fbpixel

Search icon
Search
Αν έχετε λεπτά μαλλιά, δοκιμάστε αυτά τα ponytail tricks
HAIR & NAILS

Αν έχετε λεπτά μαλλιά, δοκιμάστε αυτά τα ponytail tricks

Σύμφωνα με τον celebrity hair stylist Chris Appleton


Ένα hair updo μπορεί να ανανεώσει την εμφάνιση σας αλλά και να κολακέψει τα χαρακτηριστικά του προσώπου σας. Με τα sleek hair buns να έχουν καταβάλει το διαδίκτυο και το streetstyle, πιστεύουμε πως ήρθε η ώρα να γυρίσουμε στα basics, δηλαδή στις ψηλές αλογοουρές.

Με την επιρροή του barbiecore, τα πιο έντονα χτενίσματα έχουν επιστρέψει, προσπερνόντας σε ζήτηση τα καθιερωμένα, minimal χτενίσματα. Το λεγόμενο high-pony δεν είναι μόνο celebrity-approved από την Ariana Grande, μέχρι τη Beyoncè και τη Blake Lively, αλλά είναι και άκρως πρακτικό για τους θερμότερους μήνες αφού θα κρατήσει τα μαλλία σας out of the face. 

Έχετε λεπτά μαλλιά, χωρίς όγκο και θέλετε μια voluminous αλογοουρά;

Ο celebrity hair stylist Chris Appleton που επιμελείτε της κόμες μεγάλων αστερίων του Hollywood όπως η η Kim Kardashian, η Dua Lipa, η Jennifer Lopez - και όχι μόνο - φανερώνει έξυπνους τρόπους να το πετύχετε.

Μάλιστα, πριν λίγες μέρες η Kim Kardashian με τη βοήθεια της κόρης της North West απένειμε στον Appleton το βραβείο "hair artist of the year" στα LA Fashion Awards στο ξενοδοχείο Beverly Hills. Εκεί, μίλησε και για τη σχέση του συνεργάτη και φίλου της με τον ηθοποιό Lukas Cage, του White Lotus, οι οποίοι επισομοιήσαν τη σχέση τους με ένα μυστικό γάμο στο Las Vegas πριν λίγες μέρες.

Ο hair guru, βγήκε στο λογαριασμό του στο TikTok και είπε πως δε χρειάζεται να έχει κανείς τα πιο πλούσια και πυκνά μαλλιά για να πετύχει ένα άψογο αποτέλεσμα. Εκτός του ότι συστήνει να χρησιμοποιείται προϊόντα που είναι σχεδιασμένα για να δίνουν όγκο στην τρίχα, μας φανέρωσε πολύ συγκεκριμένα πρακτικά tips.

@chrisappletonhair Try this hair hack for any one that wants to make there hair look thicker and upgrade there pony game ????‍♀️@kittybluuuu ♬ Toxic x Pony - ALTÉGO

How to: High pony

1. Χωρίστε τα μαλλιά σας στα δύο και μαζέψτε το top half σε μια αλογοουρά με το πρώτο λαστιχάκι

2. Έπειτα χωρίστε το bottom half στα δύο και μαζέψτε τα επάνω στην ήδη υπάρχουσα αλογοουρά

Αυτό που θα πετύχετε με αυτή τη μέθοδο είναι η πλουσιότερη όψη των μαλλιών - κάνοντας τα να φαίνονται διπλάσια σε σχέση με την πραγματικότητα. Πρόκειται για την ιδανική επιλογή για γυναίκες με λεπτά μαλλιά και για ένα πιο glam αποτέλεσμα.

@chrisappletonhair Half up pony hack #hairtutorial #ponytail ♬ Blicky - Fresh X Reckless

How to: Half pony

Αυτό το 90's style χτένισμα είναι ιδανικό για όλα τα μήκη και θα αναδείξει την πιο feminine πλευρά σας.

1. Δημιουργήστε στην κορυφή του κεφαλιού, δύο μικρά κοτσιδάκια το ένα κοντά στο άλλο

2. Έπειτα πιάνετε με ένα άλλο λαστιχάκι, τα δύο κοτσιδάκια, που δημιουργήσαμε στην αρχή και μετά γυρίζετε τη νέα κοτσίδα, που δημιουργήσαμε, από την εσωτερική πλευρά της. 

Extra tip: Αφήστε τις αφέλειες σας εκτός του χτενίσματος από πριν ώστε να μπορείτε να τις ελέγξετε ακριβώς.

Ο Appleton φανέρωσε και ένα ακόμα τρόπο να πετύχετε ένα φανταστικό half-pony look πρόσφατα. 

@chrisappletonhair Half up pony hack #voloume #ponytail ♬ Rodeo (Remix) - Lah Pat & Flo Milli

1. Δημιουργήστε στη κορυφή του κεφαλιού ένα μικρό κοτσιδάκι

2. Αφού το πιάσετε με ένα λεπτό λαστιχάκι για τα μαλλιά, γυρίστε τη κοτσίδα από κάτω, τραβήξτε προς τα έξω και σφίξτε για ένα πιο secured αποτέλεσμα. 

3. Τέλος δημιουργήστε μια άλλη αλογοουρά ακριβώς κάτω από την τελευταία και αναποδογυρίστε την κάτω αλογοουρά πάνω στην άλλη, ακριβώς με τον ίδιο τρόπο με πριν για έξτρα όγκο.

Με εκατομμύριο θεατές και fans του Appleton να εκθιάζουν τα hair tricks του στο TikTok, δεν έχετε παρά να το δοκιμάστε και εσείς!