fbpixel

Search icon
Search
Αποδράστε στη μαγική κατοικία της influencer interior designer, Amber Lewis, στην Καλιφόρνια
INTERIORS

Αποδράστε στη μαγική κατοικία της influencer interior designer, Amber Lewis, στην Καλιφόρνια

Μοναδικά κομψοί χώροι σε μια πολυτελή κατοικία στο Woodland Hills


H σχεδιάστρια εσωτερικών χώρων Amber Lewis και ο σύζυγός της, Mike, αγόρασαν το συγκεκριμένο ακίνητο του 1950, μόλις πριν από τέσσερα χρόνια, αφού ερωτεύτηκαν την αφθονία των ώριμων βελανιδιών και πορτοκαλιών του που βρίσκονται σε πληθώρα στην μπροστινή αυλή. Το ζευγάρι έμενε τότε στο σπίτι για δύο χρόνια με την κόρη τους, Gwyneth, πριν ξεκινήσει μια μαζική ανακαίνιση το 2018, που τελικά είχε ως αποτέλεσμα μια διπλάσια κατοικία τεσσάρων υπνοδωματίων και λουτρών. Παρά τις συνεχόμενες προκλήσεις του 2020, η Lewis κατάφερε τελικώς να έχει μια παραγωγική χρονιά: Κυκλοφορώντας μια συλλογή από είδη σπιτιού με την Anthropologie αυτό το φθινόπωρο, ενώ παράλληλα ολοκλήρωσε το πρώτο της βιβλίο σχετικά με το interior design, με τίτλο, "Made for Living", που είναι διαθέσιμο από τις 27 Οκτωβρίου.

1-aq5Wp.jpg

Τα περιβάλλοντα που σχεδιάζει συνήθως η Lewis -τόσο για τους πελάτες της όσο και για τον ίδιο τον εαυτό της- αντικατοπτρίζουν μια χαρακτηριστική αισθητική της West Coast που η ίδια περιγράφει ως «χαλαρή» και cool. Αυτό με άλλα λόγια σημαίνει αρκετά vintage στοιχεία, layering με υφάσματα και διάφορες αποχρώσεις που αντλούν έμπνευση από τη φύση. Όλα αυτά φυσικά, έχοντας στο επίκεντρο κι εξυπηρετώντας έναν σύγχρονο τρόπο ζωής.

Έχοντας στοιχεία από ευρωπαϊκό ξύλο βελανιδιάς, αλλά και δίνοντας ιδιαίτερη σημασία στη μαγεία που δημιουργεί το φυσικό φως στον χώρο, η σχεδιάστρια και διακοσμήτρια εσωτερικών χώρων κατάφερε να αναδείξει κάθε λεπτομέρεια της πολυτελούς κατοικίας, διατηρώντας τα παραδοσιακά της στοιχεία. Το λευκό χρώμα κυριαρχεί στο interior, ενώ συνδυάζεται υπέροχα με γκρι και μπεζ πινελιές. 

9-ovvlq.jpg

Η ίδια αναφέρει στο AD, ότι «Το γούστο μου είναι ακριβό, ωστόσο έπρεπε να είμαι ρεαλίστρια με τον προϋπολογισμό μου και ήξερα ότι με το bugdet που είχα δε θα μπορούσα να κάνω πολλά πράγματα, άρα η μόνη μου επιλογή θα ήταν αν έπαιζα σωστά με την επιλογή υλικών, των υφών και των χρωμάτων!». 

Έχοντας cozy αύρα και προσοχή σε κάθε γωνία της, η εκπληκτική αυτή κατοικία συστήνει έναν έξυπνο τρόπο διακόσμησης που εναρμονίζει τη λειτουργικότητα με τη μοντέρνα αρχιτεκτονική. Το μάρμαρο στην κουζίνα συνδυάζεται υπέροχα με τις χρυσές λεπτομέρειες, ενώ τα στοιχεία μπαμπού δε λείπουν από τη συνολική διακόσμηση. 

8-KvwaX.jpg

Στην κρεβατοκάμαρα, κυριαρχούν και πάλι οι ουδέτερες αποχρώσεις, ωστόσο εκεί είναι που ξεπροβάλλει και μια bohemian αισθητική. Θυμίζοντας έναν καθαρό και περιποιημένο χώρο, ο επισκέπτης αισθάνεται αμέσως την αίγλη που ήθελε να δώσει στο σπίτι η γνωστή decor influencer. Τέλος, ένα από τα πιο σημαντικά μέρη της πολυτελούς κατοικίας που ξεχωρίζει είναι η πισίνα στην εντυπωσιακή αυλή, όπου μπορεί να φιλοξενεί πλήθος καλεσμένων κατά τις ζεστές ημέρες στη μαγική California.

Ανακαλύψτε στη gallery περισσότερες φωτογραφίες!