fbpixel

Search icon
Search
Luxury in a bottle: 3 νέες κυκλοφορίες premium αρωμάτων που πραγματικά μας έχουν ενθουσιάσει
EDITORS' CHOICE

Luxury in a bottle: 3 νέες κυκλοφορίες premium αρωμάτων που πραγματικά μας έχουν ενθουσιάσει

Αφυπνίστε τις αισθήσεις σας ταξιδεύοντας στο μεθυστικό τοπίο των premium fragrances


Πάντοτε θεωρούσα τον κόσμο των αρωμάτων μαγευτικό - από τις βασικές νότες ενός fragrance, έως εκείνες που υποβόσκουν και μπορούμε να μυρίσουμε ώρες μετά την εφαρμογή, υπάρχουν πολλά σε ένα άρωμα που δεν μπορούμε να κατανοήσουμε πλήρως, αρκεί απλώς να τα οσφρανθούμε και να τα αφήσουμε να μας συνεπάρουν. Και αν θέλετε τη γνώμη μου, η φράση "too much perfume" απλώς δεν ισχύει όταν πρόκειται για τέτοιου είδους αρώματα! Φυσικά, η πολυτελής εμπειρία των αρωμάτων δεν ξεκινάει τόσο με τον ψεκασμό, αλλά περισσότερο από την ίδια την ιστορία και αισθητική των premium brands και του προσεγμένου και μελετημένου packaging. Κάτι ακόμη πιο βασικό; Το ταξίδι στον κόσμο των αρωμάτων είναι ατέρμονο και αυτό "προσθέτει" στη μαγεία του, για αυτό και ενθουσιάζομαι όταν έχω την ευκαιρία να συστήσω νέα brands και αρώματα.

Ανακαλύψτε τα 3 νέα "luxury in a bottle" αρώματα που ξεχωρίσαμε!

1. Diptyque, ILIO Eau De Toilette

visuel-7-format-1-1-rgb-98.jpg

"Ήμασταν καλλιτέχνες. Δεν μας οδηγούσε η φιλοδοξία, αλλά το πάθος, η φαντασία, η δημιουργικότητα και η επιθυμία να κάνουμε κάτι με πραγματική ακεραιότητα", είχε δηλώσει ο Christiane Montadre-Gautrot, ένας από τους 3 καλλιτέχνες και φίλους που ίδρυσαν την εταιρεία Diptyque που σήμερα αγαπάμε. Κάθε άρωμα της μάρκας διαθέτει τον δικό του χαρακτήρα και μας ταξιδεύει σε αναμνήσεις όσων έχουμε βιώσει ή και σε στιγμές που δεν έχουμε βιώσει ακόμη. Μια αισθητηριακή συνάντηση μεταξύ μύτης, ματιού και χεριού, οι δημιουργίες της Diptyque είναι ο καρπός μιας μοναδικής δημιουργικής φιλοσοφίας. Οι ιδρυτές του οίκου μπορεί να εμπνεύστηκαν από ένα άρωμα για να δημιουργήσουν μια εικόνα για να δημιουργήσουν ένα άρωμα, αλλά πάντα καθοδηγούνταν από το φως της δημιουργικής ελευθερίας.

edt-ilio-le-2024-summer-2024-100ml-ilio100v3-rvb-bd-fond-blanc-1-diptyque.jpg

Σήμερα, ακολουθώντας τη μεγάλη παράδοση των καλοκαιρινών ραντεβού, η Diptyque αποκαλύπτει την ουσία ενός ηδονιστικού μεσογειακού καλοκαιριού με σε μια αποκλειστική συλλογή νέων προϊόντων συμπεριλαμβανομένου του ξεχωριστού Eau De Toilette, Ilio. Φραγκόσυκο που ψήνεται στον ήλιο, το άρωμα του περγαμόντου και του γιασεμιού που ξεδιπλώνεται στους όρμους. Ο ήλιος δύει στον ορίζοντα...Το συγκεκριμένο άρωμα είναι ένα καλοκαιρινό έγχυμα που μυρίζει σαν ηλιοφάνεια, μια ωδή στη νωχελική μεσογειακή ζωή που ζωντανεύει στο μπουκάλι με εικονογραφήσεις του Γάλλου καλλιτέχνη Alexandre Benjamin Navet.

BUY HERE: Diptyque ILIO Eau De Toilette, Atticadps.gr


2. Memo Paris, Marfa Eau De Parfum

marfa-edp-75ml.webp

Ένα brand που είμαστε ενθουσιασμένοι να γνωρίσουμε χάρη στο Apollonia Politia και το οποίο υποστηρίζει πως το ταξίδι είναι και ο προορισμός. Σύμφωνα με το Parisian fragrance house, το οποίο ιδρύθηκε το 2007, ο χρόνος του ταξιδιού αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της εμπειρίας, είναι απαραίτητος για να συμβεί η συνάντηση με την ομορφιά. Η δημιουργία ενός αρώματος αποτελεί μέρος της ίδιας κίνησης- είναι επίσης θέμα υπομονής και υψηλών προδιαγραφών προκειμένου να επιτευχθεί το επιθυμητό οσφρητικό τοπίο. Πιστό σε αυτό το όραμα της ομορφιάς ο πολυτελής οίκος αρωμάτων Memo ξανασχεδιάζει τον χάρτη ενός ευαίσθητου κόσμου πλούσιου σε συναισθήματα, δημιουργώντας έναν μοναδικό οσφρητικό παγκόσμιο χάρτη.

marfa-eau-de-parfum-321.webp

Ένα άρωμα του οίκου που έχουμε ήδη ξεχωρίσει είναι το Marfa Eau De Parfum. Η Marfa, παρουσιάζεται ως ένας προορισμός με μοναδικό πεπρωμένο. Το μπουκάλι του με ένα ορθάνοιχτο μάτι δίνει το πρώτο στοιχείο. Βαθιά μέσα στο Τέξας, η Marfa καλεί το μάτι και κρατάει το βλέμμα του. Η Marfa έχει μια δύναμη έλξης που δεν μοιάζει με καμία άλλη, όπως η tuberose Absolute: ένα μαγευτικό, παρατεταμένο, αξέχαστο λουλούδι. Το μοναδικό αυτό άρωμα θυμίζει τη μοναδική φύση αυτής της λευκής και καυτής γης.

FIND IN STORE: Apollonia Politia Hondos Center


3. Penhaligon's, A Kiss Of Bliss Eau De Parfum

block2-0jpg.jpeg

Ο οίκος luxury αρωμάτων Penhaligon's διαθέτει πάνω από 150 χρόνια παρουσίας και καταφέρνει να αφήνει το στίγμα του στον κόσμο της αρωματοποιίας. Κάτι που θαυμάζω πραγματικά σε αυτό το brand είναι η πρωτοπορία που φέρνει στον χώρο - "Μπορεί να πιστεύουμε στο να κάνουμε κάποια πράγματα με τον παλιομοδίτικο τρόπο, αλλά η μύτη μας είναι πάντα στραμμένη προς το μέλλον", δηλώνει το brand δίνοντας τη δυνατότητα να επαναχρησιμοποίησης και refill των αρωμάτων του. Από τις συνειδητές συνεργασίες με φιλανθρωπικές οργανώσεις, μέχρι την υπηρεσία Reuse & Make New, ο αξιόλογος βρετανικός οίκος αρωμάτων χαράζει τον δικό του δρόμο προς ένα καλύτερο μέλλον.

1-14.webp

Το brand μας παρουσιάζει μια νέα συλλογή αρωμάτων, την "Potions & Remedies", σύμφωνα με την οποία "Για κάθε ασθένεια υπάρχει θεραπεία. Για κάθε θλίψη υπάρχει τρόπος". Η συλλογή Potions & Remedies της Penhaligon's είναι γεμάτη με ισχυρές δυνάμεις που θεραπεύουν - ή εξασφαλίζουν - μεταβαλλόμενες καταστάσεις. Κάθε άρωμα αξιοποιεί την αρωματική δύναμη ή τη φύση για να δώσει λίγη υγεία, δύναμη και ζωτικότητα στη ζωή σας. Αγαπημένο μου άρωμα από την συλλογή; Το A Kiss Of Bliss Eau De Parfum! Το ξεχωριστό αυτό άρωμα μας καλεί να "ψεκάσουμε" τις μελαγχολίες μας με περγαμόντο και πράσινο τριφύλλι. Μόσχος και τριαντάφυλλο τραγουδούν από τις κορυφές των λόφων: Ποιος θα ήθελε να λείπει από έναν τέτοιο αρωματικό εορτασμό; Ένα eau de parfum γεννημένο από ηλιόλουστες μέρες που θα σας κάνει να χορεύετε όλη τη νύχτα!

BUY HERE: Penhaligon's A Kiss Of Bliss Eau De Parfum, Atticadps.gr