fbpixel

Search icon
Search
Apivita: Ένα λαμπερό event για την ομορφιά που είναι εμπνευσμένη από τη φύση
PEOPLE & PARTIES

Apivita: Ένα λαμπερό event για την ομορφιά που είναι εμπνευσμένη από τη φύση

H πρώτη εταιρία φυσικών καλλυντικών στην Ελλάδα γιόρτασε τα 40 χρόνια από τη δημιουργία της


Mέσα στην κατάμεστη αίθουσα «Σταύρος Νιάρχος» της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, η Apivita γιόρτασε τα 40 χρόνια από τη δημιουργία της. Φαρμακοποιοί, συνεργάτες, φίλοι αλλά και το προσωπικό της εταιρίας έδωσαν το παρών για να τιμήσουν την Apivita, την πρώτη εταιρία φυσικών καλλυντικών στην Ελλάδα. Την εκδήλωση προλόγισε ο ιδρυτής και Πρόεδρος του ΔΣ της Apivita κύριος Νίκος Κουτσιανάς, κάνοντας μια σύντομη αναδρομή στην ιστορία και στην καινοτομία του brand, που στη 40χρονη πορεία της παρέμεινε πιστή στη φιλοσοφία της, στις αξίες, στο όραμά της και στην εταιρική κοινωνική ευθύνη. Από το πρώτο φαρμακείο που ξεκίνησε μέχρι και σήμερα στις βιοκλιματικές της εγκαταστάσεις, επιμένει φυσικά, επιστημονικά και καινοτόμα, με σεβασμό πάντα στις εμπνεύσεις της, τη μέλισσα και την ελληνική χλωρίδα. Κλείνοντας, ευχαρίστησε όλους τους συνοδοιπόρους της, που της είναι πιστοί στα 40 της χρόνια, αλλά και προσωπικά την Νίκη Κουτσιανά, συνιδρύτρια της Apivita, που μετουσίωσε το όραμα σε προϊόντα. 

Στη συνέχεια, ο κύριος Κώστας Μόκας, Γενικός Διευθυντής Ελλάδος, μίλησε για την ανάπτυξη της μάρκας στην ελληνική και τη διεθνή αγορά, και από την πλευρά του ευχαρίστησε όλους όσους έχουν στηρίξει την εταιρία όλα αυτά τα 40 χρόνια για να φτάσει εδώ που βρίσκεται σήμερα. Τέλος, τον κύκλο των ομιλιών έκλεισε η κυρία Ζωή Αγαθοπούλου, Head of Global Brand Development, που μίλησε για το μέλλον του brand και τους τρόπους με τους οποίους το όραμα των ιδρυτών, 40 χρόνια μετά από τη δημιουργία του, είναι πιο ζωντανό από ποτέ και μετουσιώνεται σε πράξη κι έργο που αναπτύσσεται και ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο.

267613.JPG
Νίκος Κουτσιανάς, Ζωή Αγαθοπούλου, Κώστας Μόκας

Στη συνέχεια, οι καλεσμένοι παρακολούθησαν την παράσταση «Χορός με τη Σκιά μου» του μπαλέτου της Εθνικής Λυρικής Σκηνής σε μουσική Μάνου Χατζιδάκι και χορογραφία Κωνσταντίνου Ρήγου, σε μια αποκλειστική εκδήλωση στο πλαίσιο της συνεργασίας με την Apivita, που για δεύτερη συνεχή χρονιά είναι ο μεγάλος «Χορηγός Μπαλέτου» της Εθνικής Λυρικής Σκηνής για την καλλιτεχνική περίοδο 2019/ 2020. Η Apivita στηρίζει έμπρακτα έναν από τους σημαντικότερους πολιτιστικούς οργανισμούς στη χώρα μας που από το 1939 λειτουργεί ως ενεργός πυρήνας πολιτισμού μέσα από το πολύπλευρο καλλιτεχνικό της έργο. Η αγάπη για την τέχνη και τον πολιτισμό αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι του DNA της κι έναν από τους πυλώνες της φιλοσοφίας της, την οποία εξέφραζε από τα πρώτα της βήματα μέσα από ποικίλες συνεργασίες με τον καλλιτεχνικό κόσμο. Η συνεργασία αυτή με την Εθνική Λυρική Σκηνή, μέσα από την υποστήριξη του Μπαλέτου, που ξεκίνησε το 2018, έρχεται να επισφραγίσει την αγάπη της για την καλλιτεχνική δημιουργία, την έμπνευση και την ομορφιά της τέχνης.

267596.JPG

The history

Η ιστορία της Apivita ξεκίνησε το 1979 σε ένα φαρμακείο στην Αθήνα, εκεί όπου γεννήθηκαν τα πρώτα φυσικά καλλυντικά με πρόπολη, μέλι, κερί μέλισσας, βασιλικό πολτό, εκχυλίσματα φυτών και αιθέρια έλαια από δύο φαρμακοποιούς, τον Νίκο και τη Νίκη Κουτσιανά, με όραμα έναν υπεύθυνο και βιώσιμο τρόπο ζωής. Από το 1979 μελετά την αποτελεσματικότητα των προϊόντων της μέλισσας και της ελληνικής φύσης κι επενδύει στην επιστημονική έρευνα και καινοτομία. Eίναι από τις πρώτες εταιρίες καλλυντικών παγκοσμίως που χρησιμοποίησε την πρόπολη στα προϊόντα της, ενσωματώνοντας το βραβευμένο πατενταρισμένο εκχύλισμα πρόπολης στα προϊόντα της, τα οποία περιέχουν έως και 100% συστατικά φυσικής προέλευσης. 

40 χρόνια μετά, παραμένει πιστή στις αξίες της και με απόλυτο σεβασμό στη φύση και τον άνθρωπο, αξιοποιεί τον θησαυρό της κοινωνίας των μελισσών και της ελληνικής φύσης, δημιουργώντας αποτελεσματικά φυσικά καλλυντικά προϊόντα που υμνούν την ομορφιά! Σε αυτό το ταξίδι των 40 χρόνων, έχει εξελιχθεί σε ένα οικοσύστημα 278 ανθρώπων με πάνω από 300 προϊόντα που ταξιδεύουν το όραμά της σε πάνω από 20 χώρες παγκοσμίως, έχοντας σαν το πιο πολύτιμο στήριγμα τους πελάτες της που την τιμούν με την προτίμησή τους. 

Η Apivita μεγαλώνει και γιορτάζει τα 40 της χρόνια, την ελληνική φύση, την ομορφιά, τη δημιουργία!

Φωτογραφία Εξωφύλλου: Νίκη Κουτσιανά, Κωνσταντίνος Ρήγος
Φωτογραφία: Studio Panoulis