fbpixel

Search icon
Search
Αυθεντικό Κερκυραϊκό Πάσχα με θέα το Ιόνιο στα γοητευτικά ξενοδοχεία της Mar-Bella Collection
TRAVEL

Αυθεντικό Κερκυραϊκό Πάσχα με θέα το Ιόνιο στα γοητευτικά ξενοδοχεία της Mar-Bella Collection

Είτε αναζητάτε ένα φιλόξενο οικογενειακό καταφύγιο είτε επιθυμείτε μια ρομαντική απόδραση για δύο, τότε τα πολυβραβευμένα MarBella και Nido σας περιμένουν


Όταν τα ξενοδοχεία σου έχουν μπει στις λίστες της Condé Nast Traveller και των World Travel Awards 2023 σημαίνει ότι κάτι κάνεις καλά. Tα resorts της Mar-Bella Collection έχουν δημιουργήσει μια σχέση μοναδικής συνέπειας με τους επισκέπτες, τόσο εγχώρια όσο και στο εξωτερικό. Εδώ και χρόνια πρωτοπορούν στον χώρο της φιλοξενίας, ενώ εξελίσσουν τα ξενοδοχεία τους με νέες εγκαταστάσεις και παροχές. Το Πάσχα είναι η εποχή τους, αφού το αγαπημένο νησί του Ιονίου στο οποίο και βρίσκονται, μετατρέπεται στον απόλυτο προορισμό για να ζήσει κανείς στιγμές πραγματικές κατάνυξης, αλλά και να υποδεχτεί τις πρώτες στιγμές του γλυκού καλοκαιριού. 

Τόσο το οικογενειακό MarBella, όσο και το πιο ρομαντικό adults-only Nido επιβάλλεται να μπουν στην wishlist σας εάν θέλετε να βιώσετε το αυθεντικό Κερκυραϊκό Πάσχα! 

MarBella

Για ένα οικογενειακό Πάσχα με άρωμα παράδοσης

marbella-junior-suite-grand-terrace-whirlpool-sea-view-2.jpg

Το Πάσχα αποτελεί τη μεγαλύτερη γιορτή της Ορθοδοξίας. Ειδικά αν έχεις περάσει Πάσχα στην Κέρκυρα, κάθε στιγμή μοιάζει με μικρή τελετουργία. Από τα πένθιμα εμβατήρια των Επιταφίων στο Λιστόν μέχρι σπάσιμο των μπότηδων το Μεγάλο Σάββατο. Και όλα αυτά απογειώνονται χάρη στην υπέροχη εμπειρία φιλοξενίας που προσφέρει το MarBella μόλις 30’ από το κέντρο της πόλης στην ήσυχη νοτιοανατολική ακτή του νησιού. Εάν αναζητάτε το ιδανικό resort για ξέγνοιαστες μέρες και χαλαρωτικά βράδια, τότε πρέπει να επιλέξετε τα σύγχρονα και πλήρως ανακαινισμένα δωμάτια ή τις σουίτες του - αγαπάμε αυτές με την ιδιωτική πισίνα!

marbella-kum-kuat-pan-asian-a-la-catre-6.jpg
Kum Kuat

Το premium all-inclusive ξενοδοχείο προσφέρει μια σειρά από μοναδικά γαστρονομικά ταξίδια στα à la carte εστιατόριά του. Ιδανικός προορισμός για όσους απολαμβάνουν ποιοτικές και ποικίλες γεύσεις και αγαπούν τις υψηλές γευστικές εμπειρίες. Το ολοκαίνουριο all-day dining Kuzina, που θα ανοίξει τις πόρτες του τον Μάιο, ένα πανασιατικό à la carte, το Kum Kuat και ένα πραγματικά υπέροχο γαλλικό gourmet εστιατόριο το Celeste, καθώς και το πολύ δημοφιλές Deck Bar & Grill στην παραλία που φέτος μετατρέπεται σε ένα seafood grill προορισμό, προσφέροντας μια σειρά επιλογών για τους λάτρεις των θαλασσινών. Τέλος, στο La Terrazza, θα γευτείτε έναν πλούσιο μπουφέ τόσο για πρωινό, μεσημεριανό αλλά και δείπνο.

Σε αυτό το σημείο, αξίζει να σημειωθεί ότι ο σεφ Σωτήρης Ευαγγέλου συνεχίζει για δεύτερη χρονιά να συνεργάζεται με τον Executive Chef του Ομίλου Αλεξανδρο Καψοκαβάδη για την αναβάθμιση της ξεχωριστής γαστρονομικής ταυτότητας τόσο στο MarBella όσο και στα υπόλοιπα ξενοδοχεία της Mar-Bella Collection, Nido και Εlix.

marbella-beach-1.jpg

Για όσους επιθυμούν να κάνουν τις πρώτες τους βουτιές, οι τρεις εξωτερικές του πισίνες - μία κύρια με γλυκό νερό, μια με αλμυρό και μία infinity με εξωτερικό τζακούζι - προσφέρουν τις πιο χαλαρωτικές στιγμές στο νερό. Οι μικροί επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν ατελείωτο παιχνίδι στο καλά οργανωμένο kids club που λειτουργεί σε συνεργασία με τους experts της Worldwide Kids ή να αναπτύξουν τις δεξιότητες του παίρνοντας μέρος στα δωρεάν μαθήματα ρομποτικής ή κεραμικής. Και η χαλάρωση δεν σταματά, αφού το MarBella διαθέτει επίσης spa, γυμναστήριο και γήπεδο τένις, για να μην κάνετε skip καμία μέρα της προπόνησης σας! 

1.jpg

Για τις ημέρες του Πάσχα, το MarBella έχει οργανώσει μια σειρά από συναρπαστικές προτάσεις ψυχαγωγίας που εναρμονίζονται πλήρως με το κλίμα των γιορτών, από την κρουαζιέρα με παραδοσιακό καΐκι από την ιδιωτική προβλήτα της στην πόλη της Κέρκυρας ώστε να παρακολουθήσετε τη λιτανεία του Αγίου Σπυρίδωνα και τους φανταστικούς μπότηδες, μέχρι τα πιο γευστικά πασχαλινά γεύματα και το Αναστάσιμο δείπνο με τη μαγειρίτσα στο εκκλησάκι της Αγίας Αικατερίνης εντός των εγκαταστάσεων του ξενοδοχείου.

Ανακαλύψτε περισσότερα εδώ

Nido

Ένα «ησυχαστήριο» με ρομαντισμό και ιδιωτικότητα 

nido-deluxe-suite-private-pool-1.jpg

Για εσάς που το Πάσχα θα αποτελέσει αφορμή για μια intimate απόδραση με το άλλο σας μισό, τότε το adult-only Νido, το πολυτελές boutique ξενοδοχείο πέντε αστέρων της Mar-Bella Collection και μέλος των Small Luxury Hotels of the World γίνεται ο Νο1 πασχαλινός προορισμός. 

nido-aerial-2.jpg

Χτισμένο αμφιθεατρικά σε μια καταπράσινη πλαγιά της νοτιοανατολικής Κέρκυρας που κατεβαίνει στη βοτσαλωτή βραβευμένη με γαλάζια σημαία παραλία του, το Nido θα σας χαρίσει ιδιωτικές στιγμές σε μία υπέροχη γαλήνια ατμόσφαιρα. Το όνομα "Nido" σημαίνει φωλιά και σίγουρα θα αισθανθείτε ότι σας περιβάλλουν οι υπέροχες καταπράσινες εκτάσεις που περιβάλλουν τον πετρόχτιστο χώρο της πισίνας και το ξενοδοχείο μοιάζει σαν μικρό Κερκυραϊκό χωριό με ιταλικές επιρροές στο design. Οι 70 σουίτες του διαθέτουν όλες θέα στη θάλασσα, ενώ ορισμένες από αυτές έχουν private pool ή υδρομασάζ. Σας προτείνουμε να αφιερώσετε χρόνο για να χαλαρώσετε στο spa ή να παραμείνετε σε φόρμα στο γυμναστήριο του ή απολαμβάνοντας session yoga- που φέτος θα πραγματοποιείται δύο φορές την εβδομάδα - σε ένα ολοκαίνουριο yoga deck στο ψηλότερο σημείο του ξενοδοχείου με θέα στο Ιόνιο. 

nido-san-giovanni-restaurant-3.jpg
San Giovanni

Η γαστρονομία είναι σημαντική υπόθεση για το ξενοδοχείο, με ένα υπέροχο κεντρικό εστιατόριο, το San Giovanni που προσφέρει πλούσιο γευστικά buffet και ένα υπέροχο περιβάλλον που επεκτείνεται σε μια ηλιόλουστη βεράντα, το Aquavit δίπλα στην πισίνα για πιο χαλαρά γεύματα και το Apaggio με μαγευτική θέα στη θάλασσα του Ιονίου και μια μοντέρνα fine dining εκδοχή της κλασικής ελληνικής κουζίνας. Στην γαλήνια αυλή του παρεκκλησιού του ξενοδοχείου, το Kafeneio προσφέρει δωρεάν ελληνικό καφέ και γλυκά δύο φορές την εβδομάδα, καθώς και pop-up ελληνικές βραδιές καθόλη τη διάρκεια της σεζόν για τους επισκέπτες του.

nido-signature-3.jpg

Το Νido φέτος το Πάσχα δημιουργεί τις απόλυτες συνθήκες για μοναδικά κατανυκτικές στιγμές σε ένα περιβάλλον με αναζωογονητική αίσθηση. Τόσο το σχεδιασμένο με μαεστρία μενού των πασχαλινών ημερών όσο και οι δραστηριότητες, όπως το αγαπημένο έθιμο του σπάσιμου του μπότη, τιμούν με τον καλύτερο τρόπο τη μεγάλη ελληνική γιορτή και έρχονται να προσθέσουν στο φετινό Πάσχα αέρα 5 αστέρων.

Ανακαλύψτε περισσότερα εδώ.

Επωφεληθείτε από τις τρέχουσες προσφορές της Mar-Bella Collection και κερδίστε savings έως και 30%!

Για κρατήσεις: E: bookdirect@marbella.gr, T: +30 26610 71123