fbpixel

Search icon
Search
Autumn calling: Τα 5 make up trends που θα κλέψουν τις εντυπώσεις
MAKE UP

Autumn calling: Τα 5 make up trends που θα κλέψουν τις εντυπώσεις

Έντονες αντιθέσεις θα κάνουν την εμφάνισή τους, μαγνητίζοντας κάθε βλέμμα


Το φθινόπωρο πλησιάζει και η γοητεία των χρωμάτων του θα αποτελέσει για ακόμη μια φορά σημαντική πηγή έμπνευσης για να προετοιμάσουμε το μακιγιάζ μας. Οι αποχρώσεις αποκτούν έναν πιο θερμό και επιμελώς ατημέλητο χαρακτήρα, ο οποίος απομακρύνεται αρκετά από την ανεπιτήδευτη και salty αισθητική ατμόσφαιρα του καλοκαιριού. Οι mainsteram make up τάσεις για το φετινό φθινόπωρο διακρίνονται για τις έντονες αντιθέσεις τους όσον αφορά τις κεντρικές χρωματικές παλέτες, αλλά και τις γραμμές τους. Στα social media, με πρωταγωνιστή το Tik Tok, οι experts παρουσιάζουν τις δημιουργίες τους, μεταφέροντάς μας κάθε φορά και σε ένα διαφορετικό σκηνικό που μας συνεπαίρνει. Διαχρονικά trends αποτελούν σημαντική βάση για ένα fresh mix n' match αποτέλεσμα που σαγηνεύει. 

Εμείς συγκεντρώσαμε τα 5 top make up trends του φθινοπώρου που θα κλέψουν τις εντυπώσεις και θα μαγνητίσουν κάθε βλέμμα. 

Blurred lips: Διαχρονικό elegance

924098c7fd8ccdca1109ab27503836d8.jpg

Εμπνευσμένο από τα ρομαντικά ρόδινα χρώματα του καλοκαιριού, πηγαίνει ένα βήμα παρακάτω και προσδίδει exclusive στοιχεία μιας άγριας ομορφιάς που κλέβει την παράσταση. Μια τολμηρή θηλυκότητα που δεν μένει ποτέ εκτός μόδας και επιβεβαιώνει το διαχρονικό elegance. Τα blurred lips έχουν βάθος, ένταση και είναι αντιπροσωπευτικοί δείκτες sexiness. Η ιδανική επιλογή χειλιών για το φθινόπωρο. 

Underpainting - κίνηση ματ

78917c7e6e6c519627a979afe08f841c.jpg
Natural image, στο οποίο κυριαρχεί η ομοιογένεια, η λάμψη και οι απαλές χρωματικές αποχρώσεις. Η underpainting τεχνική αποτελεί μια από τις πιο smart κινήσεις στο μακιγιάζ, η οποία καταφέρνει να προσδώσει chicness. Εφαρμόζοντας το cream bronzer και το ρουζ κάτω από ένα foundation μέτριας κάλυψης, καταφέρνουμε να αγγίξουμε την ιδανική εικόνα. 


Μetallics: Glam is the answer

7dbdf508590adace2f2a6f50ca054070.jpg

Ελαφρύ foundation, έτοιμο να υποδεχτεί την ένταση των αγαπημένων metallics του φθινοπώρου. Ένα exclusive look που δημιουργείται από τα all time classic eyeliners μέχρι τα έντονα χρώματα στα χείλη. Η συγκεκριμένη τάση κυριαρχεί στα runways, με κυρίαρχο τον Dior. Κατά τη διάρκεια της επίδειξης του φθινοπώρου 2022 του Dior στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού, παρακολουθήσαμε τα μοντέλα να ξεχωρίζουν για την ασημί μεταλλική απόχρωση στην εσωτερική γωνία των ματιών τους. 

Αποχρωματισμένα φρύδια: Creative camouflage

cde6104ef718cb44de6a1373cb9373b4.jpg

Ένα δημιουργικό καμουφλάζ που χαρίζει βάθος και λάμψη στο πρόσωπο. Τα αποχρωματισμένα φρύδια αποτελούν μια διαχρονική απόδειξη μιας risky και δυναμικής εικόνας, ιδανικής για ένα ανδρόγυνο look. Η ένταση στο βλέμμα επικρατεί και κεντρίζει την προσοχή από την αρχή μέχρι το τέλος. Με ένα black smokey eye "χτίζουν¨ τον κατάλληλο συνδυασμό που αγαπά την glamorous φιλοσοφία. Ένας πολύ εύκολος και απλός τρόπος για να αποχρωματίσουμε τα φρύδια μας είναι με πούδρα και κονσίλερ. 

Smokey eye: The comeback

02bfe411647ff885e223b761446e9133.jpg

Ένα powerful comeback που θα αναβαθμίσει τα βραδινά make up looks μας. Η πιο χαρακτηριστική ιδιότητα των smokey eyes, πέρα από το τεχνικό κομμάτι του βάθους, είναι ότι μας δίνεται η ευκαιρία να "παίξουμε" με τα χρώματα, δημιουργώντας το προσωπικό μας concept. Για παράδειγμα, με ένα έντονο κόκκινο και σκούρο μοβ κραγιόν, τα οποία μπορούμε να ενώσουμε, προετοιμάζουμε την δική μας απόχρωση, η οποία θα ταιριάζει άψογα με το συνολικό look, αναδεικνύοντας με τον πιο ξεχωριστό τρόπο τα μάτια και τα ζυγωματικά μας. Κολακεύει κάθε τύπο προσώπου και είναι μια ιδανική επιλογή για τις φθινοπωρινές, νυχτερινές μας εμφανίσεις.