fbpixel

Search icon
Search
5 outfits με τζιν για chic & classy καθημερινές εμφανίσεις
THE LOOK

5 outfits με τζιν για chic & classy καθημερινές εμφανίσεις

Αντλήστε έμπνευση από το Νο1 fashion κομμάτι


Από το πρωί έως το βράδυ ένα look με τζιν μπορεί να μας βγάλει από την άβολη θέση του «τι θα φορέσω και σήμερα» και φυσικά να μας αναδείξει σε it girl. Από πιο bold denim on denim συνδυασμούς έως και πιο classy & preppy σύνολα, το τζιν μπορεί να αναδειχθεί με διάφορους τρόπους και με stylish αξεσουάρ που πρωταγωνιστούν σε κάθε σεζόν. Παρακάτω, σας συστήνουμε 5 must-know σύνολα με τζιν που θα σας λύσουν καθημερινά τα χέρια! 

1. All day long 

1.webp

Δε χρειάζεται να ταιριάζετε πολλά κομμάτια για να θεωρηθείτε fashionable. Αρκούν μόνο δύο για μοναδικές εμφανίσεις. Επιλέξτε ένα classic blue τζιν σε straight leg γραμμή και συνδυάστε το μ’ ένα it top. Ολοκληρώστε με chunky sole boots για all day casual εμφανίσεις.

2. Bright it up 

3.webp

Το λευκό εποχές δεν κοιτά! Μάλιστα, τον τελευταίο καιρό γίνεται όλο και πιο σαφές ότι τα φωτεινά κομμάτια ταιριάζουν περισσότερο στο φθινόπωρο και τον χειμώνα, δίνοντας μία νότα αισιοδοξίας στις πιο μουντές μέρες. Για να δημιουργήσετε ένα bright look, το οποίο μπορεί να σας συνοδέψει από το πρωί μέχρι το βράδυ, επιλέξτε ένα white denim και συνδυάστε το μ΄ ένα εντυπωσιακό top ή πουκάμισο. Για να κάνετε τη σιλουέτα σας να μοιάζει πιο ψηλή, προσθέστε λευκά ankle boots.

3. Denim on denim

2-8fJjJ.jpg

Όταν αναφερόμαστε σε update denim συνδυασμούς, δεν μπορούμε να μη μιλήσουμε για το denim on denim. Επιλέξτε ένα ψηλόμεσο τζιν παντελόνι και συνδυάστε το μ’ ένα τζιν πουκάμισο. Αν θέλετε να το κάνετε all the way, τότε ταιριάξτε δύο εκ διαμέτρου αντίθετες denim αποχρώσεις και ολοκληρώστε με το αγαπημένο σας ζευγάρι παπούτσια - θυμηθείτε τα high heels δίνουν άλλον αέρα στο συγκεκριμένο outfit.

4. Oversized love 

denim.jpg

Οι oversized γραμμές όπως όλες έχετε αντιληφθεί είναι must για τους επόμενους μήνες. Μάλιστα, είναι και μία από τις μεγαλύτερες τάσεις στα τζιν εδώ και δύο σεζόν. Αν, λοιπόν, θέλετε να ακολουθήσετε τους κανόνες τους street style, επενδύστε σ’ ένα slouchy jean. Προσθέστε ένα oversized patterned blazer κι ένα πιο φαρδύ top. Μία it bag μαζί με loafers θα δώσουν το απαραίτητο στιλ στην εμφάνισή σας.

5. Cool & classy 

4-yGgkQ.jpg

Δεν είναι λίγες οι γυναίκες που βασίζουν το στιλ τους στη casual αισθητική. Αυτό δε σημαίνει όμως ότι δεν μπορείτε να είστε παράλληλα και chic. Επιλέξτε ένα straight leg τζιν παντελόνι και συνδυάστε το ένα λευκό button up shirt. Προσθέστε ένα statement ζευγάρι παπούτσια κι ένα leather jacket.