fbpixel

Search icon
Search
Αυτό είναι το πολυτελές χρώμα που αναβαθμίζει κάθε κατοικία
INTERIORS

Αυτό είναι το πολυτελές χρώμα που αναβαθμίζει κάθε κατοικία

Γιατί να διακοσμήσετε τους χώρους σας με λευκό


Η καθολική και διαχρονική εκτίμηση του λευκού είναι αυτονόητη. Δεν είναι πρωτοποριακό, ωστόσο, κάθε εποχή παρασυρόμαστε από την αναζωογονητική γοητεία και την αβίαστη αίγλη που προσδίδει σε κάθε χώρο. Παρακάτω, ανακαλύπτουμε γιατί το λευκό χρώμα αποτελεί την πιο chic and classy απόχρωση που αναβαθμίζει κάθε κατοικία! 

Το λευκό χρώμα είναι ο τέλειος καμβάς

Όπως γνωρίζετε, το λευκό δεν είναι απλώς λευκό. Είναι ένα ολόκληρο φάσμα αποχρώσεων, από το ολόλευκο μέχρι το ελεφαντόδοντο, τη μανόλια και όχι μόνο - είναι η επιτομή του τέλειου λευκού καμβά. Όποια εκδοχή της απόχρωσης και αν επιλέξετε για το σπίτι σας, φροντίστε να χρησιμοποιήσετε το  ίδιο υπόβαθρο για να αποφύγετε τη «σύγκρουση» δύο διαφορετικών λευκών.

shutterstock-2436375149.jpg

Το white interior design είναι διαχρονικό

Μόνο το μαύρο μπορεί ίσως να συγκριθεί με το λευκό όσον αφορά την καθαρή διαχρονικότητα, ενώ δείχνουν καταπληκτικά μαζί. Η μόδα συμφωνεί - μια λευκή καμπαρντίνα, ένα λευκό παντελόνι ή ένα λευκό πουκάμισο είναι κομμάτια που παραμένουν στην γκαρνταρόμπα μας για χρόνια, αν όχι δεκαετίες. Πετύχετε το ίδιο στιλ, επιλέγοντας είδη σπιτιού σε ανοιχτές neutral αποχρώσεις.

Το λευκό ταιριάζει σε κάθε χρώμα διακόσμησης σπιτιού

Το μαύρο δεν είναι το μόνο χρώμα με το οποίο ταιριάζει καλά το λευκό. Στην πραγματικότητα, είναι δύσκολο να σκεφτείτε μια απόχρωση που δεν θα λειτουργούσε με κάποιο τρόπο μαζί του. Παστέλ, έντονα χρώματα, χρυσό - όλα ταιριάζουν. Το πιο έξυπνο trick είναι να είστε προσεκτικοί με την αναλογία και την ένταση (και, πάλι, τον υπότονο) του λευκού σε σχέση με το χρώμα που έχετε επιλέξει.

Μην ξεχνάτε ότι αντανακλά το φως

Το λευκό έχει τη φυσική τάση να αντανακλά το φως, οπότε αν θέλετε να δημιουργήσετε ένα δωμάτιο που να είναι απίστευτα φρέσκο, επιλέξτε το. Αν συμπεριλάβετε έπιπλα με καθρέφτη ή γυαλιστερά items θα τονίσετε το αποτέλεσμα.

shutterstock-2452731355.jpg

Είναι ιδανικό για κάθε εποχή

Η πραγματικότητα είναι ότι το λευκό είναι ένα δημοφιλές χρώμα όλο το χρόνο. Ένα λευκό εσωτερικό μπορεί να περιλαμβάνει λινά μαξιλάρια και όμορφα άνθη σε αυτήν την απόχρωση το καλοκαίρι, τα οποία μπορούν να αντικατασταθούν με γούνινα και μάλλινα το φθινόπωρο/χειμώνα. Και ας είμαστε ειλικρινείς - υπάρχει κάτι πιο πολυτελές από ένα λευκό ριχτάρι;

Διαθέτει μία αβίαστη γοητεία 

Το glamorous style δεν χρειάζεται να είναι πάντα dramatic και υπερβολικό. Το λευκό είναι ο καλύτερος τρόπος για να προσθέσετε μια διακριτική λάμψη στον χώρο σας. Είναι εκπληκτικό την ημέρα και απλά τέλειο υπό το φως των κεριών το βράδυ. Για να αυξήσετε τον παράγοντα λάμψη, σκεφτείτε να τονίσετε την απόχρωση με μεταλλικές πινελιές (εμείς προτιμούμε το χρυσό), οι οποίες ταιριάζουν τόσο πολύ σε ένα white interior. Επιπλέον, το λευκό τυχαίνει να είναι το χρώμα μερικών από τα πιο shiny materials. Το μάρμαρο και ο όνυχας είναι μόνο δύο από αυτά - και τα δύο φαίνονται άψογα στο λευκό!