fbpixel

Search icon
Search
Beauty round-up: Οι εμφανίσεις που μας εντυπωσίασαν στο κόκκινο χαλί του Venice Film Festival 2024
BEAUTY PEOPLE

Beauty round-up: Οι εμφανίσεις που μας εντυπωσίασαν στο κόκκινο χαλί του Venice Film Festival 2024

Η old-school ομορφιά κυριάρχησε στο red carpet


Κάθε χρόνο το Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας κατορθώνει να μας προσφέρει ένα υπερθέαμα εμφανίσεων αποτελούμενο από εντυπωσιακά σύνολα και ακόμη πιο εντυπωσιακό beauty για 2 συνεχόμενες εβδομάδες. Καθώς το φετινό Venice Film Festival φτάνει στο τέλος του, μπορώ με ασφάλεια να πω ότι το κόκκινο χαλί του 2024 ήταν γεμάτο από εντυπωσιακά makeup looks και χτενίσματα που ανυπομονώ να δοκιμάσω.

Δεδομένου ότι το συγκεκριμένο Φεστιβάλ σηματοδοτεί την λήξη των καλοκαιρινών events, είδαμε celebrities να καταφθάνουν ηλιοκαμένοι από τις διακοπές τους και μαυρισμένοι από τις ημέρες ή και εβδομάδες απόλαυσης του ευρωπαϊκού ήλιου. Η φυσική τους λάμψη ήταν πασιφανής, ενώ τα up-dos και τα bobs που παρατηρήσαμε επιλέχθηκαν ως τα απόλυτα μεταβατικά χτενίσματα από το καλοκαίρι στο φθινόπωρο.

Ανακαλύψτε το beauty round-up του φετινού Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας!

Best beauty looks from the 2024 Venice Film Festival

1. Emily Ratajkowski

Η Emily Ratajkowski αγκάλιασε μια μονοχρωματική παλέτα με μπρονζέ αποχρώσεις για να συμπληρώσει το πράσινο vintage φόρεμά της Gucci στο κόκκινο χαλί. Όπως πάντα, τόνισε τις φυσικές της φακίδες και πρόσθεσε ένα ηλιόλουστο ρουζ.


2. Lady Gaga

Για την εμφάνισή της στο Joker, Folie à Deux, η Lady Gaga επέλεξε ένα μακάβριο headpiece του Philip Treacy. Ξεπροβάλλοντας κάτω από το τούλινο γείσο, η έντονη σκιά ματιών και τα έντονα κόκκινα χείλη της Gaga έκαναν ακόμα αισθητή την παρουσία τους.


3. Jung Ho-yeon

Φιλοδοξούμε να φτάσουμε στο επίπεδο της Jung Ho-yeon, το οποίο οδήγησε στο να βάψει τα μαλλιά της για να ταιριάζουν με το βυσσινί Louis Vuitton φόρεμά της. Διατήρησε το μακιγιάζ της σχετικά απλό, με λαμπερή επιδερμίδα, καθορισμένη γραμμή βλεφαρίδων και μια ελαφριά πινελιά ροζ απόχρωσης στα χείλη της.


4. Rachel Weisz

Ενώ η Rachel Weisz προστέθηκε στη μακρά λίστα των καλεσμένων που επέλεξαν μια δραματική, ρέουσα πλαϊνή χωρίστρα στα μαλλιά τους, πρόσθεσε λάμψη με ένα έντονο κόκκινο χείλος.


5. Lili Reinhart

Η Lili Reinhart λατρεύει την παλέτα μακιγιάζ σε ψυχρούς τόνους και υιοθέτησε πιο παγωμένους τόνους και για αυτό το look. Μια πινελιά από γυαλιστερή γκρι σκιά ματιών και έντονες βλεφαρίδες έκαναν τα πράσινα μάτια της να λάμπουν.


6. Isabelle Huppert

Με το στολισμένο φόρεμα και τον ασορτί μπερέ της, η Isabelle Huppert άφησε τα καστανοκόκκινα κύματά της να κυλούν αβίαστα, προσθέτοντας μια μικρή ποσότητα αστραφτερής σκιάς ματιών για να ταιριάζει με το υπόλοιπο σύνολό της.


7. Tilda Swinton

Όπως καταφέρνει πάντοτε, η εμφάνιση της Tilda Swinton ήταν φυσικής έμπνευσης, με το κοντό της κούρεμα να έχει φτιαχτεί σε μια κόμμωση με slicked-back για τη βραδιά.


8. Stella Maxwell

Το μοντέλο Stella Maxwell επέλεξε μια πιο εντυπωσιακή απόχρωση κραγιόν, ενώ τα ξανθά μαλλιά της ήταν περιποιημένα με κάποιο προϊόν για να δώσουν ένα ελαφρύ wet-look αποτέλεσμα πριν τα δέσει πίσω σε μια μακριά ατημέλητη αλογοουρά.


9. Camila Mendes

Η Camila Mendes έλαμψε με το κόκκινο χαλί με μια λαμπερή βάση και λαμπερή σκιά ματιών. Ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με ένα περίπλοκο up-do που περιείχε μια elegant πλευρική τούφα. 


10. Jasmine Tookes

Δίνοντάς μας την απόλυτη έμπνευση για Φθινόπωρο/Χειμώνα, η Jasmine Tookes, επέλεξε ένα ματ κραγιόν σε βαθιά βυσσινί απόχρωση σε συνδυασμό με ένα μπρονζέ smoky eye. Η βαθιά χωρίστρα της στο πλάι συμπληρώνει το δομημένο ντεκολτέ του φορέματός της.


11. Sophie Wilde

Η Sophie Wilde επέλεξε ένα υπέροχα απλό μακιγιάζ για τη Βενετία, με μια πινελιά ζεστασιάς στα μάγουλα και ένα ματ χείλος.


12. Eva Green

Ο απλός, αλλά διαχρονικός όγκος του παλιού Χόλιγουντ φαινόταν στα βαθιά καστανά μαλλιά της Eva Green, η οποία ολοκλήρωσε το μακιγιάζ της με ένα διακριτικό ρουζ.