fbpixel

Search icon
Search
5 χειμερινά fashion trends που επιλέγουν οι Γαλλίδες
THE LOOK

5 χειμερινά fashion trends που επιλέγουν οι Γαλλίδες

Για να είστε πάντοτε, ανεπιτήδευτα stylish


Υπάρχουν λίγες πόλεις στον κόσμο που φημίζονται για τους μοντέρνους κατοίκους τους, όπως το Παρίσι. Η γαλλική πρωτεύουσα θεωρείται ως το μέρος όπου αναδύονται οι τάσεις και στη συνέχεια μιμούνται απ' όλον τον κόσμο χάρη στις super chic γυναίκες με το ανεπιτήδευτο και αβίαστο στιλ. Όπως όλοι, γνωρίζουμε ότι τα french girls επιλέγουν πάντοτε να επενδύουν σε διαχρονικά κομμάτια, τα οποία θα μπορούν να έχουν στη συλλογή τους για μια ολόκληρη ζωή. Όπως κάθε σεζόν έτσι και φέτος μας δείχνουν τις all time classic τάσεις που δεν αποχωρίζονται και σίγουρα αξίζει να υπάρχουν στη χειμερινής μας γκαρνταρόμπα. 

Ανακαλύψτε τες!

Chunky loafers

french-winter-trends-2021-290725-1669150146838-main500x0c.jpg
Image source: @emmanuellek_

Όλα τα shoe designs που φορούν οι Γαλλίδες βασίζονται στην κομψότητα, αλλά τα loafers βρίσκονται πάντα στις πρώτες θέσεις των επιλογών τους. Αυτό το στιλ κυριαρχεί στις εμφανίσεις τους εδώ και πολλές δεκαετίες με cropped trousers μέχρι τον αστράγαλο κι ένα ζευγάρι κάλτσες για πιο μοντέρνες και σίγουρα fashionable εικόνες. Φέτος το χειμώνα, οι Παριζιάνες έχουν εντάξει στα every day looks τους, τα chunky σχέδια που εκτός από έξτρα πόντους στο ύψος χαρίζουν και στο στιλ. Η μαύρη εκδοχή τους προσφέρει μεγαλύτερη ευελιξία και για τα καθημερινά outfits. 

Fluffy Coats

french-winter-trends-2021-290725-1607517506514-image500x0c.jpg
Image source: @louloudesaison

Πρόκειται για μία επανεφεύρεση και ανανέωση του κλασικού camel coat. Φέτος τα κορίτσια από την Πόλη του Φωτός έχουν στρέψει την προσοχή τους στα αγαπημένα teddy και faux sheaerling παλτό. Τα επιλέγουν κυρίως για τις casual εμφανίσεις τους, ακόμα και τις ημέρες με περισσότερο κρύο. Οι maxi σιλουέτες χαρίζουν μοναδική κίνηση στην εμφάνισή τους και την μετατρέπουν σε statement look. Προτιμήστε τις ουδέτερες αποχρώσεις, όπως το μπεζ, το off white και το ανοιχτό καφέ και μη διστάσετε να δημιουργήσετε totan looks που θα μαγνητίσουν τα βλέμματα. 

Belted jackets

french-winter-trends-2021-290725-1669156311257-main500x0c.jpg
Image source: @sabinasocol

Τα jackets και τα blazers που φτάνουν μέχρι τη μέση βρίσκονται πάντοτε στην επικαιρότητα για τις κομψές Γαλλίδες. Φέτος το χειμώνα αποφασίζουν να ανανεώσουν την εμφάνιση του προσθέτοντας ζώνες που τονίζουν τη μέση και αναδεικνύουν τη σιλουέτα. Παραμένοντας πιστές στην παράδοση, επιλέγουν συχνά ουδέτερες αποχρώσεις του χακί και του μαύρου. Συνδυάστε τα με denim trousers και ankle boots με τακούνι για σύνολα που μπορούν να σταθούν σε πλήθος περιστάσεων. 

Oversized blazer

french-winter-trends-2021-290725-1669152427241-main500x0c.jpg
Image source: @annelauremais

Η τάση "bigger is better" αποτελεί τη μεγαλύτερη αυτήν τη στιγμή στο Παρίσι και αποτυπώνεται με τον καλύτερο τρόπο με τα oversized blazers. Μπορούν να πάρουν πολλούς και διαφορετικούς ρόλους, από απλό πανωφόρι της ημέρες με υψηλότερη θερμοκρασία μέχρι το απόλυτο κομμάτι για layering. Επιλέξτε το μαζί με το αντίστοιχο παντελόνι ως slouchy suits αλλά και ξεχωριστά πάνω από το πουκάμισο ή το jumper σας. Η Anne-Laure Mais μας γίνεται έμπνευση για all day long outfits.

Knee high boots 

french-winter-trends-2021-290725-1669150487786-main500x0c.jpg
Image source: @sylviemus_

Το έχουμε πει πολλές φορές και θα το ξαναπούμε. Οι μπότες μέχρι το γόνατο, ψηλοτάκουνες ή flat, αποτελούν αν όχι τη μεγαλύτερη, μία από τις μεγαλύτερες τάσεις τη φετινή σεζόν. Γι' αυτόν ακριβώς τον λόγο οι Γαλλίδες δεν θα τους αποχωριστούν τους επόμενους μήνες. Επιλέγουν να απογειώσουν την έννοια του chicness με high heeled boots, τις οποίες συνδυάζουν με midi skirts και φορέματα. Μόλις τις δοκιμάσετε δεν θα μπορέιτε να τους αντισταθείτε.