fbpixel

Search icon
Search
8 beauty looks που ξεχωρίσαμε στο 81ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας
MAKE UP

8 beauty looks που ξεχωρίσαμε στο 81ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας

Οι red carpet εμφανίσεις που ανυπομονούμε να αντιγράψουμε


Με τις απεργίες της SAG-AFTRA να καθιστούν το περσινό Φεστιβάλ Κινηματογράφου σχετικά ήσυχο, το φετινό υπόσχεται μια πολύ πιο θορυβώδη υπερπαραγωγή. Εάν και οι Κάννες δεν αποτυγχάνουν ποτέ να μας εκπλήσσουν με την μεγαλοπρέπεια και τη λάμψη τους, η σκηνή που βλέπουμε φέτος στο ιταλικό Φεστιβάλ μας εντυπωσιάζει εξίσου. 

Πρόκειται για μια ισχυρή σύνθεση που αυξάνει περαιτέρω τον ενθουσιασμό για τις πρεμιέρες που έχουν προγραμματιστεί για το Lido, αλλά πριν από τα όρθια χειροκροτήματα, έρχονται οι αφίξεις μετά από μια παραμονή σε θαλάσσια ταξί. Η δράση στο κόκκινο χαλί δεν παραλείπει ποτέ να φέρει μαζί της μια επίδειξη ενδυματολογικής επιβλητικότητας. Ποιος μπορεί να ξεχάσει τη Zendaya με ένα wet look Balmain για το Dune το 2021 ή τη "frou fou" Valentino στιγμή της Lady Gaga το 2018; Αλλά το πλήρες φόρεμα απλά δεν υπάρχει χωρίς το μακιγιάζ.

Παρακάτω, δείτε τις καλύτερες εμφανίσεις ομορφιάς από το 81ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας, ενώ θα θαυμάσετε κι άλλες τις επόμενες ημέρες.

1. Nicole Wallace

Η Nicole Wallace ήταν η επιτομή της bronze goddess - με αποχρώσεις του ηλιοβασιλέματος και καφέ - μωβ χείλη. Ένα bold look με χρυσαφένιους ζεστούς τόνους, υπέροχα συνδυασμένο με το see-through και γεμάτο χάντρες μαύρο φόρεμά της.

Το look ολοκληρώνεται υπέροχα με τα επιμελώς ατημέλητα μαλλιά της σε beach waves, τραβηγμένα πίσω από τα αυτιά και με χωρίστρα στη μέση - η οποία είναι η τέλεια επιλογή για άτομα με στρογγυλό σχήμα προσώπου. Φυσικά, ως beauty editor που λατρεύει τα trends, δεν θα μπορούσα να μην αναφερθώ στην chic καστανόξανθη απόχρωση που βλέπουμε στα μαλλιά της. 

2. Angelina Jolie

Εάν μου ζητούνταν να ονοματίσω το απόλυτο elegant makeup look τότε θα ήταν της movie star, Angelina Jolie.

Σαν να ήθελε να προσθέσει περισσότερη γοητεία στην ξανθιά χαίτη της, διακριτικές σκούρες σκιές με διαβάθμιση κοσμούσαν τα βλέφαρα της Angelina Jollie, ενώ ένα νικητήριο κόκκινο στόμα ολοκλήρωσε την όλη εμφάνιση.

 Τα υπέροχα dusty blonde μακριά της μαλλιά ήταν χτενισμένα προς τα πλάγια, ακουμπώντας υπέροχα την γούνινη κάπα της σε όμοια απόχρωση, ολοκληρώνοντας μια από τις πιο κομψές εμφανίσεις που έχουμε δει έως τώρα στο 81ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας.

3. Livia Nunes

Ακόμα ένα point για τα smoked-out μάτια σε αυτό το Film Festival, αυτή τη φορά με τη Livia Nunes να τραβάει περισσότερη προσοχή στην εμφάνισή της με ένα slicked-back χαμηλό κότσο, με λεπτομερείς κυματιστές τούφες "κολλημένες" στο πάνω μέρος των μαλλιών της. 

Το μακιγιάζ της αποπνέει μια sexy νοσταλγία, χάρη στον έξυπνο συνδυασμό του έντονου smokey eye της με ένα απαλό nude κραγιόν. 

4. Τaylor Russell

Με στόχο να απογειώσει την υπέροχη Chanel gown της, η βασίλισσα του Venice Film Festival, Taylor Russel, εμφανίστηκε με το απόλυτο blush look. 

Το πρόσωπό της κοσμήθηκε από διάφορες ροζ αποχρώσεις που κολακεύουν το θερμό της skin tone, προσδίδοντας μια ρομαντική χροιά σε ένα, μεταξύ άλλων, "βγαλμένο από όνειρο" look.

5. Jenna Ortega

Η star Jenna Ortega επέλεξε μια εμφάνιση αφιερωμένη στο bold κόκκινο. Η "lady in red" τράβηξε όλα τα βλέμματα με την μονοχρωμία της τόσο στο μακιγιάζ όσο και στο outfit της. 

Όσον αφορά τα μαλλιά, παρατηρούμε ένα ακόμη χαλαρό look που αγκαλιάζει τις τελευταίες μέρες του Αυγούστου στην υπέροχη Βενετία.

6. Winona Ryder

Αναδυόμενη με έναν τέλεια χτενισμένο κότσο στην κορυφή, η Winona Ryder μας πρόσφερε μια αξιομνημόνευτη εμφάνιση "gothic glamour" μέσα από smokey eyes με έντονο περίγραμμα.

7. Izabel Goulart

Με τιθασευμένες, κυματιστές μπούκλες σαν τις δικές της, η Izabel Goulart αποδεικνύει ότι τα υπέροχα μαλλιά δεν φεύγουν ποτέ από τη μόδα στο κόκκινο χαλί.

Το κλασσικό αλλά not boring makeup look της είναι αφιερωμένο σε απαλούς nude τόνους με περισσότερη ένταση στα μάτια. 

8. Zhang Ziyi 

Κάνοντας μια εμφάνιση-έκπληξη στο Lido, η Zhang Ziyi ήταν όλο χαμόγελο- τα μάτια της είχαν μια απλή γραμμή eyeliner και μια απαλή ροζ απόχρωση. Για τα χείλη επέλεξε επίσης μια nude απόχρωση, ενώ τα μαλλιά της καλύφθηκαν από αυτό το υπέροχο matching με το outfit της αξεσουάρ.