα, steam bath, jacuzzi και relax area, nail bar, θέση μακιγιάζ και Solarium, αλλά και απίστευτη χαλάρωση σε ένα κρεβάτι Zerobody της εταιρίας Starpool σε ένα no gravity ειδικά διαμορφωμένο περιβάλλον. Κι αν αυτό δεν είναι το απόλυτο self care, τι είναι;

Info: www.idolospa.com

Body detox! | Polis Ηammam - Polis Loutron

apopsi-toy-hammam-loutron-1.jpg

Καθαριότητα, ασφάλεια, θεραπεία και χαλάρωση είναι η φιλοσοφία των Polis Ηammam - Polis Loutron. Απολαύστε μια βιωματική εμπειρία στη Θεσσαλονίκη, στην Αθήνα και σύντομα στον Πειραιά. Επιλέξτε ιεροτελεστίες χαμάμ, τελετουργικά μασάζ και αποτελεσματικές θεραπείες περιποίησης προσώπου και σώματος και οργανώστε το bachelor party σας, την επέτειο ή τα γενέθλιά σας. Κι αν δεν έχετε χρόνο, στη Θεσσαλονίκη ο χώρος είναι ανοιχτός και τις Κυριακές! Καθόλου τυχαία, μάλιστα, έχει βραβευτεί ως το καλύτερο παραδοσιακό χαμάμ-λουτρό της Ευρώπης, λαμβάνοντας βραβεία, διακρίσεις και άριστες κριτικές από τους επισκέπτες από κάθε γωνιά της Γης.

Info: www.polis-hammam.gr

Ποιο είναι το απόλυτο bio-hack για δέρμα και ανοσοποιητικό; | Osteostrong

osteostrong-5.jpg

Στην Osteostrong, στο ξενοδοχείο Hyatt Regency Thessalonikiεφαρμόζονται πρωτοποριακές θεραπείες, εκτός της οστεογονικής φόρτισης που ενεργοποιεί την αναδόμηση των οστών. Η Red Light Therapy είναι μία από αυτές που παρέχει ερυθρά και υπέρυθρα μήκη κύματος στο σώμα προκαλώντας μία χημική αντίδραση στα μιτοχόνδρια των κυττάρων, τα οποία ενισχύουν την ενέργεια ΑΤΡ και ενεργοποιούν τα κύτταρα. Η θεραπεία με ερυθρό φως διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου και αντιμετωπίζει τις ρυτίδες, βελτιώνοντας την εικόνα του δέρματος και καταπολεμώντας παράλληλα την κυτταρίτιδα. Ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα αυξάνοντας τον αριθμό των ανοσοκυττάρων μέσω της φωτοδιέγερσης, επιδρώντας ευεργετικά και στην αντιμετώπιση της αρθρίτιδας. Ενθαρρύνει την παραγωγή αντιοξειδωτικών που θωρακίζουν τον οργανισμό και συμβάλλει στην καλύτερη ποιότητα του ύπνου. 

Info: osteostrong.gr

Ένας ολιστικός παράδεισος ευεξίας | Vivant

viv5936.jpg

Χαρίστε στον εαυτό σας την αίσθηση φροντίδας υψηλής ποιότητας σε έναν σύγχρονο χώρο αισθητικής και πολυτέλειας. Εξατομικευμένες θεραπείες προσώπου και σώματος, υπηρεσίες θεραπευτικών και ενεργειακών μασάζ, αλλά και ποιοτικά εξειδικευμένα δερματολογικά προϊόντα, όπως η γαλλική Anne Semonin και η ισπανική Fusion, για θεαματικά και άμεσα στοχευμένα αποτελέσματα στην επιδερμίδα σας, μπορείτε να αποκτήσετε στο Vivant. Επισκεφθείτε το, αφεθείτε στη μαγεία της πολυτελούς περιποίησης και επωφεληθείτε από τα νέα εκπτωτικά πακέτα θεραπειών για ένα λαμπερό φθινόπωρο!

Info: www.vivant.gr

Πλάνο ευζωίας! | Personal Wellness

khoros.jpg

Η Personal Wellness είναι ένα σύγχρονο κέντρο διατροφής, πρόληψης και ευεξίας. Η πλήρως εξατομικευμένη και επιστημονικά τεκμηριωμένη προσέγγισή του θα σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε αποτελεσματικά θέματα που αφορούν τόσο κάποια μορφή διατροφικής διαταραχής (παχυσαρκία, νευρική ανορεξία, νευρική βουλιμία, ορθορεξία, αδηφαγική διαταραχή) όσο και θέματα διαχείρισης άγχους, διαταραχών ύπνου, ενίσχυσης ανοσοποιητικού, χρόνιας κόπωσης κ.ά. Η επιστημονική ομάδα της Personal Wellness παρέχει ολοκληρωμένη καθοδήγηση στον σχεδιασμό εξατομικευμένου πλάνου διατροφής και άσκησης, εξασφαλίζοντας την επίτευξη προσωπικών στόχων και την άριστη πρόληψη υγείας που οδηγούν σε καλή ποιότητα ζωής και μακροζωία! Η χαρτογράφηση του βιολογικού προφίλ επιτυγχάνεται μέσω της χρήσης cutting–edge τεχνολογίας μηχανημάτων καθώς και διαγνωστικών ελέγχων, καθώς η Personal Wellness είναι το μοναδικό κέντρο διατροφής και πρόληψης που διαθέτει Ιδιωτικό Διαγνωστικό Εργαστήριο, το Personal Laboratories, το οποίο παρέχει ένα ευρύ φάσμα εξετάσεων καθώς και την καινοτόμα υπηρεσία ανάλυσης μικροβιώματος που προσφέρεται για πρώτη φορά εμπεριστατωμένα στη Β. Ελλάδα.

Info: www.personalwellness.health

ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ GLOW ΣΤΟ ΤΕΥΧΟΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2022