fbpixel

Search icon
Search
Ανακαλύψτε τα πιο δημοφιλή σπίτια στο Airbnb: Ανάμεσά τους βρίσκεται κι ένα ελληνικό
ESCAPE

Ανακαλύψτε τα πιο δημοφιλή σπίτια στο Airbnb: Ανάμεσά τους βρίσκεται κι ένα ελληνικό

Κάντε μια «βόλτα» σε χώρους που θα σας μαγέψουν με την αισθητική τους


Από μια πλωτή βίλα έξω από μια παραλία στην Αυστραλία έως τη θέα του Ατλαντικού μέσα από ένα τζακούζι στη Νορβηγία, τα 6 πιο δημοφιλή σπίτια του Instagram στην Airbnb είναι εγγυημένο ότι θα σας ικανοποιήσουν απόλυτα. Είτε τα επισκεφτείτε είτε κάνετε μια νοητή περιπλάνηση από την άνεση του καναπέ σας. Τώρα που η διάσημη πλατφόρμα ενοικίασης, Airbnb, αρχίζει να ανοίγει εκ νέου σε όλη την Ευρώπη και την Ασία, οι φωτογραφίες που θα ανακαλύψετε παρακάτω θα σας ταξιδέψουν στη στιγμή, υπενθυμίζοντάς σας πως αυτή η πανδημία δε θα είναι για πάντα στις ζωές μας και σύντομα θα υπάρχει ένας νέος κόσμος για να εξερευνήσετε ξανά και ξανά.

Νορβηγία

airbnb-norway.jpg

Ένα υπαίθριο spa με θέα στον Ατλαντικό μπορεί να σας πείσει πως η απόλυτη εμπειρία των διακοπών είναι εδώ. Αυτό το σπίτι με τα τέσσερα υπνοδωμάτια και τα δύο μπάνια όχι μόνο διαθέτει παροχές, όπως υδρομασάζ, αλλά ξεχωρίζει και με τη μοναδική τοποθεσία του, παρασύροντάς σας στον δικό του ρυθμό. Εκεί μπορείτε να δημιουργήσετε την ιδανική zen ατμόσφαιρα, ξεφεύγοντας από κάθε περιττή σκέψη που σας ταλανίζει. Μάλιστα, η ιδιαίτερη, σκανδιναβική αισθητική του, με το ξύλο να κυριαρχεί και τον μινιμαλισμό να αποτελεί πρότυπο, διαφέρει από πολλά άλλα. 

Μήλος

airbnb-milos.jpg

Ένα ελληνικό σπίτι που μοιάζει σαν να βγήκε από ταινία σας περιμένει στη μαγευτική Μήλο. Στον παραδοσιακό οικισμό του Φυροπόταμου, με θέα που θα συγκινούσε ακόμη και τον πιο απαιτητικό επισκέπτη, καθώς και με μια ηρεμία που μοιάζει να κατακλύζει τα πάντα, αυτό το bungalow είναι έτοιμο να σας υποδεχτεί. Ντυμένο στα γαλάζια και στα λευκά, θα σας παρασύρει αναμφίβολα στο απόλυτο ελληνικό καλοκαίρι, που άλλωστε είναι εδώ και σας περιμένει να το ανακαλύψετε!

Μεξικό

airbnb-mexico.jpg

Το Casa Volta μπορεί να βρίσκεται στην περιοχή Oaxaca στο Μεξικό, αλλά υπόσχεται -σε κάθε επισκέπτη- την ανεπανάληπτη γοητεία του ιταλικού σχεδιασμού. Διαθέτοντας τη δική του πισίνα και με την απόσταση από την ακτή να είναι αρκετά μικρή, αποτελεί την ιδανική επιλογή για όσους από εσάς αναζητάτε την εμπειρία της -άνευ όρων- γαλήνης. Στον χώρο αυτό, όπου η άγρια ομορφιά της φύσης «δένει» σαν φυσική συνέχεια με το ξύλινο «καταφύγιο», όλες οι αισθήσεις μπορούν να φτάσουν στο peak τους. 

Αυστραλία

airbnb-australia.jpg

Ιδιωτικότητα, απλές γραμμές και λιτή διακόσμηση κάνουν αυτό το ιδιαίτερο πλωτό σπίτι μια αξεπέραστη επιλογή. Απευθύνεται σε αυτούς που θέλουν ένα διάλειμμα από τον υπόλοιπο κόσμο και υπόσχεται να σας χαρίσει μοναδικές στιγμές χαλάρωσης. Αν είστε λάτρεις του διαφορετικού και φυσικά εάν η θάλασσα σας κάνει να νιώθετε άνετα, τότε μέσα σε αυτήν την ξύλινη κατασκευή, στο Palm Beach, -που λάτρεψαν οι χρήστες του Instagram- θα βιώσετε τις πιο όμορφες εμπειρίες. 

Καναδάς

airbnb-canada.jpg

Στη Lake Eugenia, μέσα σε επτά στρέμματα δάσους, υπάρχει ένα σπίτι που χαρίζει απλόχερα χώρο και χρόνο μακριά από τον υπόλοιπο κόσμο. Με ένα υπέροχο ηλιοβασίλεμα και μια άνετη βεράντα κάνει τον παγωμένο Καναδά, να μοιάζει με μια τέλεια εναλλακτική πρόταση για διακοπές. Όσο για το εσωτερικό του σπιτιού, η διακόσμηση έχει κλέψει κάτι από τη new age σκανδιναβική αισθητική συνδυασμένη με στοιχεία της αμερικανικής γης. Μια επιλογή που σίγουρα θα λατρέψουν μικροί και μεγάλοι!

Μπαλί

airbnb-bali.jpg

Το Μπαλί είναι σίγουρα ένας must-visit προορισμός στη λίστα κάθε δεινού ταξιδιώτη. Έτσι, για να ολοκληρώσετε την ιδανική εμπειρία, θα πρέπει να βιώσετε και τη φιλοξενία στα καλύτερά της. Στο Katik Lantang, λοιπόν, υπάρχει ένας χώρος που μοιάζει να είναι βγαλμένος από παραμύθι. Πιο συγκεκριμένα, το δεντρόσπιτο Pelangi Ska Joglo βρίσκεται ανάμεσα στις κορυφές της ζούγκλας του Ubud και διαθέτει θέα 360 μοιρών. Αλλά το πιο ξεχωριστό κομμάτι του είναι -χωρίς αμφιβολία- η εξωτερική μπανιέρα, όπου μπορείτε να καθίσετε και να χαλαρώσετε με θέα το εξωτικό τοπίο.