fbpixel

Search icon
Search
Αυτοί είναι οι πιο επιδραστικοί makeup artists στο Instagram
MAKE UP

Αυτοί είναι οι πιο επιδραστικοί makeup artists στο Instagram

Μπορείτε να έχετε με ένα κλικ τις καλύτερες ιδέες


Το Instagram και οι makeup artists πάνε μαζί, αφού ο κόσμος του beauty λατρεύει να αναδεικνύει κάθε τάση στην αγαπημένη μας πλατφόρμα. Νέες τεχνικές, παλιές επαναφορές, trends που εντυπωσιάζουν, νέοι μέθοδοι και celebrities που επιλέγουν μερικούς από τους top artists παγκοσμίως μας δίνουν την ώθηση για όλα όσα θέλουμε να δοκιμάσουμε. Και επειδή ξέρουμε ότι δεν έχετε το χρόνο να ανακαλύψετε τα απόλυτα must, τα συγκεντρώνουμε για εσάς. Αντιγράψτε τα hacks τους, πάρτε έμπνευση και τελικά δείτε τι ταιριάζει σε εσάς και στις ανάγκες σας.

Gucci Westman

@gucciwestman
@gucciwestman

Γιατί να την ακολουθήσετε: Για κλασικές συμβουλές μακιγιάζ που μπορείτε να εφαρμόσετε στην καθημερινότητα σας. Την έχουν εμπιστευτεί celebrities όπως η Reese Witherspoon και η Jennifer Anniston κάνοντας απόλυτα εμφανές πως μπορείτε και εσείς να πετύχετε τα αποτελέσματα που υπόσχεται. Κάτι που θα λατρέψετε είναι οι κλεφτές ματιές στην οικογενειακή ζωή της και στην αγάπη της για τα άλογα.

Που θα τη βρείτε: @gucciwestman

Mario Dedivanovic

makeupbymario.jpg
@makeupbymario

Γιατί να τον ακολουθήσετε: Ως ο μακιγιέρ των Kardashians, ο Mario Dedivanovic είναι ο άνθρωπος που έκανε το contouring viral. Αυτό από μόνο του είναι ο απόλυτος λόγος για τον οποίο αξίζει το follow σας. Αν αναζητάτε και άλλες αιτίες, τότε σας διαβεβαιώνουμε ότι θα σας μάθει, μέσα από το account του, την τέχνη του smokey eye.

Που θα τον βρείτε: @makeupbymario

Pat McGrath

patmcgrathreal-eye-golden.jpg
@patmcgrath

Γιατί να την ακολουθήσετε: Μία από τις πιο θρυλικές καλλιτέχνες μακιγιάζ της high fashion σκηνής είναι η Dame Pat McGrath. Έχοντας δημιουργήσει αξέχαστα αποτελέσματα στον οίκο Dior, χρησιμοποιεί συχνά το Instagram της για να προσφέρει ολοκληρωμένες αναλύσεις των high glam εμφανίσεων που δημιουργεί η ίδια.

Που θα τη βρείτε: @patmcgrath

Mary Greenwell

at-marygreenwell-makeup.jpg

Γιατί να την ακολουθήσετε: Είναι μια πραγματική βετεράνος που έχει μακιγιάρει τα πρόσωπα σε μερικές από τις πιο εμβληματικές γυναίκες στον κόσμο, όπως η πριγκίπισσα Diana και η Cate Blanchett, δίπλα σε νεότερες σταρ όπως η Sonam Kapoor και η Amanda Seyfried. Αν είστε λάτρεις του soft glam ή αν αναζητάτε τι μακιγιάζ θα κάνετε στο επόμενο party, τότε αυτή η πρόταση είναι για εσάς.

Που θα τη βρείτε: @marygreenwell

Matthew VanLeeuwen

makeupmatthew-makeup.jpg
@makeupmatthew

Γιατί να τον ακολουθήσετε: Κάνει τακτικά το μακιγιάζ της Debra Messing, της Ellen Pompeo, της Rebel Wilson και της Salma Hayek και η λίστα δε σταματά εκεί. Καθώς πολλές διάσημες τον εμπιστεύονται για το makeup του κόκκινου χαλιού εμείς είμαστε εδώ για να σας πούμε πως σίγουρα θέλετε να δείτε όλα όσα γίνονται behind the scenes.

Που θα τον βρείτε: @MakeupMatthew

Allan Avendano

allanface-beauty-skin.jpg

Γιατί να τον ακολουθήσετε: Το instagram του είναι γεμάτο από celebrities που τον εμπιστεύονται με κλειστά μάτια. Καθημερινά χαρίζει πολύχρωμες, φρέσκες beauty εμφανίσεις σε μερικά από τα πιο αναγνωρίσιμα πρόσωπα - συμπεριλαμβανομένων των Joey King και Jodie Turner-Smith, δίνοντάς το απόλυτο FOMO τις φορές που χάνετε τις αναρτήσεις του.

Που θα τον βρείτε: @AllanFace

Sir John

342139210-2064014477405299-2926512647452397364-n.jpg
@sirjohn

Γιατί να τον ακολουθήσετε: Είναι ο makeup artist της Beyoncé και αυτό ίσως είναι αρκετό. Σας εγγυόμαστε ότι θα τον ακολουθήσετε προτού ολοκληρώσετε την ανάγνωση του τέλους αυτής της πρότασης καθώς είναι ο άνθρωπος που δημιουργεί “μαγεία” στο πρόσωπο της μεγαλύτερης star του πλανήτη.

Που θα τον βρείτε: @sirjohn

Lisa Eldridge

beauty-skin-face-lisaeldridgemakeup.jpg
@lisaeldridgemakeup

Γιατί να την ακολουθήσετε: Εάν δεν ακολουθείτε ήδη το κανάλι της Lisa στο YouTube, σας προτείνουμε να το κάνετε αμέσως. Στο Instagram, μπορείτε να τη βρείτε να δημοσιεύει περιεχόμενο που σχετίζεται με το μακιγιάζ, από αναλύσεις εμφάνισης διασημοτήτων όπως η Emma Roberts και η Dua Lipa μέχρι τα vintage καλλυντικά της ευρήματα.

Που θα τη βρείτε: @lisaeldridgemakeup

Κεντρική φωτογραφία: @lisaeldridgemakeup