fbpixel

Search icon
Search
5 ΤikTok accounts που πρέπει να ακολουθήσετε για έμπνευση στην κουζίνα
TASTE

5 ΤikTok accounts που πρέπει να ακολουθήσετε για έμπνευση στην κουζίνα

Οι συνταγές που θα λατρέψετε


Για να μη χρειαστεί να σκρολάρετε σε αμέτρητες συνταγές στο TikTok, συγκεντρώσαμε τα αγαπημένα μας food accounts που πρέπει να ακολουθήσετε παρακάτω. Από δημιουργούς περιεχομένου με έμπνευση για dinner nights μέχρι ιδιωτικούς σεφ που ετοιμάζουν συναρπαστικά πιάτα, αυτά είναι τα ονόματα που πρέπει να γνωρίζετε! 

For Chef Tips:

1-bnr4x.jpg

Wishbone Kitchen

Η Meredith Hayden είναι ιδιωτική σεφ και υπεύθυνη για την ανάπτυξη συνταγών, η οποία κάνει βόλτες με το τρόλεϊ της για food shopping στη Νέα Υόρκη και στη συνέχεια πηγαίνει στα Hamptons, μαγειρεύοντας μοναδικά πιάτα στους A-list πελάτες της το καλοκαίρι. Από ιδέες για δείπνο 10 λεπτών μέχρι περίτεχνα 5-course meals για ένα special βράδυ με φίλους, στο προφίλ της υπάρχουν συνταγές για κάθε περίσταση. Λατρεύουμε επίσης τα ψώνια της στις λαϊκές αγορές του Manhattan και τις ‘come shopping with me’ αναρτήσεις της.

Ακολουθήστε: @WishboneKitchen


For Excellent Cocktails:

2-vGjO1.jpg

Join Jules

Η Jules ξεκίνησε να φτιάχνει cocktails με την αδελφή της στο lockdown πριν ξεκινήσει τον λογαριασμό της στο TikTok πριν από τρία χρόνια. Σε σύγκριση με άλλους mixologists στο TikTok, οι συνταγές της είναι εύκολες στην παρακολούθηση και προϋποθέτουν ελάχιστα υλικά, οπότε μπορείτε να μάθετε να φτιάχνετε κλασικά cocktails εύκολα και γρήγορα, καθώς και πιο ασυνήθιστους συνδυασμούς που θα θέλετε να σερβίρετε στο επόμενο δείπνο σας - όπως ένα γευστικό μαρτίνι μέντας...

Ακολουθήστε: @Join_Jules


For Comfort Dishes:

64dce4d8ecb6fb8c8048396c-img-2768-p-1080.jpeg

Crip & Dip

Η Maddi είναι σαν την καλύτερη φίλη που δεν γνώριζες ότι χρειαζόσουν. Θα λατρέψετε τη σειρά βίντεο της «οι υδατάνθρακες πριν από μια βραδινή έξοδο είναι απαραίτητοι», στην οποία φτιάχνει ένα γρήγορο δείπνο σε pairing μ' ένα ή δύο κλασικά cocktails - σκεφτείτε τραγανά noodles με κοτόπουλο chilli και negronis. Μοιράζεται επίσης με το κοινό τα συστατικά ή τα food trends που αγαπάει κι επιλέγει.

Ακολουθήστε: @CripAnDip


For World Cuisine:

3-CqC6D.jpg

Seema Pankhania

Η Seema Pankhania εγκατέλειψε την Mob πριν από μερικά χρόνια για να ασχοληθεί με solo project και έχει συγκεντρώσει πάνω από 1,2 εκατομμύρια followers στο TikTok χάρη στις ειλικρινείς κριτικές φαγητού, τις νόστιμες συνταγές και τα βίντεο με «ethnik dishes» στα οποία αναδημιουργεί λαχταριστές λιχουδιές από όλο τον κόσμο. Η Seema λατρεύει όλα τα είδη ασιατικής κουζίνας, οπότε αναζητήστε τις συνταγές της με noodles και κάρυ.

Ακολουθήστε: @SeemaGetsBaked


For Special Dinner Inspo:

3.jpeg

Kristen Faith Eats

Αν θέλετε να ανακαλύψετε την καλύτερη δυνατή ποιότητα προϊόντων για ένα ξεχωριστό dinner στο σπίτι, η αμερικανίδα chef Kristen Faith θα σας δείξει πώς. Σκεφτείτε fillet steak, εξαιρετικής ποιότητας, χτένια και ταλιάτες από μοσχαρίσιο κρέας. Από την απλή αλλά αισθητικά ευχάριστη κουζίνα της, η Kristen μαγειρεύει πιάτα με εποχιακά υλικά, που θα λατρέψετε και θα θέλετε να δημιουργήσετε στο επόμενο special γεύμα σας!

Ακολουθήστε: @KristenFaith_Eats