fbpixel

Search icon
Search
Αρώματα: Ποιο σας ταιριάζει σύμφωνα με το ζώδιο σας
EDITORS' CHOICE

Αρώματα: Ποιο σας ταιριάζει σύμφωνα με το ζώδιο σας

Ποτέ ξανά η εμπειρία του perfume δεν ήταν τόσο προσωποποιημένη


Το άρωμα μπορεί να είναι από τις πιο παιχνιδιάρικες και μεθυστικές πτυχές της ρουτίνας ομορφιάς σας, καθώς το άρωμα απελευθερώνει αισθησιακές αναμνήσεις και μπορεί να καθορίσει την αίσθηση του στυλ. Ωστόσο, δεν είναι όλα για κάθε περίσταση και σίγουρα δεν ταιριάζουν όλα σε κάθε γυναίκα. Η χημεία και το προσωπικό στυλ, εδώ, κάνουν τη διαφορά και διαμορφώνουν όλες εκείνες τις συνθήκες που υπαγορεύουν την προσωποποίηση. 

Κριός

bvlgari-allegra.jpg

Allegra, Bvlgari

To να βρίσκεστε πάντα ένα βήμα μπροστά από τους υπόλοιπους και το να πρωτοπορείτε είναι ο δικός σας τρόπος για να ξεχωρίζετε. Γι΄αυτό και το άρωμα BVLGARI Allegra, σας ταιριάζει απόλυτα. Συνδυάζοντας τα έντονα χρώματα και συναισθήματα του ιταλικού τρόπου ζωής και τη μοναδική ιταλική φινέτσα σε ένα πολυτελές ταξίδι αρωμάτων.  Αυτή η επιλογή αποτελείται από πέντε συναρπαστικά αρώματα και πέντε “magnifiers” και σας προσκαλεί να δημιουργήσετε το δικό μας μοναδικό προσωπικό άρωμα που θα σας ταξιδέψει σε εικόνες που συναντάς στην όμορφη γεμάτη πάθος και ζωή Ρώμη.

Ταύρος

inspirations-woman-new-1-qhleX.png

Cream Bouquet, Inspirations, Niki Zoniou BUY HERE

Έχετε πάντα μια προσωρινή αβεβαιότητα η οποία δε σας αφήνει να επικεντρωθείτε σε αυτά που πραγματικά αγαπάτε και δεν είναι άλλα από την πολυτέλεια και τις χαλαρωτικές μυρωδιές. Νικήστε την λέγοντας "ναι" στο Cream Bouquet από τη σειρά Inspirations, της αρωματοποιού Niki Zoniou. Είναι ένα μπουκέτο φτιαγμένο από όνειρα. Βιολέτα, γλυκάνισος, καρύδα, βανίλια και ένα touch ροδάκινου και σοκολάτας. Σημαντικό και powdery μαζί.

Δίδυμος

idole-aura.jpg

Idôle Aura, Lancome, Hondos Center BUY HERE


Για εσάς η περιπέτεια είναι ζητούμενο και οι αλλαγές μοιάζουν να επιβάλλονται αφού βαριέστε πολύ εύκολα. Σε αρώματα αυτό μεταφράζεται σε «ένα ολόκληρο ντουλάπι στο μπάνιο γεμάτο κολόνιες", οι οποίες ποτέ δεν πρόκειται να τελειώσουν. Αν, λοιπόν, όλο αυτό μπορεί να "συμπυκνωθεί" σε μια μόνο δημιουργία τότε σίγουρα αυτή είναι το Idôle Aura, από τη Lancome. Αυτό το νέο ηλιόλουστο και αλμυρό άρωμα που αναδίδει εθιστικό αισθησιασμό μεγάλης διάρκειας, σαν ατελείωτο ηλιοβασίλεμα θα κρατήσει τα όνειρα σας ζωντανά.

Καρκίνος

the-one-gold.jpg

The One Gold, Dolce & Gabbana, Attica BUY HERE

Οι Καρκίνοι είστε απίστευτα τρυφεροί και απόλυτα προσεκτικοί σε όλες τις κινήσεις. Είστε άνθρωποι που αισθάνεστε βαθιά και πάρα πολύ με αποτέλεσμα πολλές φορές να αφοπλίζετε αυτούς που έχετε απέναντί σας. Επεκτείνοντας αυτή τη γοητεία σας, το άρωμα The One Gold, Dolce & Gabbana, θα σας προσδώσει λάμψη και πολυτέλεια και θα σας βοηθήσει να εκφράσετε την ισχυρή αυτοπεποίθηση και την ακαταμάχητη έλξη σας.

Λέων

narciso-poudree.jpg

Narciso Poudrée, Narciso Rodriguez, Sephora BUY HERE

Ντροπαλοί, δυναμικοί αλλά και το επίκεντρο της προσοχής. Οι Λέοντες είστε ένα ζώδιο που σίγουρα δεν περνάτε απαρατήρητοι. Για αυτό χρειάζεστε ένα κλασικό άρωμα όπως το Narciso Poudrée του Narciso Rodriguez. Εξαιρετικά απαλό και διακριτικό θα σας δώσει ένα ντελικάτο mix βελούδινου γιασεμιού και αισθησιακού ξύλου. ενώ παράλληλα θα σας βοηθήσει να αναδείκετε τη δυναμικότητα σας.

Παρθένος

flora-gorgeous-gardenia-baluN.jpg

Flora Gorgeous Gardenia, Gucci, Attica BUY HERE

Θέλετε να έχετε τον έλεγχο και αυτό είναι γεγονός. Σας αρέσει η καθαριότητα, η μεθοδικότητα αλλά μερικές φορές αυτό που λείπει είναι η αίσθηση της χαλάρωσης. Για αυτό το ρομαντικό και floral Flora Gorgeous Gardenia, του οίκου Gucci, θα σας χαρίσει μια βαθιά αίσθηση θηλυκότητας.

Ζυγός

neon-amber.jpg

Neon Amber, Molton Brown, Attica BUY HERE

Οι αλλαγές γίνονται από μέσα προς τα έξω και αυτό που εσείς θέλετε να αποβάλλετε είναι σίγουρα το να θέλετε να κάνετε τους πάντες ευτυχισμένους. Τίποτα δεν είναι πιο σημαντικό από το να είστε εσείς χαρούμενοι και για αυτό το λόγο το δυναμικό άρωμα Neon Amber, Molton Brown θα σας βοηθήσει να ξεχωρίσετε από τον περίγυρο. Ζεστό, φρέσκο και μεταλλικό όπως ακριβώς πρέπει. 

Σκορπιός

chloe-signature-naturelle-eau-de-parfum.jpg

Signature Naturelle Eau de Parfum, Chloé, Attica BUY HERE

Εσείς οι Σκορπιοί γνωρίζετε καλά πως το να αναδεικνύετε την προσωπικότητα σας είναι κατι παραπάνω από ζητούμενο. Ο αυθεντικός σας εαυτός ζητάει αναγνώριση, και ερωτισμό και για αυτό το λόγο η μυστηριώδης φύση σας θα εκφραστεί μέσα από ένα άρωμα σαν το Chloé, Signature Naturelle Eau de Parfum. Αυτό το ακαταμάχητο λουλουδάτο γυναικείο άρωμα που συνδυάζει τη δύναμη και την ελευθερία της φύσης με το ελεύθερο πνεύμα της γυναίκας θα σας μειώσει ενώ παράλληλα θα σας χαρίσει όλα όσα ήδη έχετε δεδομένα. 

Τοξότης

acqua-di-gioia-eau-de-parfum.jpg

Acqua Di Gioia, Armani, Hondos Center BUY HERE

Η ζωή για έναν Τοξότη είναι συναρπαστική. Με τα υλικά αγαθά να μη σας απασχολούν και με τα ταξίδια να αποτελούν την πρώτη σας προτεραιότητα, είναι σίγουρο πως χρειάζεστε ελευθερία. Σε κάθε μορφή. Μαζί με αυτήν χρειάζεστε και ένα άρωμα που θα σας θυμίζει τη σχέση σας με τη φύση και θα σας γεμίσει έμπνευση και αισιοδοξία. Το Acqua Di Gioia, του οίκου Armani, είναι ακριβώς αυτό που πρέπει. 

Αιγόκερως

musc-invisible-eau-de-parfum.jpeg

Musc Invisible, Juliette Has a Gun, Hondos Center BUY HERE

Για εσάς δε μετράει μόνο η μυρωδιά ενός αρώματος, αλλά και η ποιότητα των συστατικών του. Όλα είναι θέμα επιλογής και οι επιλογές σας κρίνονται στη λεπτομέρεια. Θέλετε βάθος, ένταση και σοφιστικέ διάθεση και για αυτό το λόγο το Musc Invisible της Juliette Has a Gun, θα σας δώσει μια άνετη απαλή αύρα που θα σας συντροφεύει σε κάθε σας επαγγελματικό ραντεβού αλλά και στα καθημερινά σας dates.

Υδροχόος

my-way-intense-gmcvr.jpg

My Way Intense, Armani, Sephora BUY HERE

Σε αντίθεση με όλες τις παραπάνω κατηγορίες, εσείς δεν έχετε κάποια ιδιαίτερη προτίμηση στα αρώματα. Παρόλα αυτά αν κάποιος μιλάει για αυτοανακάλυψη, ουσιαστικές συναντήσεις και έντονες εμπειρίες τότε είστε σίγουρα on. Έτσι, λοιπόν, το My Way Intense, Armani θα σας βοηθήσει να ανακαλύψετε όλα τα παραπάνω, με τη βελούδινη όψη της λουλουδάτης αρωματικής υπογραφής του.

Ιχθύς

mugler-3jD8M.jpg

Alien Goddess, Mugler, Sephora BUY HERE

Οραματίζεστε έναν κόσμο μαγικό και βλέπετε πράγματα που οι άλλοι αγνοούν. Αυτή η 6η αίσθησή σας όμως, μπορεί να σας φανεί αποπνικτική μερικές φορές και γι' αυτό χρειάζεστε ένα άρωμα που θα σας κάνει να αισθανθείτε και πάλι grounded, όπως αυτό του Alien Goddess, του οίκου Mugler. Σε μια εποχή όπου αναζητούμε το φως στο σκοτάδι, θα σας χαρίσει όλες εκείνες τις έννοιες που μόνο εσείς κατανοείτε, φωτίζοντας τον κόσμο με θετικότητα, γενναιοδωρία και καλοσύνη.