fbpixel

Search icon
Search
5 κομμάτια για να «μεταμορφώσετε» τη workwear γκαρνταρόμπας σας
THE LOOK

5 κομμάτια για να «μεταμορφώσετε» τη workwear γκαρνταρόμπας σας

Αναβαθμίστε τα φθινοπωρινά office looks σας μ' αυτές τις προσθήκες


Η επιστροφή στο γραφείο είναι γεγονός. Παρόλο που το καλοκαίρι δεν «έφυγε» επίσημα, οι περισσότερες έχουμε μπει σε work mode on, με τα meetings και τις υποχρεώσεις, να διαδέχονται το ένα το άλλο. Μαζί λοιπόν, με το καθημερινό απαιτητικό πρόγραμμα, κάνουν come back και τα office looks, τα οποία καλούμαστε να δημιουργήσουμε. Αν ανήκετε στις fashion lovers σίγουρα θα επιθυμείτε να είστε stylish από τις πρώτες πρωινές ώρες, εντυπωσιάζοντας με τις επιλογές σας. Όπως κάθε νέα σεζόν, έτσι και φέτος, έχουν κάνει την εμφάνισή τους τα κομμάτια που θα σας βοηθήσουν να αναβαθμίσετε τα outfits σας και να «μεταμορφώσετε» την επαγγελματική γκαρνταρόμπα σας.

Ανακαλύψτε τα!

1. Updated Blazers 

Image source: @popsugar

Blazer ίσον office looks. Τα σακάκια είναι στενά συνυφασμένα με την εμφανίσεις στο γραφείο, καθώς αποπνέουν tailored αισθητική, επίσημο χαρακτήρα και δυναμισμό. Πλέον, έχουν εκτοξεύσει τη δημοφιλία τους στα ύψη, το οποίο έχει ως αποτέλεσμα να μπορούμε να διαλέξουμε ανάμεσα σε μία μεγάλη ποικιλία. Για το φετινό φθινόπωρο οι επιλογές-κλειδιά είναι οι oversized σιλουέτες, οι οποίες προσφέρουν μία πιο loose και slouchy διάθεση αλλά και σε checked σχέδια, τα οποία θα μας βάλει κατευθείαν σε fall vibes. Συνδυάστε τα με το αντίστοιχο παντελόνι και παρουσιάστε το σαν κοστούμι αλλά και ξεχωριστά μαζί με leather pants, tank tops και statement shoes. Όποιο κι αν προτιμήσετε, μετατρέψτε το σακάκι σε πρωταγωνιστή της εικόνας σας. 

Oversized blazer, ZARA
Wool twill jacket, Max Mara

2. New-Age Shirts 

Image source: @emmahill

Ακόμα ένα office essnential είναι το πουκάμισο. Διαχρονικό και basic ταιριάζει σε όλες τις εμφανίσεις και μπορεί να συνδυαστεί με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους. Μάλιστα, αποτελεί και must item όταν επιθυμείτε να δημιουργήσετε το πολυπόθητο layering. Μία από τις μεγαλύτερες τάσεις της επόμενης σεζόν είναι τα oversized looks, head to toe, γι' αυτό μην διστάσετε να επενδύσετε σε πουκάμισα αυτής της φιλοσοφία. Ξεφύγετε από τα συνηθισμένα και προτιμήστε πιο «παιχνιδιάρικα» σχέδια, σε πιο έντονες αποχρώσεις αλλά και με μοτίβα, όπως είναι οι αγαπημένες και άκρως chic ρίγες. Μη διστάσετε να προχωρήσετε σε πειραματισμούς, φορώντας μαζί δύο πουκάμισα, ένα κλειστό κι ένα ανοιχτό, ή πάνω από ένα t-shirt. 

Oversized shirt, Marks & Spencer
Shirt, Polo Ralph Lauren, Apolloniapolitia.gr

3. Must-have totes 

Image source: @vikyandthekid

Εκτός από απόλυτα chic είναι και άκρως πρακτικές. Όταν αναφερόμαστε στα αξεσουάρ που θα πλαισιώνουν τα office looks, οι tote bags πρέπει να είναι η πρώτη και η πιο σημαντική προσθήκη. Μας βοηθούν να έχουμε μαζί μας πολλά περισσότερα από τα απαραίτητα, όσες ώρες κι αν είμαστε εκτός σπιτιού. Οι ουδέτερες αποχρώσεις, όπως το μαύρο, το καφέ ή το μπεζ, μας προσφέρουν μεγαλύτερη ευελιξία για day to night εμφανίσεις. Από την άλλη πλευρά, οι fashion gurus λένε ένα τεράστιο «Ναι!» στις πολύχρωμες τσάντες το φετινό φθινόπωρο, οπότε καλείστε να αποφασίσετε ποια κατηγορία θα επιλέξετε, ανάλογα με το στιλ και τη διάθεσή σας. 

Tote bag, MCM, Kalogirou
Leather tote, Marc Jacobs, Atticadps.gr

4. Super pants 

Image source: @mymag

Τα tailored pants σας υπόσχονται διαχρονικότητα και πολύ στιλ. Όσα χρόνια κι αν περάσουν δεν θα θεωρηθούν out of fashion και σίγουρα θα αποτελούν μία από τις top choices στα office looks. Κολακεύουν τη σιλουέτα, καθώς χαρίζουν έξτρα πόντους. Είτε το φορέσετε με ψηλοτάκουνα είτε με sneakers το αποτέλεσμα θα είναι υπέροχο. Επιλέξτε minimal tones και προσθέσετε χρώμα στο επάνω μέρος του συνόλου σας - αν το επιθυμείτε. Ένα κομμάτι, το οποίο θα σας συνοδεύσει από το πρωί μέχρι το βράδυ, προσφέροντας σας άνεση και stylish looks. 

Wide-leg trouser, MAX&Co
Tailored trouser, H&M

5. L is for loafers 

Image source: @lindatol_

Προσθέστε polishes αισθητική, ακόμα και στα πιο απλά office looks, χωρίς να στερηθείτε καθόλου την άνεση μας. Πώς θα το πετύχουμε Μ' ένα ζευγάρι luxe loafers που θα μετατραπούν στη λεπτομέρεια που θα κάνει τη διαφορά. Σας προτείνουμε να κινηθείτε σε καφέ και μαύρες εκδοχές με μεταλλικές λεπτομέρειες. Ταιριάζουν υπέροχα με denim trousers αλλά και φορέματα. Τα designs, διάσημων σχεδιαστών και οίκων θα μας προσφέρουν την διαχρονικότητα αλλά και τη classy πινελιά που αναζητάμε. 

Loafers, Casadei, Karida 1912
Leather loafers, Tod's, Kalogirou