fbpixel

Search icon
Search
EDITORS' CHOICE

9 καλλυντικά για να δείχνετε πιο φρέσκιες κάθε πρωί

Πάρτε τη φρεσκάδα σας στα χέρια σας


9 καλλυντικά για να δείχνετε πιο φρέσκιες κάθε πρωί

Είτε είστε το απόλυτο early bird, είτε το πρωινό ξύπνημα σας φαίνεται το πιο δύσκολο εγχείρημα, είναι σημαντικό να βρείτε τους τρόπους που θα σας κάνουν να δείχνετε σαν να απολαύσατε έναν υπέροχο, 8ωρο ύπνο ομορφιάς. Μπορεί, λοιπόν, η πρωινή ενυδάτωση να είναι must, το να ρίξετε λίγο πάγο στο πρόσωπο σας να σας ξυπνάει και η πρωινή γυμναστική να σας κάνει να φτάνετε στα απόλυτα επίπεδα ενέργειας αλλά με τα κατάλληλα προϊόντα makeup θα δείτε τα αποτέλεσματα να πολλαπλασιάζονται. 

Παρακάτω συγκεντρώσαμε όλα όσα θα σας κάνουν να λάμψετε με τον πιο flawless τρόπο!
small-eyes-makeup-1.jpg


The products

Smooth & Protect Primer SPF 50, Nars: Για να έχετε την απόλυτη φρεσκάδα και την τέλεια βάση για το μακιγιάζ της ημέρας, το μόνο που χρειάζεστε είναι η κατάλληλη προετοιμασία. Με το ιδανικό primer Smooth & Protect Primer SPF 50 της Nars θα καταφέρετε να σβήσετε τους πόρους, τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες ενώ ο δείκτης SPF και τα αντιοξειδωτικά στοιχεία θα γίνουν ο δικός σας σύμμαχος. 

Watertone Transfert-Proof Foundation, Make Up For Ever: To πρωί είναι βέβαιο πως αναζητάτε ένα προϊόν που θα κρατήσει σε όλη τη διάρκεια της ημέρας. Αυτό το νέο σταθερό foundation Watertone Transfert-Proof Foundation της Make Up For Ever προσφέρει προσαρμόσιμη ελαφριά προς μέτρια κάλυψη και ενυδατώνει το δέρμα για έως και 24 ώρες με λαμπερό, φρέσκο και φυσικό αποτέλεσμα.

Diorskin Forever Undercover Concealer, Dior: Το concealer έχει αναδειχθεί σε must-have καλλυντικό όλων των γυναικών, καθώς εξαφανίζει στη στιγμή τους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια και εξαλείφει κάθε ίχνος κούρασης. Το Diorskin Forever Undercover Concealer του οίκου Dior σας χαρίζει αυτό το αποτέλεσμα δίνοντας τέλεια κάλυψη αλλά και αδιάβροχο αποτέλεσμα. Για όλα τα πρωινά που τρέχετε για να προλάβετε το busy πρόγραμμά σας. 

Dolce Diva Fresh Feel Setting Powder, Kiko Milano: Αποτελεί το νούμερο ένα προϊόν περιποίησης που όλες λατρεύετε να χρησιμοποιείτε και που ανά πάσα στιγμή σας χαρίζει ένα διακριτικό ματ πέπλο. Η Dolce Diva Fresh Feel Setting Powder της Kiko Milano είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε στο πρωινό makeup καθώς θα σας δώσει την απαραίτητη ομοιομορφία ενά παράλληλα θα αφήσει μια αίσθηση φρεσκάδας στο δέρμα.

Sheer Highlighting Duo, Tom Ford: Όλες θέλετε ένα φρέσκο και λαμπερό πρόσωπο 24/7 και για να το αποκτήσετε δεν χρειάζονται πολλά.  Ένα μόνο σωτήριο τρικ αρκεί, για να μεταμορφώσετε το πρόσωπό σας και να αποκτήσετε το πολυπόθητο glow. Με το Sheer Highlighting Duo του Tom Ford θα πετύχετε να εντάξετε τις εκπληκτικές fresh αποχρώσεις και να "χτίσετε" μια ακαταμάχητα σπινθηροβόλο χρυσή λάμψη.

small-eyes-makeup-2.gif

Make Up Essentialist Eye, Shiseido: Πιο εύκολος και γρήγορος τρόπος να φωτίσετε το δέρμα σας από το να εφαρμόσετε τις σωστές αποχρώσεις στα μάτια σας δεν υπάρχει! Η νέα Make Up Essentialist Eye σειρά της Shiseido είναι ακριβώς αυτή που θα σας δώσει τη λύση με τις παλέτες σκιών με καινοτόμο σύνθεση πούδρας με κρεμώδη υφή, που χαρίζουν καθαρό, έντονο χρώμα που διαρκεί 12 ώρες, χωρίς να αλλοιώνεται.

Le Volume Mascara, L'Oréal Paris x Elie Saab: Το σαγηνευτικό βλέμμα απαιτεί πάντα τα προϊόν που βρίσκεται στο boudoir κάθε γυναίκας και δεν είναι άλλο από την αγαπημένη σας mascara. Με τη συλλεκτική Le Volume Mascara που δημιουργήθηκε από τη συνεργασία L'Oréal Paris x Elie Saab θα δείτε τα αποτελέσματα που θέλετε με ένα μόλις πέρασμα. 

Matte Lipstick, The Disney Cruella Collection by MAC, Mac: Ένα βήμα πριν το τέλος και αφού έχετε δημιουργήσει την τέλεια βάση είναι σημαντικό να δώσετε στα χείλη σας το φυσικό αποτέλεσμα που όλοι θα λατρέψουν. Το κρεμώδες ματ τελείωμα που θα σας χαρίσει το συλλεκτικό Matte Lipstick της MAC είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε. 

Setting Spray, Lancome: Αν θέλετε να "κλειδώσετε" το μοναδικό αποτέλεσμα που δημιουργήσατε, δεν έχετε παρά να εμπιστευτείτε ένα spray που θα σταθεροποιήσει το μακιγιάζ σας. To Setting Spray της Lancome είναι ένα εξαιρετικά ενυδατικό, αντιοξειδωτικό προϊόν που κρατάει σταθερό το μακιγιάζ για 24ώρες. Αυτή η αδιάβροχη σύνθεση αυξάνει τη διάρκεια του ενώ περιέχει υψηλή συγκέντρωση υαλουρονικού οξέος για να εξασφαλίσει ότι η επιδερμίδα παραμένει απαλή όλη την ημέρα και εξαιτίας του εκχυλίσματος ακτινιδίου περιέχει βιταμίνης C και σπόρους moringa που προστατεύουν την επιδερμίδα από τις ελεύθερες ρίζες και τη ρύπανση.

 The primer

The primer

Smooth & Protect Primer SPF 50, Nars, Sephora

BUY ME
 The foundation

The foundation

Watertone Transfert-Proof Foundation, Make Up For Ever, Sephora

BUY ME
 The concealer

The concealer

Diorskin Forever Undercover Concealer, Dior, Hondos Center

BUY ME
 The powder

The powder

Dolce Diva Fresh Feel Setting Powder, Kiko Milano

BUY ME
 The highlighter

The highlighter

Sheer Highlighting Duo, Tom Ford, Attica

BUY ME
 The palette

The palette

Make Up Essentialist Eye, Shiseido

SEE MORE
 The mascara

The mascara

Le Volume Mascara, L'Oréal Paris x Elie Saab, Attica

BUY ME
 The lipstick

The lipstick

Matte Lipstick, The Disney Cruella Collection by MAC, Mac

BUY ME
 The spay

The spay

Setting Spray, Lancome, Hondos Center

BUY ME