fbpixel

Search icon
Search
Ανεπιτήδευτη Σαγήνη: Παίρνουμε έμπνευση για το πιο cool καλοκαιρινό στιλ των μαλλιών μας
MAGAZINE

Ανεπιτήδευτη Σαγήνη: Παίρνουμε έμπνευση για το πιο cool καλοκαιρινό στιλ των μαλλιών μας

Για να αγγίξουμε την ιδανική παιχνιδιάρικη διάθεση


Μια τάση προς την παιχνιδιάρικη pop αισθητική, με δροσερές, ανάλαφρες αποχρώσεις και κουρέματα, εμπνέει ένα cool στιλ που ταιριάζει τέλεια με το καλοκαίρι.

Λαμπερά Χρώματα

“Toffee Caramel”, “Riviera Blond”, “Cinnamon Copper”: δεν πρόκειται για ονόματα καλοκαιρινών cocktails, αλλά για τα νέα χρώματα στα μαλλιά, που είναι σίγουρο πως θα ανεβάσουν τη διάθεσή σας στα ύψη! Tα ξανθά butterscotch, τα πλατινέ και τα ξανθά-ροζ της Barbie, με απαλές σκιές ξανθού της σαμπάνιας και της καραμέλας, ανήκουν στις πιο όμορφες προτάσεις της σεζόν. Θα χρειαστούν ελάχιστη συντήρηση, ενώ αυτό που τα καθιστά ιδανικά γι’ αυτήν την εποχή είναι πως «ξεθωριάζουν» σε απαλές αποχρώσεις. Για όσες προτιμούν τα καστανά, συστήνεται να εμπιστευτούν τους πιο ζεστούς και γλυκούς τόνους τους - αυτούς που συνδέονται με το καραμελέ ή το χρώμα του παγωτού Toffee, με ξανοίγματα στις άκρες.

Αέρινα Κουρέματα & Χτενίσματα

Τα κουρέματα αγκαλιάζουν την κίνηση είτε σε κοντά καρέ είτε σε μακριά μαλλιά με έμφαση στις άκρες. Τα μεσαία καρέ φιλάρονται γύρω από τα ματιά για καδράρισμα του προσώπου και μια πιο ανέμελη εμφάνιση. Ειδικά για τις διακοπές, τα καλά κουρεμένα καρέ είναι η ωραιότερη επιλογή, μιας και δείχνουν πάντα υπέροχα, χωρίς να απαιτούν ιδιαίτερο styling. Όσον αφορά στα χτενίσματα, το στιλ της μπαλαρίνας είναι το απόλυτο καλοκαιρινό trend. Τα ballerina buns και τα μαλλιά μαζεμένα ψηλά είναι ό,τι πιο δροσερό και παράλληλα κομψό και αισθησιακό για τις ζέστες μέρες του καλοκαιριού. Ακόμη, αν πρόκειται να ντυθείτε καλά και είστε καλεσμένες σε party, δοκιμάστε τα finger waves και spirals σε μαλλιά με wet look, που θυμίζουν τα ’20s και σταρ εποχής.

Ηair Τip

ht-white-podium.jpg

Πίνετε άφθονο νερό και ενυδατώστε τα μαλλιά σας με μια καλή ενυδατική θεραπεία πριν φύγετε διακοπές. Μετά τη θάλασσα εφαρμόστε ένα καλό leave-in conditioner και αντηλιακό μαλλιών. Το Silk Keratin της Hyper Therapy θα σας χαρίσει το καλύτερο αβίαστο styling μαλλιών. Αυτό το πολυτελές μείγμα κερατίνης, μεταξιού και προβιταμίνης Β5 ενισχύει τη φυσική γοητεία των μαλλιών σας, προσφέροντάς τους γυαλιστερό φινίρισμα και εξαιρετική φροντίδα χρώματος. Η προηγμένη φόρμουλά του θα θωρακίσει την υγεία τους, για να απολαύσετε ανενόχλητες το καλοκαίρι!

Info: Instagram: @yiannihairspa, Facebook: @Yianni Hair Spa, www.yianni.gr

ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ GLOW ΣΤΟ ΤΕΥΧΟΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ-ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟY 2023