fbpixel

Search icon
Search
BEAUTY

Beauty line

SENSAI BY KANEBO

Beauty line

Πολλοί ψυχολόγοι έχουν πει ότι στις γυναίκες δεν αρέσει να έρχονται σε σύγκρουση. Είναι φανερό ότι δε γνωρίζουν τον πόλεµο που έχουµε κηρύξει στα φανερά σηµάδια της γήρανσης. Στον αγώνα αυτόν, για να µοιάζουµε νεότερες έχουµε δηλητηριάσει το µέτωπό µας, έχουµε γεµίσει κολλαγόνο τα χείλη µας κι έχουµε επιστρατεύσει τη χηµεία για να δείχνουµε πιο λαµπερές.

Είναι σίγουρο ότι καµιά από εµάς δεν πρόκειται πλέον να καθίσει και να αφήσει τη φύση να κάνει τη δουλειά της. Το ερώτηµα είναι, όµως, όχι αν πρόκειται να αντιδράσουµε, αλλά το πώς. Για µένα προσωπικά, οι πιο δηµοφιλείς στρατηγικές, αυτές δηλαδή, που σε στέλνουν στο κρεβάτι του γιατρού, ακόµη και για ψύλλου πήδηµα, δεν είναι επιλογή µου. Υποστηρίζω τη µοναδική οµορφιά που έχει κάθε γυναίκα, η οποία πηγάζει από τη φύση και τον τρόπο ζωής µας και αναδεικνύεται µε µια πιο ζεν προσέγγιση. Σέβοµαι και θέλω να σέβονται τη µοναδικότητα του δέρµατός µου και αρνούµαι να ενταχτώ στη θλιβερή λογική που θέλει τις γυναίκες να µην έχουν ηλικία. Αντιθέτως, είµαι οπαδός της πρόληψης και της περιποίησης, αλλά ταυτόχρονα και της αποδοχής της ηλικίας µας.

Ψάχνοντας και δουλεύοντας τόσα χρόνια για την οµορφιά, αποκλειστικά και µόνο αυτής που σε αναδεικνύει, κατέληξα ότι καθεµιά από εµάς έχει ξεχωριστές ανάγκες και όλες διαθέτουµε οµορφιά, που κυρίως πηγάζει από µέσα µας. Το να ανησυχούµε τόσο πολύ αν θα γεράσουµε είναι ένας άνισος αγώνας, στον οποίο πρέπει να συµµετέχουµε διαθέτοντας τουλάχιστον τα πιο δυνατά µας «όπλα».

Αναζητώντας και τεστάροντας καλλυντικά τόσα χρόνια, ανακάλυψα την πολυτελή σειρά Sensai της κορυφαίας παγκοσµίως εταιρίας καλλυντικών Kanebo. Ήµουν πολύ περίεργη να τη δοκιµάσω κι όταν ξεκίνησα να τη χρησιµοποιώ, την αγάπησα. Η συνάντησή µου, όµως, µε τη διευθύντρια µάρκας Sensai της Kanebo, Τατιάνα Μελαχροινού, µου ενίσχυσε ακόµη περισσότερο την άποψη που είχα για την εταιρία και τα προϊόντα της. Προϊόντα που συνδυάζουν την ανατολική κουλτούρα µε τη δυτική τεχνογνωσία. Μια µίξη ιαπωνικής φιλοσοφίας για την οµορφιά και τελευταίας τεχνολογίας για την επίτευξή της.

Πρόκειται για µια καινοτόµο σειρά περιποίησης της επιδερµίδας, που στηρίζεται στη δύναµη των κυττάρων ενάντια στο γήρας. Η σύνθεσή της σχεδιάστηκε για να διαπερνά ξεχωριστά κάθε κύτταρο του δέρµατος ώστε να παρέχει µια υγιή, αναδοµηµένη και µεταξένια επιδερµίδα.

Η σειρά αποδεικνύεται ιδιαίτερα αποτελεσµατική εξαιτίας του σπάνιου µεταξιού Koishimaru που περιέχει -αποκλειστικό προνόµιο της ιαπωνικής βασιλικής οικογένειας-, γνωστό και ως «δεύτερο δέρµα», χάρη στην απαλή του υφή και την ελάχιστη διαπερατότητά του. Η Kanebo ανακάλυψε µια ειδική δύναµη κρυµµένη µέσα σαυτήν τη µοναδική ίνα, την οποία απολαµβάνεις από την πρώτη στιγµή της χρήσης. Προσωπικά, όσο διάστηµα τη χρησιµοποιώ, διαπίστωσα διπλή ενυδάτωση, ελαστικότητα και λάµψη στο πρόσωπό µου, σε βαθµό που ελαχιστοποίησα ακόµα και το µακιγιάζ µου.

Η Sensai περιλαµβάνει προϊόντα για τον καθαρισµό, την ενυδάτωση και αντιγήρανση της επιδερµίδας προσώπου και σώµατος, αντηλιακής προστασίας και µακιγιάζ.

Θα µπορούσα εύκολα να συνεχίσω εκθειάζοντας την κορυφαία τεχνολογία πίσω από τα προϊόντα, τις ειδικές φόρµουλες και τα συστατικά, και τα χρόνια έρευνας που οδήγησαν σε µια τέτοια ανακάλυψη. Όµως, για µένα, το σηµαντικότερο είναι το αποτέλεσµα. Η Sensai κατάφερε να ξεπεράσει τις προσδοκίες µου και αφού συνδύασα κάποια προϊόντα στο καθηµερινό πρόγραµµα οµορφιάς µου, µπορώ να πω µε ειλικρίνεια ότι είµαι πλέον οπαδός.

ΚΕΙΜΕΝΟ ΜΑΡΙΑ ΠΑΓΩΝΑΚΗ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΗΣ ΡΑΜΜΟΣ

GLOW LOVES

Κίμωλος: ένας επίγειος παράδεισος που πρέπει να εξερευνήσετε
TRAVEL

Κίμωλος: ένας επίγειος παράδεισος που πρέπει να εξερευνήσετε