fbpixel

Search icon
Search
Aς υποδεχτούμε τη θρυλική αλυσίδα φιλοξενίας που θα φέρει την Ελλάδα στην κορυφή
TRAVEL

Aς υποδεχτούμε τη θρυλική αλυσίδα φιλοξενίας που θα φέρει την Ελλάδα στην κορυφή

Το πρώτο πολυτελές resort της Mandarin Oriental ανοίγει το καλοκαίρι στην Costa Navarino


Πρόκειται για το απόλυτο και πολυαναμενόμενο new entry που έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα και αναμένεται να ταράξει τα νερά φέρνοντας τον χώρο της φιλοξενίας στη χώρα μας, ένα βήμα μπροστά. Ο λόγος για το Mandarin Oriental, Costa Navarino που το καλοκαίρι του 2023 αναμένεται να ανοίξει τις πόρτες του συστήνοντας την απαράμιλλη φιλοξενία του διεθνούς ξενοδοχειακού Ομίλου. Το ειδυλλιακό, πολυτελές θέρετρο βρίσκεται στην Costa Navarino, στη Μεσσηνία.

Το ειδυλλιακό, παραθαλάσσιο resort που περιβάλλεται από τη φυσική ομορφιά της Πελοποννήσου είναι από το ξεκίνημα του σχεδιασμού του εμποτισμένο με τις παραδόσεις και την πολιτιστική κληρονομιά που συντροφεύουν αυτή τη μοναδική περιοχή της χώρας. Απολαμβάνοντας μια όμορφη παραλία με θέα σε ένα από τα πιο παρθένα μέρη της Μεσογείου, το πολυτελές ξενοδοχείο χτισμένο στην πλαγιά ενός λόφου είναι ενταγμένο στο φυσικό του περιβάλλον. Αυτό χαρίζει στον επισκέπτη μια ανεπανάληπτη εμπειρία επιστροφής στη φύση προσφέροντας μαγευτικές εικόνες από τη μεσσηνιακή γη και τα καταγάλανα νερά, αλλά και εντυπωσιακά ηλιοβασιλέματα.

Αρχιτεκτονική και interior design

aw-navarino-bay-bay-pool-villa-view-02-plVBh.jpg

Το Mandarin Oriental, Costa Navarino διαθέτει 99 κομψές, φωτεινές σουίτες και υπόσκαφες βίλες με ιδιωτικές πισίνες και ευρύχωρες βεράντες που συνδυάζουν την απόλυτη ηρεμία με το παραδοσιακό μεσσηνιακό στιλ. Το resort «αγκαλιάζει» τη φυσική ομορφιά της Μεσσηνίας με νότες από ενδημικά μεσογειακά φυτά, γήινες αποχρώσεις και κομψές πινελιές χρωμάτων. Η διακόσμηση υμνεί την αρχιτεκτονική του τόπου αντικατοπτρίζοντας τα ιστορικά μνημεία της περιοχής, που δίνουν την έμπνευση για μοτίβα και ξυλόγλυπτα. Οι φυσικές αποχρώσεις της τερακότας δημιουργούν ένα φιλόξενο περιβάλλον με custom-made έπιπλα, παράθυρα που φτάνουν μέχρι την οροφή και state-of-the-art τεχνολογία ψυχαγωγίας. Τα χαλιά σε σουίτες και βίλες είναι επίσης εμπνευσμένα από την ύφανση των παραδοσιακών ελληνικών ενδυμασιών.

Τα 2.700 μεταφυτευμένα ελαιόδεντρα και πάνω από 500.000 ενδημικοί θάμνοι πλαισιώνουν την έκταση του resort, ενώ το συνολικό έργο έχει δημιουργηθεί σύμφωνα με τις αυστηρές προδιαγραφές βιώσιμης ανάπτυξης της Costa Navarino και το ήθος εταιρικής ευθύνης της Mandarin Oriental. Όπως σε όλα τα Mandarin Oriental ξενοδοχεία ανά τον κόσμο, και εδώ θα απαγορεύονται τα πλαστικά μίας χρήσης.

Γαστρονομικό DNA

mandarin-oriental-costa-navarino-pool-entrance.jpg

Τα δημιουργικά πιάτα και οι νόστιμες γεύσεις αποτελούν βασικά χαρακτηριστικά του Mandarin Oriental, Costa Navarino. Τα πέντε εστιατόρια και μπαρ επαναπροσδιορίζουν τις αυθεντικές ελληνικές παραδόσεις, τιμώντας την τοπική κουλτούρα, ενώ παράλληλα διαθέτουν μια μεγάλη ποικιλία πρωτότυπων γεύσεων από διεθνείς κουζίνες. Με επικεφαλής τον σεφ Bertrand Valegeas, οι σεφ του resort μένουν πιστοί στις εξαιρετικές πρώτες ύλες της Μεσσηνίας, προσφέροντας μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία.

Ευεξία, ομορφιά και άθληση

mandarin-oriental-costa-navarino-villa.jpg

Το Spa του Mandarin Oriental, Costa Navarino είναι μια όαση αναζωογόνησης με θεραπείες ευεξίας και ομορφιάς εμπνευσμένες από τα παραδοσιακά rituals του Ομίλου από την Άπω Ανατολή και την πλούσια χλωρίδα της Ελλάδας. Εκτός από τις ιδιωτικές καμπίνες θεραπείας καθώς και ένα εύρος από θερμές και υδάτινες εμπειρίες, το Spa διαθέτει επίσης μια πισίνα 25 μέτρων που ρέει από τους εσωτερικούς προς τους εξωτερικούς χώρους με θέα στον εκπληκτικό κόλπο και το υπέροχο ηλιοβασίλεμα.

Οι εξειδικευμένοι εκπαιδευτές είναι έτοιμοι να προσφέρουν εξατομικευμένα προγράμματα εκγύμνασης, μαθήματα yoga, διατροφικές συμβουλές, προπονήσεις τένις καθώς και προγράμματα “intelligent movement”. Μια μεγάλη ποικιλία θαλάσσιων σπορ, από paddle boards μέχρι σκι, προσφέρεται στο beach club, το οποίο επίσης διαθέτει μια μεγάλη πισίνα με sun decks, λίγα μόλις βήματα από την παραλία.

Οι λάτρεις του γκολφ θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν το signature γήπεδο 18 οπών στο Navarino Bay, καθώς και τρία ακόμη signature γήπεδα γκολφ στην Costa Navarino, με πρόσβαση σε κομψά golf clubs που διαθέτουν ξεχωριστή θέα στην ακτογραμμή.

Οι επισκέπτες θα έχουν επίσης πρόσβαση σε μια ευρεία γκάμα δραστηριοτήτων που προσφέρονται στην Costa Navarino, όπως τένις, ποδηλασία, πεζοπορία, ιστιοπλοΐα, θαλάσσια σπορ, αλλά και αρκετές επιλογές στον τομέα της εστίασης. Η σύγχρονη υπαίθρια αγορά, Navarino Agora, θα εμπλουτίσει περαιτέρω την εμπειρία με επιλεγμένα καταστήματα, χώρους εστίασης και street food, έναν υπαίθριο κινηματογράφο και ένα συναρπαστικό πρόγραμμα εκδηλώσεων που θα προβάλλουν και αναδεικνύουν τον πολιτισμό και τις παραδόσεις της περιοχής. 

Παράλληλα, το Mandarin Oriental, Costa Navarino προσφέρει την πιο ολοκληρωμένη εμπειρία ομορφιάς, αφού στις εγκαταστάσεις του θα ανακαλύψετε το κομμωτήριο Yiannis Hair Spa, το οποίο θα συμβάλλει στη δημιουργία του καλύτερου εαυτού σας. 

Ανακαλύψτε περισσότερες φωτογραφίες στη gallery!

See more here.