fbpixel

Search icon
Search
Αυτές είναι οι τάσεις στα Χριστουγεννιάτικα δέντρα που επικρατούν φέτος
INTERIORS

Αυτές είναι οι τάσεις στα Χριστουγεννιάτικα δέντρα που επικρατούν φέτος

Ανακαλύψτε το στιλ που ταιριάζει με το δικό σας σπίτι


Ο Νοέμβρης φτάνει σιγά-σιγά στο τέλος του και ήδη πολλοί είναι αυτοί που έχουν στολίσει το Χριστουγεννιάτικο δέντρο, δημιουργώντας festive και cozy ατμόσφαιρα στην κατοικία τους. Εσείς, ωστόσο, που δεν το έχετε κάνει ακόμα, τότε δεν έχει παρά να αντλήσετε έμπνευση από τα πιο hot trends για φέτος σε ό,τι αφορά στον στολισμό του δέντρο. Ποια είναι τα στιλ που επικρατούν, ποια θεωρούνται ιδανικά και τι πρέπει να προσέξετε ανάλογα με το είδος που θα επιλέξετε.

Παρακάτω, οι τάσεις στον στολισμό του Χριστουγεννιάτικου δέντρου που βλέπουμε παντού φέτος!

Vintage Inspired Christmas

vintage-christmas-tree-2.jpg
The September Chronicles

Όλες οι αναμνήσεις από τα παιδικά μας χρόνια επανέρχονται στο μυαλό μας μέσα από αυτήν την τάση, καθώς τα vintage inspired δέντρο είναι απίστευτα "in" φέτος. Για να πετύχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα, προσθέστε στο δέντρο σας κόκκινα στολίδια και παιχνίδια, ενώ μπορείτε να τολμήσετε να «παίξετε» με τα χρώματα. Φοβηθείτε να συνδυάσετε διαφορετικές μεταξύ τους αποχρώσεις, ώστε να δώσετε αυτήν την αίσθηση των '80s και '90s.

M is for Minimalism

sparse-christmas-tree-5.jpg
Michelle Janeen

Απλό minimal και cozy! Πείτε «ναι» σε ένα δέντρο διακοσμημένο με πολλά λαμπάκια και λιγότερα στολίδια. Φροντίστε, όμως, οι σειρές με τα λαμπάκια να είναι πολλές, ώστε το δέντρο να δείχνει πλούσιο και να λάμπει κυριολεκτικά! Εάν επιλέξετε κάτι τέτοιο, δε θα χρειαστεί να καταβάλετε ιδιαίτερη σκέψη και προσπάθεια ως προς τον στολισμό, καθώς και θα έχετε εξασφαλισμένο ένα πολύ stylish και ιδιαίτερο αποτέλεσμα σε λίγο χρόνο.

Let it Snow-y

flocked-tree-1.jpg
Studio McGee

Τι πιο όμορφο κι εντυπωσιακό από ένα χιονισμένο δέντρο! Εδώ, έχουμε να κάνουμε με μια τάση την οποία βλέπουμε έντονα τα τελευταία χρόνια, που στην πραγματικότητα είναι απόλυτα διαχρονική. Όταν ένα δέντρο είναι χιονισμένο, είναι αυτόματα και πιο πλούσιο, χωρίς κενά. Και πάλι μπορείτε να κινηθείτε σε πιο minimal στολισμό, εκτός κι αν λατρεύετε την έντονη λάμψη και θέλετε να την αποτυπώσετε.

Dark & Moody

dark-christmas-tree-1.jpg
Hello Flora UK

Ονειρεύεστε ένα κομψό δέντρο χωρίς υπερβολή στο τελικό αποτέλεσμα; Ακολουθήστε, λοιπόν, αυτό το trend για να το πετύχετε! Οι σκούροι, ανατρεπτικοί τόνοι έχουν την τιμητική τους φέτος, όπως είναι το σκούρο κόκκινο και το μοβ, που ταιριάζουν φανταστικά με τις αποχρώσεις του πράσινου. Αντλήστε έμπνευση από το φύση και προσθέστε λουλούδια και κλαδιά, που θα χαρίσουν διάσταση στο δέντρο σας και θα το κάνουν πιο ενδιαφέρον. Εάν θέλετε λίγη παραπάνω λάμψη, εντάξτε μερικά μεταλλικά στολίδια.

Tinsel & Ribbons

tinsel-christmas-tree-4.jpg

Οι γνωστές σε όλους μας μεταλλικές «κλωστές» έχουν επιστρέψει δυναμικά! Μια ακόμα τάση, δηλαδή, που έρχεται από το παρελθόν και χαρίζει τέλεια λάμψη σε οποιοδήποτε στιλ δέντρο. Διαλέξτε το χρώμα που ταιριάζει στο δικό σας και θα δείτε πως όταν ανάψετε τα λαμπάκια, η εικόνα θα είναι φανταστική. Επίσης, φέτος επικρατούν ιδιαίτερα και οι κορδέλες, οι οποίες έχουν τον τρόπο να κάνουν το δέντρο πιο πολυδιάστατο. Δέστε τες με τον δικό σας τρόπο στα κλαδιά, ενώ μια ωραία ιδέα είναι να δημιουργήσετε ένα δέντρο μόνο με αυτές. So chic!