fbpixel

Search icon
Search
Αυτή είναι η πιο αποτελεσματική κρέμα νυκτός
MAGAZINE

Αυτή είναι η πιο αποτελεσματική κρέμα νυκτός

Σας συστήνουμε δίχως δεύτερη σκέψη την Beauty Sleep Cream της Tzimas Cosmetics


Όσο εσείς κοιμάστε και ξεκουράζεστε, το δέρμα σας εκτελεί διεργασίες, ώστε να ξυπνήσετε πιο φρέσκιες και λαμπερές. Αν του δώσετε ένα επιπλέον boost, τότε τα αποτελέσματα το επόμενο πρωί θα είναι ακόμη πιο εμφανή. Αυτή η ώθηση δεν είναι άλλη από μια κρέμα νυκτός με ισχυρή αντιγηραντική δράση, που δίνει έμφαση στις διαδικασίες επανόρθωσης και αναγέννησης που συμβαίνουν στο δέρμα μας κατά τη διάρκεια του ύπνου. 

Η Beauty Sleep Cream της Tzimas Cosmetics είναι μια κρέμα νυκτός με καθαρή ρετινόλη, ενθυλακωμένη σε μικροκάψουλες, προηγμένης τεχνολογίας, που επιτρέπει τη σταδιακή αποδέσμευσή της στο δέρμα, με αποτέλεσμα να καθιστά το προϊόν μη ερεθιστικό και στις πιο ευαίσθητες επιδερμίδες. Κλινικές μελέτες δείχνουν ότι η βελτίωση γραμμών και ρυτίδων είναι ορατές και το δέρμα πιο σφριγηλό και λαμπερό έπειτα από καθημερινή χρήση 4 εβδομάδων. Αποκαθιστά τη φωτεινότητα και απαλύνει τις δυσχρωμίες, προάγει τη σύνθεση ελαστίνης και κολλαγόνου. Περιέχει σύμπλεγμα από εκχύλισμα φύλλων δενδρολίβανου, χρυσίνη και βιοενεργό λιποπεπτίδιο, το οποίο επανασυγχρονίζει τους βιολογικούς ρυθμούς που διαταράσσονται από το σύγχρονο lifestyle και την έκθεση στο blue light. Το εκχύλισμα από τις ρίζες της λούφας επαναφορτίζει τα κύτταρα με βιοενέργεια απαραίτητη για τη σύνθεση κολλαγόνου και ελαστίνης.

My beauty anti-ageing routine

1. Ορός Eπανόρθωσης Ρυτίδων.

2022-06-29-tzimas-product4122.jpg


Ιδανική εφαρμογή, πριν από την Beauty Sleep Cream. Ρετινόλη και υαλουρονικό οξύ συνδυάζονται και προσφέρουν αποτελεσματική αντιγήρανση. Με εκχύλισμα από το φυτό σπιλανθές, προσφέρει θεαματική μείωση των ρυτίδων στο άνω χείλος και ανασχεδιασμό του περιγράμματος των χειλιών.

2. Ορός Βιταμίνης C με καθαρό ασκορβικό οξύ.

vitamin-c-serum.jpg


Χρησιμοποιείται στην πρωινή σας περιποίηση για αύξηση της ελαστικότητας του δέρματος, μείωση των δερματικών κηλίδων και δυσχρωμιών και επαναφορά της φωτεινότητας και της χρωματικής ομοιογένειας στην όψη της επιδερμίδας.

3. Κρέμα με Βιοπεπτίδια.

2023-05-02-tzimas01.jpg

Η σύνθεσή της, εμπνευσμένη από πρόσφατα επιτεύγματα της Επιγενετικής Επιστήμης σχετικά με τη δράση του βασιλικού πολτού στις μέλισσες. Βασίζεται στο βιομιμητικό πεπτίδιο Royal Epigen P5 και έχει σχεδιαστεί για να καθυστερεί τη γήρανση του δέρματος. Οι ματρικίνες (matrixyl) προάγουν τη σύνθεση του κολλαγόνου και τα βλαστοκύτταρα Globularia Cordifolia, διατηρούν την κυτταρική νεότητα.

Info: Τσιμισκή 83, T: 2310 244414 / Εδέσσης 2, T: 2310 552805, Θεσσαλονίκη, info@tzimas-cosmetics.gr, e-shop: www.tzimas-cosmetics.gr

ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ GLOW ΣΤΟ ΤΕΥΧΟΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2024