fbpixel

Search icon
Search
Bebop x Joomla: Όταν η περουβιανή κουλτούρα συναντάει την κυκλαδίτικη αισθητική στην Πάρο
DESIGN

Bebop x Joomla: Όταν η περουβιανή κουλτούρα συναντάει την κυκλαδίτικη αισθητική στην Πάρο

Ανακαλύψτε τον υπέροχο αυτό προορισμό με θέα το Αιγαίο


Μία ευθεία. Όλα στηρίζονται σε μία ευθεία. Σε αυτήν του ορίζοντα, στις ευθείες των ηχητικών κυμάτων που εισβάλλουν γεωμετρικά στο πάτωμα κάθε επιπέδου, στην γραμμή παραγωγής υλικών απολαύσεων. Bebop είναι το κομμάτι της τζαζ μουσικής που εμφανίστηκε στη δεκαετία του 1940 και Joomla είναι μία περουβιανή λέξη που δε σημαίνει τίποτα και παραφράζει το κομμάτι Jungla της Περουβιανής ντίβας Yma Sumac. Στο Bebop x Joomla τα εμβληματικά κοκτέιλ που ξεχωρίζουν για την έμπνευσή τους, και οι εκλεκτές αποχρώσεις της περουβιανής κουζίνας συναντήθηκαν σε έναν χώρο μοναδικής αισθητικής, στην Παροικιά της Πάρου. 

bepop-34740-sdaSU.jpg
bepop-34776-wFuPp.jpg

Το Bebop x Joomla δημιουργήθηκε ως μια καλοκαιρινή ωδή στην πολυσυλλεκτική εμπειρία γεύσης, με φόντο τα κρυστάλλινα νερά του Αιγαίου. Η κουλτούρα του fine dining & drinking, η σύνδεση πολιτισμών και η jazz μουσική συνθέτουν το ιδανικό σκηνικό απόλαυσης, με έναν τρόπο που ξεπερνά τα τετριμμένα και ορίζει νέες προδιαγραφές ποικιλίας και ποιότητας. Συνεχίστε το scroll down, για να μάθετε τα πάντα για κάθε πτυχή του ειδυλλιακού αυτού και φρέσκου προορισμού, που θα δώσει νόημα στις καλοκαιρινές σας βραδιές!

bepop-4670-copy-K2kwC.jpg
dji-0799-NchoU.jpg

Από διακοσμητικής άποψης, ο χώρος λειτουργεί ως ένα πρωτότυπο κράμα κυκλαδίτικης αρχιτεκτονικής και περουβιανών επιρροών, ενώ αποτελεί σύλληψη του δημιουργικού agency Saint of Athens, σε εκτέλεση του αρχιτεκτονικού γραφείου Dive Architects. Ο βασικός άξονας του interior design είναι ο μινιμαλισμός, η άνεση και η λειτουργικότητα. Άπλετο φως, λευκό χρώμα, ξύλο, μάρμαρο, προσεκτικά διαλεγμένα design objects, custom made αρχιτεκτονικά κομμάτια, όπως οι απλίκες του γλύπτη Γιώργου Τσεριώνη και η ταπισερί που αναπαριστά τοίχο από το φράγκικο κάστρο, τα μαξιλάρια και οι στολές από τους The Makers και οι όμορφες πράσινες γωνίες φέρνουν με επιτυχία τη hip διάθεση ένα βήμα πιο κοντά στη νησιώτικη φιλοξενία.

bepop-4687-MMHxZ.jpg

bepop-34900-fGXb6.jpg


Όσον αφορά το μενού του chef Ηλία Σκουλά αποτελεί ένα tribute στη γαστρονομική παράδοση του Περού, εμπλουτισμένο με σημερινά στοιχεία και νέες ιδέες που εγγυώνται το απόλυτο eclectic αποτέλεσμα νοστιμιάς. Στο Bebop x Joomla τα πάντα παίζουν τον ρόλο τους και τίποτα δεν είναι τυχαίο. Το μόνο σίγουρο είναι ότι αξίζει έστω και μία επίσκεψή σας, εάν βρεθείτε στο πανέμορφο νησί της Πάρου. Η ατμόσφαιρα που επικρατεί στον χώρο θα σας μαγέψει και θα σας κάνει να αισθανθείτε πως βρίσκεστε στο σπίτι σας και απολαμβάνετε τα cocktails σας με συντροφιά την καλοκαιρινή αύρα και την παρέα σας.

bepop4403-1ZCrA.jpg
bepop-35123-quWf4.jpg
bepop4540-p4qw4.jpg

Η Πάρος απέκτησε τον δικό της iconic ναό της απόλαυσης των στιγμών! Ο Τζανής Κορτιάνος και η πληθωρική archival Yma Sumac μας καλωσορίζουν με το που θα πατήσουμε το πόδι μας στην Πάρο.