fbpixel

Search icon
Search
7+1 νέες κυκλοφορίες σε σειρές & ταινίες που δεν πρέπει να χάσει κανείς το φετινό φθινόπωρο
ARTS & CULTURE

7+1 νέες κυκλοφορίες σε σειρές & ταινίες που δεν πρέπει να χάσει κανείς το φετινό φθινόπωρο

Ανακαλύψτε όσα επιφυλάσσουν οι streaming πλατφόρμες για την fall season που έρχεται


Χωρίς καμία αμφιβολία, μια καλή ταινία ή μια αντίστοιχη σειρά είναι αυτό ακριβώς που χρειαζόμαστε για να αφιερώσουμε τον ελεύθερό μας χρόνο σε κάτι ψυχαγωγικό. Πιο συγκεκριμένα, το Netflix, το Hulu και το Showtime σύστησαν στο κοινό τους τα new productions που σκοπεύουν να απασχολήσουν μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα, όσο οδεύουμε προς το φθινόπωρο.

Ρίξτε μια ματιά σε ό,τι πιο fresh κυκλοφορεί μέσα στους επόμενους μήνες & αγαπήστε ακόμα περισσότερο τις πολυσύχναστες πλατφόρμες για ατελείωτο streaming!

I’m Thinking of Ending Things

1-7eWJ7.jpg

Ο Charlie Kaufman, ο θρυλικός σεναριογράφος της «Αιώνιας Λιακάδας ενός Καθαρού Μυαλού» του 2004 και σκηνοθέτης της «Συνεκδοχής της Νέας Υόρκης» του 2008, επιστρέφει με αυτό το ψυχολογικό θρίλερ –βασισμένο στο ομώνυμο βιβλίο- για μια γυναίκα (Jessie Buckley) που έχει αμφιβολίες για τον φίλο της (Jesse Plemons), αλλά συμφωνεί να τον συνοδεύσει σε μια επίσκεψη στους γονείς του (Toni Collette και David Thewlis). Μια απροσδόκητη παράκαμψη πυροδοτεί μια σουρεαλιστική αλυσίδα γεγονότων, που απλώνουν τις ανησυχίες τους και αναπόφευκτα ακολουθεί το χάος του Kaufman. Ενώ όλα φαντάζουν να κυλούν αρμονικά χωρίς να υπάρχει ίχνος αρνητικής σκέψης ξαφνικά όλα ανατρέπονται αφήνοντας άφωνους τους πρωταγωνιστές που «πλημμυρίζονται» από αισθήματα πανικού. Μπορείτε να το διαπιστώσετε κι εσείς στις 4 Σεπτεμβρίου που θα κάνει πρεμιέρα στην πλατφόρμα του Netflix.

Away

2-BndK7.png

Από το “Space Force” του Netflix μέχρι το “For All Mankind” στο Apple TV, υπήρξε μια πληθώρα ταινιών δράσης με επίκεντρο το διάστημα τους τελευταίους μήνες. Η σειρά δέκα επεισοδίων του Andrew Hinderaker, ωστόσο, έχει ένα σημαντικό πλεονέκτημα έναντι των ανταγωνιστών της: την επί δύο φορές οσκαρική νικήτρια, Χίλαρι Σουάνκ, στον πρωταγωνιστικό ρόλο της Έμμα Γκρίν, μιας αστροναύτη που έχει αναλάβει να οδηγήσει μια επικίνδυνη αποστολή στον Άρη. Ανάμεσα στις εντάσεις μεταξύ του πληρώματος και των προσωπικών κρίσεων που βιώνει στο σπίτι της, πρέπει να αποδείξει την αξία της με όλες τις πιθανότητες να βρίσκονται εναντίον της. Στις 4 Σεπτεμβρίου θα κυκλοφορήσει στο Netflix και θα λύσει όλες σας τις απορίες για την πρωταγωνίστρια που βιώνει τον προσωπικό της αγώνα.

The Devil All the Time

2-7JWCu.jpg

Το εκτεταμένο καστ του γοτθικού θρίλερ του Αντόνιο Κάμπος συγκεντρώνει πολλούς stars του Hollywood: Robert Pattinson, Tom Holland, Eliza Scanlen, Mia Wasikowska, Bill Skarsgård, Riley Keough και Haley Bennett. Οι σπουδαίοι αυτοί ηθοποιοί ερμηνεύουν back to back «διαλυμένους» χαρακτήρες που ζουν στο Οχάιο και τη Δυτική Βιρτζίνια, έπειτα από τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο. Εκεί θα δείτε έναν βετεράνο του πολέμου που βασανίζεται ακόμα από τη φρίκη του Νότιου Ειρηνικού, ένα ζευγάρι κατά συρροή δολοφόνων κι έναν παράξενο ιεροκήρυκα. Στις 16/09 θα μάθετε περισσότερα στο Netflix!

Pen15

3-oo3s6.jpg

Εάν είστε λάτρεις των κωμικών σειρών, τότε η νέα κυκλοφορία του Hulu θα γίνει η αγαπημένη σας για το φθινόπωρο που έρχεται! Όσοι έχουν παρακολουθήσει τη season one αυτής της σειράς, έκαναν λόγο για μια ξεκαρδιστική κωμωδία που διαδραματίζεται στο γυμνάσιο της Maya Erskine και της Anna Konkle, με όλα όσα αφορούν στην ηλικία των 13 να έχουν τον πρώτο λόγο: διαμάχες μεταξύ κοριτσιών, εφηβικοί έρωτες, ξέγνοιαστες στιγμές και ατελείωτες συζητήσεις που έκαναν εκατομμύρια θεατές να εκφράζουν τις καλύτερες κρητικές. Η δεύτερη σεζόν αναμένεται πολύ πιο ενδιαφέρουσα και με ακόμα περισσότερες δόσεις αισιοδοξίας και αμείωτου γέλιου. Βάλτε τη στη watch list σας με ημερομηνία 18 του Σεπτέμβρη!

Enola Holmes

4-PYNmT.jpg

Η Millie Bobby Brown αναλαμβάνει τον ομώνυμο πρωταγωνιστικό ρόλο ερμηνεύοντας μια έφηβη ντετέκτιβ, αδερφή του Mycroft (Sam Claflin) και του Sherlock Holmes (Henry Cavill), σε μια πνευματώδη προσαρμογή της αγαπημένης σειράς μυστηρίου της Nancy Springer που έκανε ο Harry Bradbeer. Μετά την εξαφάνιση της εκκεντρικής μητέρας της (Helena Bonham Carter), εγκαταλείπει το σχολείο για να την εντοπίσει και μεταμορφώνεται σε μια φοβερή και τρομερή ερευνήτρια, αλλάζοντας μια για πάντα τον τρόπο σκέψης και την οπτική της απέναντι στα πράγματα και τους ανθρώπους, έτσι ώστε να φέρει εις πέρας τον στόχο της. Η ημερομηνία έναρξης της σειράς αναμένεται να ανακοινωθεί από την πλατφόρμα του Netflix μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα, ωστόσο αυτό που γνωρίζουμε είναι πως η πρεμιέρα της θα πάρει θέση στις οθόνες μας μέσα στον Σεπτέμβριο.

Emily in Paris

9-Mh3NU.jpg

Αυτή η σαρωτική ρομαντική κωμωδία του Netflix από τον δημιουργό του “Sex and the City”, Darren Star, φαντάζει ιδανική για το φθινόπωρο. Η σειρά δέκα επεισοδίων θέλει τη Lily Collins να ενσαρκώνει μια φιλόδοξη Αμερικανίδα που μετεγκαθίσταται στη γαλλική πρωτεύουσα για να εργαστεί σε μια διάσημη εταιρία μάρκετινγκ. Μεταξύ της σκληρής δουλειάς και της προσπάθειάς της να συνδεθεί φιλικά με τους συναδέλφους της, βρίσκει χρόνο για πάρτι, συχνά ντυμένη με over-the-top σύνολα, που έχουν την υπογραφή της εμβληματικής στιλίστριας, Patricia Field. Υπό αυτό το πρίσμα, γίνεται “talk of the town” και βασικός στόχος για πολλούς που την κατακρίνουν, τόσο εκείνη όσο και τη στάση της. Αναμένεται μέσα στο φθινόπωρο η ακριβής ημερομηνία της πρεμιέρας.

Britannia

8-rNWdc.jpg

Αρχικά, η Amazon συν-παρήγαγε αυτήν την ταινία για τις δύο πρώτες της σεζόν με αφορμή τη ρωμαϊκή εισβολή στη Βρετανία, αλλά έλαβε τέλος μετά την ολοκλήρωση της δεύτερης season. Για εσάς που τη λατρέψατε, don’t worry διότι επανέρχεται δριμύτερη με περισσότερες μεσαιωνικές μάχες, λίγο μετά το Epix της three season. Θα κάνει πρεμιέρα στις 4 Οκτωβρίου, κάνοντας τον μήνα να ξεκινήσει με ιστορικές αναδρομές και γεγονότα.

The Good Lord Bird

10-1BcXC.jpg

Επίσης στις 4 του Οκτώβρη από την παραγωγή του Showtime, ο super star Ethan Hawke κάνει πρεμιέρα σε μια νέα σειρά, φανερώνοντας τον καλύτερο εαυτό του ως μαχητής καταστολής. Σε αυτήν την περιορισμένη σειρά επτά επεισοδίων που βασίζεται στο μυθιστόρημα του 2013 του James McBride, θα δείτε αναλυτικά τα γεγονότα και τη δίνη του πολέμου, κάνοντας μια «βουτιά» σε περασμένες εποχές που αποτελούν ωδή σε ιστορικά συμβάντα. Σύμφωνα με το βιβλίο, ένας έφηβος σκλάβος (που παίζεται εδώ από τον Joshua Caleb Johnson) ενώνει τον Brown και τους υποστηρικτές του στην αιματηρή, εν μέσω μιας τεταμένης περιόδου που οδηγεί στον αμερικανικό εμφύλιο πόλεμο. Ο Daveed Diggs, ως Frederick Douglass και ο Wyatt Russell του Lodge 49 ως μελλοντικός στρατηγός της Ομοσπονδίας και ο Robert E. Lee confidante J. E. B. Stuart, πρωταγωνιστούν επίσης.

Βάλτε τις παραπάνω κυκλοφορίες στην watch list σας & περάστε ένα χαλαρωτικό φθινόπωρο!