fbpixel

Search icon
Search
Θέλετε τέλεια φρύδια; Ανακαλύψτε τις τεχνικές των Γαλλίδων
FACE & BODY

Θέλετε τέλεια φρύδια; Ανακαλύψτε τις τεχνικές των Γαλλίδων

Θα δείτε άμεσα το τέλεια καλοσχηματισμένο αποτέλεσμα


Τα πλούσια, γεμάτα σχήμα στα φρύδια δεν είναι άλλη μία τάση του που εμφανίζεται τη μία σεζόν και εξαφανίζεται την επόμενη. Αποτελούν πλέον αναπόσπαστο μέρος κάθε μοντέρνου makeup look, σε σημείο μάλιστα που οι περισσότερες Γαλλίδες ορκίζονται σε αυτά. Μην ξεχνάτε, άλλωστε, πως σύμφωνα με τους πιο ενημερωμένους make-up artists, στον καμβά του προσώπου αποτελούν -ίσως- το πιο σημαντικό στοιχείο. Δείχνουν το βλέμμα ξεκούραστο, ανασηκώνουν την οπτική του ματιού και μαρτυρούν μια γυναίκα που περιποιείται και αγαπά τον εαυτό της. Μη σας προβληματίζει το οτι δεν τα έχετε φυσικά. Εστιάστε στο οτι μπορείτε να τα αποκτήσετε με τις κατάλληλες τεχνικές για τα πιο πλούσια και natural-looking φρύδια των ονείρων σας.

teleia-sximatismena-fridia.jpg

Η προετοιμασία

H καθεμία έχει σίγουρα περάσει μια φάση που τα φρύδια της θύμιζαν κάτι εντελώς διαφορετικό από αυτό που πρεσβεύει σήμερα η Cara Delevigne. Είτε αυτό έγινε από ένα λάθος τράβηγμα με το τσιμπιδάκι είτε αποτελούσε πιστό αντίγραφο της τάσης του 2000 το μόνο βέβαιο είναι πως δεν ακολουθεί τις συμβουλές των Γαλλίδων του σήμερα. Προσπαθήστε, λοιπόν, να βγάλετε μόνο τις τρίχες που βρίσκονται μακριά από τη γραμμή του σχήματος σας και μην πλησιάζετε πολύ κοντά για να απομακρύνετε αυτές που σας φαίνονται πως περισσεύουν. Κάτι τέτοιο θα έχει ώς αποτέλεσμα τα φρύδια σας να μικραίνουν συνεχώς. Αντ 'αυτού αφήστε την περιοχή να έχει ένα πιο φυσικό αποτέλεσμα. 

Extra tip: Για εσάς που καταφεύγετε στο trimming, το πρώτο πράγμα που θα πρέπει να κάνετε θα είναι να τα βουρτσίσετε ανοδικά και στη συνέχεια να ψαλιδίσετε μόνο εκείνες τις τρίχες που σας φαίνονται σγουρές. Το να κόψετε τα φρύδια πολύ κοντά μπορεί να αλλάξει τη γωνία, να μειώσει το πλάτος ή να δημιουργήσει ασταθείς γραμμές.

teleia-fridia-gallides.jpg

Επιλέξτε το προϊόν που σας ταιριάζει

Η αγορά έχει πάρα πολλά προϊόντα φρυδιών σε όλα τα διαφορετικά σχήματα, αποχρώσεις και μεγέθη. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πρέπει να προσδιορίσετε ποιο προϊόν μπορεί να δημιουργήσει τα αποτελέσματα που θέλετε πριν ανακαλύψετε την τεχνική που θα χρησιμοποιήσετε. Δοκιμάστε να γεμίσετε το φρύδι με ένα φαρδύτερο μολύβι και μετά με ένα πιο λεπτό συμπληρώστε τα σημεία που θέλετε. Διαθέτοντας τόσο διαφορετικό πλάτος όσο και διαφορετικές υφές θα κάνουν το τελικό αποτέλεσμα να φαίνεται πιο φυσικό.

Εxtra tip: Επιλέξετε μια σκιά που είναι ένα ή δύο επίπεδα πιο σκούρη από το φυσικό χρώμα των μαλλιών σας. 

fridia.jpg

Δώστε προσοχή στην εφαρμογή

Όταν εφαρμόζετε το χρώμα, φροντίστε να βάλετε το μολύβι των φρυδιών σας χρησιμοποιώντας ελαφριά πίεση για να δημιουργήσετε μικροσκοπικές πινελιές σαν τρίχες. Όσο πιο ελαφριά είναι η πίεση που χρησιμοποιείτε αυτό θα ισούται με τα λεπτότερα δυνατά σημάδια κάθε φορά και κατά συνέπεια το τελικό αποτέλεσμα θα είναι απόλυτα φυσικό. Σημαντικό σε αυτό είναι να αφήνετε ελάχιστο χώρο ανάμεσα στις εφαρμογές για να διακρίνεται το δέρμα σας. Αυτό είναι το κλειδί για τη δημιουργία ενός απόλυτα natural look.

Extra tip: Στην αρχή του φρυδιού, οι τρίχες είναι συνήθως είναι στραμμένες προς τα πάνω και στη συνέχεια μπορείτε να τις κατευθύνετε πλάγια. 

fridia-1.jpg

Η ελπίδα για τα λεπτά φρύδια  

Δυστυχώς, πολλές από εσάς ότι και αν κάνετε τα φρύδια σας παραμένουν λεπτά. Το χειρότερο, φυσικά, είναι ότι η συμπλήρωση αυτών των αραιών περιοχών μπορεί να μοιάζει περισσότερο με τατουάζ παρά με ομοιόμορφες πινελιές. Έτσι, το κόλπο για τη συμπλήρωση τους είναι να δημιουργήσετε μια επιπλέον διάσταση. Στην αγορά υπάρχουν Brow Pomade παλέτες οι οποίες δημιουργούν ένα μη ανακλαστικό τρισδιάστατο φινίρισμα που θα λατρέψετε. Αυτό μπορεί να λειτουργήσει σαν τέλεια βάση για να συνεχίσετε μετά με την τεχνική που αναφέρθηκε προηγουμένως. 

hydrate-and-condition.jpg

Βελτιώνοντας τα παχιά φρύδια

Εάν είστε αρκετά τυχεροί ώστε να έχετε ήδη φυσικά πλούσια φρύδια, μπορείτε να ασχοληθείτε αποκλειστικά με το σχήμα τους. Συνίσταται η χρήση ενός λεπτού μολυβιού φρυδιών για να γεμίσει τυχόν αραιά σημεία και στη συνέχεια οι Γαλλίδες προτιμούν να χρησιμοποιούν ένα τζελ φρυδιών που θα κρατήσει τις μεγαλύτερες τρίχες στη θέση τους όλη την ημέρα. 

Extra tip: Tο ιδανικότερο μου κόλπο για ένα ήδη γεμάτο φρύδι είναι να τα χτενίσετε όλα προς τα κάτω και να γεμίσετε απαλά τα σημεία που λείπουν ορατά στην άνω γραμμή του φρυδιού και μετά να τα παρασύρετε με το βουρτσάκι ξανά στη θέση τους. Μην ξεχνάτε, άλλωστε, πως η πάνω γραμμή είναι αυτή που τα κάνει να δείχνουν ξεχωριστά. Σε αντίθεση με αυτό που πιστεύουν οι περισσότεροι.