Το ελληνικό Πάσχα μας καλεί να ζήσουμε τις πιο αξέχαστες γευστικές εμπειρίες γεμάτες με οικεία πρόσωπα και πιάτα που αγαπάμε. Η παράδοση πρωταγωνιστεί στα τραπέζια μας, ενώ οι γεύσεις που συνοδεύουν τις στιγμές μας γίνονται σημαντικές. Γνωρίζοντας τα παραπάνω και διαθέτοντας μακρά εμπειρία στο να κάνει τις ημέρες των γιορτών ακόμα καλύτερες, το πολυτελές ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης, Hyatt Regency Thessaloniki, μας προσκαλεί σε ένα περιβάλλον που η πολυτέλεια συνδυάζονται αρμονικά με την παράδοση και η ελληνική γαστρονομία μπαίνει σε πρώτο πλάνο.
Αν λοιπόν, αναζητάτε το μέρος εκείνο όπου θα περάσετε το βράδυ της Ανάστασης αλλά και την Ημέρα του Πάσχα, οι παρακάτω προτάσεις του Hyatt Regency Thessaloniki θα αποτελέσουν την απόλυτη έμπνευση!
Αναστάσιμο Δείπνο στο εστιατόριο Ambrosia
Μετά την Ανάσταση η παραδοσιακή μαγειρίτσα & το τρυφερο αρνάκι φούρνου έχουν την τιμητική τους σε έναν πλούσιο μπουφέ γεμάτο εκλεκτά εδέσματα που ετοίμασαν για εσάς ο Executive Chef Απόστολος Αλτάνης και η ομάδα του.
Κυριακή του Πάσχα
Γιορτάστε την Ημέρα του Πάσχα απολαμβάνοντας αυθεντικές παραδοσιακές γεύσεις από έναν πλούσιο ελληνικό πασχαλινό μπουφέ!
Καλωσόρισμα με ούζο, μεζεδάκια, τσουρέκι και κόκκινα πασχαλινά αυγά. Ζεστά ορεκτικά, ποικιλία από σαλάτες και live carving, αρνί στη σούβλα, αρνάκι γκιούλμπασι και κοντοσούβλι, τσιγεροσαρμάδες και κοκορέτσι φούρνου. Από το μπουφέ δεν θα λείπει πλήθος επιδορπίων όπως παραδοσιακά ελληνικά γλυκά και Παιδικός μπουφές με Σιντριβάνι σοκολάτας γλειφιτζούρια, κουλουράκια, μπισκότα και marshmallows για τους μικρούς μας φίλους.
Γιορτάστε το Πάσχα όπως του αρμόζει, με μοναδικές γεύσεις και ζωντανή μουσική με ελληνικά παραδοσιακά & δημοτικά τραγούδια από την Ηπειρώτισσα Κωνσταντίνα Τούνη.
Info: 13ο χλμ. Θεσσαλονίκης-Περαία, www.hyatt.com