fbpixel

Search icon
Search
Ανανέωση τραπεζαρίας: Ανακαλύψτε τα dining room trends για τη νέα χρονιά
INTERIORS

Ανανέωση τραπεζαρίας: Ανακαλύψτε τα dining room trends για τη νέα χρονιά

Οι τάσεις για φέτος που θα μεταμορφώσουν τον χώρο σας


Η τραπεζαρία για κάθε σπίτι, αποτελεί ένα από τα βασικότερα σημεία που χρησιμοποιείται κυρίως για τις ώρες που θέλουμε να γευματίσουμε. Είτε έχετε ξεχωριστό δωμάτιο για το τραπέζι σας είτε βρίσκεται κοντά στην κουζίνα, τα dining room trends για το νέο έτος, φέρνουν ανανεωμένες και πρωτότυπες ιδέες που θα σας εντυπωσιάσουν και θα σας πείσουν για αλλαγές στον προσωπικό σας χώρο. Σε γενικές γραμμές, ειδικοί στο interior design προτείνουν λύσεις που θεωρούνται timeless μέσα στο πέρασμα των χρόνων, βιώσιμα υλικά κατασκευής, αλλά και statement ιδέες που θα κάνουν τη διαφορά.

Συνεχίστε να διαβάζετε παρακάτω & ανακαλύψτε τα απόλυτα dining room trends για τη φετινή χρονιά!

Small touches

123.jpg


Για αρχή, οι experts στη διακόσμηση προτείνουν για όλους εσάς που δε θέλετε να προβείτε σε μεγάλες αλλαγές, να προσθέσετε μερικά επιπλέον στοιχεία στην ήδη υπάρχουσα τραπεζαρίας σας, φέρνοντάς τη στο σήμερα. Πώς θα το πετύχετε; Εάν, για παράδειγμα, έχετε ήδη προτιμήσει ένα ξύλινες καρέκλες, μπορείτε να αλλάξετε το ύφασμά τους και να επιλέξετε μια pop απόχρωση που να κάνει τη διαφορά στο σύνολο. Προτιμήστε επιφάνειες από βελούδο ή δερματίνη, έτσι ώστε το αποτέλεσμα να είναι διαχρονικό και, ταυτόχρονα, up to date.

Tropical vibes

826faeba2fc0be465f0e04eae7ebd3c9.jpg


Χρόνο με τον χρόνο, τα tropical patterns και η boho αισθητική αποτελούν must trend για κάθε σύγχρονη κατοικία. Φέτος, τολμήστε να διαμορφώσετε κατ' αυτόν τον τρόπο την τραπεζαρία σας, πραγματοποιώντας τις κατάλληλες προσθήκες που θα δώσουν jungle αύρα στον χώρο σας. Για το σωστό αποτέλεσμα, πείτε «ναι» στις αποχρώσεις του πράσινου, τοποθετήστε βάζα με φυτά στην επιφάνεια του τραπεζιού σας κι εσείς οι πιο τολμηροί, «ντύστε» τους τοίχους γύρω από το τραπέζι σας με ταπετσαρίες που έχουν τροπικά μοτίβα και άλλα στοιχεία της φύσης.

Natural nook

689a8076e3bae57c09d5d9dd622492e3.jpg


Όσο τα trends στο design διαμορφώνονται, βλέπουμε πόσο έντονη είναι η παρουσία φυσικών στοιχείων σε κάθε σπίτι, τα οποία έχουν τον τρόπο να δημιουργούν ένα minimal και διαχρονικό αποτέλεσμα. Εμπιστευτείτε, λοιπόν, την όψη του ξύλου και τοποθετήστε στον χώρο σας μια τραπεζαρία που θα μοιάζει σαν να προήλθε κατευθείαν από τη φύση. Το καφέ χρώμα, άλλωστε, ταιριάζει με τα πάντα και ίσως να είναι ο ιδανικός «καμβάς» που ψάχνετε για να πετύχετε το απόλυτο mix 'n' match με περισσότερες αποχρώσεις και statement κομμάτια.

B for blue

df85d8b802bb5759cd8cc46c91061f39.jpg


Άλλη μια χρονιά που το μπλε αποτελεί την απόχρωση-κλειδί! Ειδικά εσείς που επιθυμείτε να κάνετε pop up χρησιμοποιώντας ένα και μόνο χρώμα, τότε μια ωραία ιδέα είναι να επιλέξετε μπλε για την τραπεζαρία σας και να το συνδυάσετε με basic τόνους, όπως το λευκό, το γκρι και το μπεζ. Προσθέστε, παραδείγματος χάρη, έντονες χρωματικά καρέκλες που θα «γεμίσουν» τέλεια το σημείο. Μην ξεχάσετε, τέλος, να εντάξετε χρυσές πινελιές, που θα ταιριάξουν ονειρεμένα με κάθε απόχρωση του μπλε.

Eco-friendly solutions

3e5c3522b6dee1cc2407e1fb9cad04f4.jpg


Η βιωσιμότητα έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας και αυτό είναι γεγονός! Αφήστε πια στην άκρη τα έπιπλα που δεν είναι φτιαγμένα με υλικά προς το περιβάλλον και προτιμήστε να αγοράζετε από εδώ και στο εξής οικολογικές, που θα σας βοηθήσουν να ενταχθείτε σε ένα πιο βιώσιμο lifestyle. Αλλάξτε, λοιπόν, την τραπεζαρία σας και προμηθευτείτε ένα sustainable έπιπλο, φτιαγμένο από υλικά όπως το μπαμπού και το σχοινί. Το ίδιο ισχύει και για τα υφάσματα στις καρέκλες, τα οποία θα πρέπει να είναι fake.