fbpixel

Search icon
Search
5 nail trends που πρέπει να γνωρίζετε για το καλοκαίρι του 2024
HAIR & NAILS

5 nail trends που πρέπει να γνωρίζετε για το καλοκαίρι του 2024

Το μανικιούρ μας θα λάβει μια πιο διασκεδαστική τροπή


Τώρα που η άνοιξη και το καλοκαίρι είναι επιτέλους στον ορίζοντα, ήρθε η ώρα να αρχίσετε να σκέφτεστε τo warm weather beauty. Τι βρίσκεται στην κορυφή της λίστας; Σχέδια νυχιών που θα εγκαινιάσουν τη διάθεση για ηλιοφάνεια και θα θέσουν ένα χαμόγελο στο πρόσωπό σας. Εξάλλου, είναι μια εποχή που μπορούμε να διασκεδάσουμε και να εκφραστούμε. Έτσι, είτε θέλετε να δοκιμάσετε ένα εντελώς νέο χρώμα, να φωτίσετε τις άκρες σας με λίγο chrome 2.0, είτε να δώσετε μια μοντέρνα, πολύχρωμη εκδοχή στο κλασικό γαλλικό, υπάρχει κάτι για όλους. 

Ανακαλύψτε τις καλύτερες ιδέες μανικιούρ για να πειραματιστείτε αυτή τη σεζόν!

1. Transparent French

snapinstaapp-431675195-1417360028879618-7476351099015368101-n-1080.jpg

Το κλασικό γαλλικό μανικιούρ αποτελεί βασικό στοιχείο ανεξαρτήτως εποχής, αλλά αυτό το καλοκαίρι θα παρουσιάσει μια ημι-διαφανή εκδοχή αυτού του διαχρονικού σχεδίου. Αντί να επιλέξουν μια έντονη αντίθεση μεταξύ μιας απαλής ροζ στρώσης βάσης και φωτεινών λευκών άκρων, οι μανικιουρίστες δημιουργούν συνολικά πιο απαλές, πιο διαφανείς εκδοχές με μόνο έναν υπαινιγμό ανοιχτόχρωμης άκρης - που συχνά παρέχεται από το ίδιο το φυσικό μήκος του νυχιού. Αν τα νύχια σας είναι πιο κοντά, μπορείτε να πετύχετε παρόμοιο αποτέλεσμα: απλώς ζητήστε από τον τεχνικό σας να δημιουργήσει εξαιρετικά λεπτές άκρες σε χρώμα που είναι μόνο μια ή δύο αποχρώσεις πιο ανοιχτό από τη βάση σας. Αυτό θα δώσει την ψευδαίσθηση μιας φυσικής άκρης και θα δείχνει εξίσου κομψό.

2. Go green

stighmiotipo-othonis-247.png

Ίσως όλοι μας να περιμένουμε απεγνωσμένα κάθε σημάδι άνοιξης, αλλά το πράσινο φαίνεται ότι θα είναι πολύ σημαντικό φέτος. Όλα τα σχέδια επιτρέπονται, αρκεί να είναι πράσινα. Αν δεν σας αρέσει το ζωηρό, καταπράσινο πράσινο, προτιμήστε την παλ, παστέλ μέντα ή το ζωηρό λάιμ. Αν συνήθως φοράτε σκούρες αποχρώσεις όλο το χρόνο, σκεφτείτε να αντικαταστήσετε το μαύρο με ένα πλούσιο πράσινο του δάσους. Το πράσινο είναι επίσης ένα εξαιρετικό χρώμα αν σας αρέσει να συντονίζετε τα δάχτυλα των χεριών και των ποδιών σας. Τα ταιριαστά μανικιούρ και πεντικιούρ έχουν επίσης επιστρέψει με την αναβίωση της μονοχρωμίας. Γιατί λοιπόν να μην επιλέξετε συμπληρωματικές αποχρώσεις του πράσινου στα χέρια και τα πόδια σας;

3. Crystal Couture

snapinstaapp-429157981-409166878261112-3008748114984132274-n-1080.jpg

Πείτε το κληρονομιά μιας εξαιρετικής σεζόν απονομής βραβείων, αλλά η φαντασμαγορία του κόκκινου χαλιού έχει περάσει στον κόσμο των νυχιών, με τα κρυστάλλινα διακοσμητικά να αποδεικνύονται δημοφιλή. Είναι εύκολο να καταλάβει κανείς γιατί, καθώς κάθε νύχι προσφέρει τον τέλειο μικροσκοπικό καμβά για στολισμό. Είναι επίσης μια από τις πιο εύκολες τάσεις για να την πετύχετε σωστά: αν δεν είστε άπειρες στο να βάφετε τα δικά σας ή δεν θέλετε να αναθέσετε σε επαγγελματία, οι προ-κολλημένοι πολύτιμοι λίθοι μπορούν να κολληθούν σε γυμνά νύχια και να σφραγιστούν με ένα top coat. Φυσικά, στο nail salon ο ουρανός είναι το όριο. Πειραματιστείτε με κρύσταλλα διαφορετικών σχημάτων, μεγεθών και χρωμάτων και ολοκληρώστε με ένα επιπλέον γυαλιστερό στρώμα διαφανούς βερνικιού για μια τελευταία πινελιά εκθαμβωτικής λάμψης.

4. Chrome 2.0

snapinstaapp-414478964-1030439374884354-8652811724383823940-n-1080.jpg

Το chrome είναι μια μεγάλη τάση στα νύχια εδώ και καιρό και δεν δείχνει σημάδια επιβράδυνσης τους επόμενους μήνες. Ο νέος τρόπος για να το εφαρμόσετε, όμως, είναι λιγότερο διακριτικός από το glazed donut της Hailey Bieber και πιο αδιαμαρτύρητα "in your face". Σκεφτείτε τα κλασικά φινιρίσματα χρωμίου σε λαμπερό ασημί, αλλά και τα πάντα, από φωτεινά χρώματα χρωμίου ουράνιου τόξου μέχρι απαλές παστέλ παραλλαγές. Αν δεν είστε ακόμα σίγουρη, γιατί να μην δοκιμάσετε να "στολίσετε" τις άκρες σας με ιριδίζουσες άκρες με μεταλλικό εφέ, για μια εμφάνιση που συνδυάζει πολλές εποχιακές τάσεις σε μία.

5. Rainbow tips

stighmiotipo-othonis-250.png

Αν το γαλλικό μανικιούρ σας φαίνεται πολύ "prim & proper", δοκιμάστε μια πιο πολύχρωμη, χρωματιστή εκδοχή προσθέτοντας χρωματιστές άκρες σε μια απαλή ροζ βάση. Αν προτιμάτε να κρατήσετε τα πράγματα πιο ομοιόμορφα, τότε επιλέξτε την ίδια απόχρωση για τις άκρες σας και εμπνευστείτε από ζουμερά μανταρίνια, κρεμώδη κίτρινα ή ουράνια μπλε. Για μια πιο παιχνιδιάρικη εκδοχή, επιλέξτε δύο ή τρεις συμπληρωματικές αποχρώσεις (διαφορετικές αποχρώσεις του ροζ λειτουργούν καλά εδώ) και εναλλάξτε τες σε διαφορετικά δάχτυλα ή, για κάτι πιο χαοτικό αλλά και πάλι μελετημένο, επιλέξτε ένα φάσμα αποχρώσεων του ουράνιου τόξου. Δεν είναι μόνο τα χρώματα που μπορείτε να συνδυάσετε, οι μικροσκοπικές άκρες είναι ένας διακριτικός τρόπος για να μπείτε στην τάση, ή μπορείτε να τολμήσετε με παχιές γαλλικές άκρες σε διάφορες αποχρώσεις.

Κεντρική φωτογραφία: @gel.bymegan