fbpixel

Search icon
Search
Beauty-lovers 101: Τα Instagram accounts που πρέπει να ακολουθήσετε
BEAUTY PEOPLE

Beauty-lovers 101: Τα Instagram accounts που πρέπει να ακολουθήσετε

Αντλήστε έμπνευση και πειραματιστείτε κι εσείς


To διαδίκτυο κι ειδικότερα τα social media έχουν εξελιχθεί πλέον σε αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας των περισσότερων ανθρώπων και δεν είναι λίγοι αυτοί που εμπιστεύονται το instagram, ψάχνοντας έμπνευση τόσο σε προσωπικό, όσο και σε επαγγελματικό σκοπό. Είστε λάτρεις των skincare & makeup products και γενικότερα, ανήκετε στην κατηγορία των beauty-addicts; Τότε πρέπει σήμερα κιόλας να ακολουθήσετε τους παρακάτω λογαριασμούς, που θα σας χαρίσουν όμορφες εικόνες κι άφθονο inspiration, για να πειραματιστείτε κι εσείς και να δοκιμάσετε νέες τεχνικές και looks που θα σας βοηθήσουν να κλέψετε την παράσταση!

Accounts που θα λατρέψετε!

Amy Serrano

amyserrano-hero-970x575-scd-032819.jpg

Αγαπάει τα bold makeup looks κι έχει μία μοναδική, δική της αισθητική, που την κάνει να ξεχωρίζει από όλες τις υπόλοιπες γυναίκες που θα συναντήσετε στα social media κι ειδικότερα, στο Instagram. Η Amy Serrano είναι αυτό ακριβώς που ψάχνετε! Αυτό το λαμπερό κορίτσι από την California, που έχει συνεργαστεί με πολλά διάσημα πρόσωπα, όπως η Katy Perry, η Nicki Minaj κι η Rihanna, καθώς ήταν wardrobe stylist στο παρελθόν, τώρα έχει ακολουθήσει το μονοπάτι που πραγματικά την ενδιαφέρει, αυτό της ομορφιάς. Έχοντας δουλέψει με κορυφαίους ανθρώπους από το χώρο της μόδας και του θεάματος έμαθε πολλά μικρά και μεγάλα beauty secrets και πλέον τα μοιράζεται με τους followers της καθημερινά. Θα τη λατρέψετε από το πρώτο λεπτό!

Click here: @amyserrano

Renée

lipsis.jpg

Βρίσκεται στο χώρο της ομορφιάς για παραπάνω από δέκα χρόνια, λατρεύει τα skincare products, δοκιμάζει συνεχώς καινούργια και παρακολουθεί τις τάσεις ανελλιπώς. Η Renée είναι μία γυναίκα που φροντίζει τον εαυτό της και λατρεύει τα natural looks, ποντάροντας πολλά στη σωστή φροντίδα και περιποίηση της επιδερμίδας. Έχοντας βρεθεί -στο παρελθόν- με πολλούς χημικούς, γνωρίζει πολύ καλά όλη τη φιλοσοφία πίσω από κάθε συστατικό που μπορεί να περιλαμβάνει ένα προϊόν και προσφέρει χρήσιμες συμβουλές, που σίγουρα θα σας βοηθήσουν σε μεγάλο βαθμό.

Click here: @gothamista

Allana Davison 

unnamed-BAlVb.jpg

Κατάγεται από τον Καναδά και το Instagram account της αποτελεί ωδή στο skincare κομμάτι. Η Allana Davison βλέπει τους followers της συνεχώς να αυξάνονται κι όχι τυχαία! Η Καναδέζα λατρεύει τα skincare products και φροντίζει συνεχώς να προσθέτει νέα στη συλλογή της, προσφέροντας άφθονα reviews με τον δικό της, ξεχωριστό τρόπο. Αυτοσαρκάζεται, κάνει funny jokes και γενικότερα, διαφέρει σε πολλά σημεία από άλλες beauty-influencers. Όσον αφορά τα makeup looks που επιλέγει, αγαπάει τα juicy lips και τα έντονα χρώματα, ενώ της αρέσει να πειραματίζεται και με τα μάτια της. Ακολουθήστε την κι είναι σίγουρο πως θα κερδίσει μία θέση στην καρδιά σας, για πολλούς λόγους.

Click here: @allaranamaa

Desi Perkins

desi-perkins-eyebrow-tutorial-1120x1120.jpg

Μετράει 4.3 εκατ. followers τη δεδομένη χρονική στιγμή κι αναμφίβολα, αυτό από μόνο του είναι αρκετό για να σας κάνει κι εσάς να την ακολουθήσετε. Η Desi Perkins έκανε την εμφάνισή της στην beauty industry αρκετά χρόνια πριν, καθώς ήταν makeup artist πριν από μερικά χρόνια και γνωρίζει πολύ καλά όλα τα μυστικά του μακιγιάζ. Στο συγκεκριμένο account θα συναντήσετε πολλά makeup tutorials, για να πετύχετε το πιο εντυπωσιακό smoky eye, ή το απόλυτο effortless glow look, που τόσο πολύ σας αρέσει. Η Desi, διαθέτει πλέον το δικό της brand, με το όνομα «Dezi Skin», που φημίζεται για το Claro Que C vitamin C serum, που τόσο πολύ αγαπούν οι πασίγνωστες celebrities, καθώς χαρίζει λάμψη κι ενυδάτωση σε βάθος.

Click here: @desiperkins

Christa Allen

mv5bnda2mwy0yjmtntzlzc00njdllwfizwqtywuzowy4owi2mwvkxkeyxkfqcgdeqxvymjk2mzkyoa-at-at-v1.jpg

Αρκετοί τη γνωρίζουν από την ταινία «13 Going on 30», ως την younger version της Jennifer Garner, ωστόσο, η Christa Allen έγινε ευρέως γνωστή μέσα από το Instagram, καθώς διαθέτει ένα από τα πιο δημοφιλή accounts για τους beauty-lovers. Η Αμερικανίδα, μοιράζεται καθημερινά τα δικά της secrets γύρω από την ομορφιά και τη μόδα και δημιουργεί πολλά luxury makeup tutorials, τα οποία όπως φαίνεται λατρεύουν οι followers της. Λέει ένα μεγάλο «ναι» στα high-tech tools, αλλά και στα minimal makeup looks και γενικότερα, ξεχωρίζει για τον ιδιαίτερο χαρακτήρα της.

Click here: @christaallen

Jill Lansky

94100743-2889442071104110-1705042045883645952-n.jpg

Αν είστε λάτρεις των minimal looks και προτιμάτε τους neutral τόνους, τότε πρέπει σίγουρα να επισκεφθείτε το account της Jill Lansky κι είναι σίγουρο, πως δε θα θέλετε να φύγετε από αυτό! Μπορεί να μη δοκιμάζει συχνά έντονα χρώματα, ωστόσο, όταν το κάνει, η Jill βρίσκει πάντα τον τρόπο να μας εντυπωσιάζει κι αποτελεί πηγή έμπνευσης. Μοιράζεται πολλά tutorials και μας δείχνει step by step πώς θα δημιουργήσουμε κι εμείς τα αγαπημένα της looks, προκειμένου να κλέψουμε την παράσταση σε κάθε μας εμφάνιση.

Click here: @theaugustdiaries