fbpixel

Search icon
Search
STYLING TIPS

5 fashionable τρόποι να αναβαθμίσετε ένα απλό λευκό t-shirt

Το must-have κομμάτι της SS' γκαρνταρόμπας και πως να το φορέσετε


5 fashionable τρόποι να αναβαθμίσετε ένα απλό λευκό t-shirt

Με την σεζόν SS'24 να έχει καταφτάσει, θέλουμε η η εμφάνιση μας να βασίζεται στην άνεση αλλά να παραμένει stylish. Για καλή μας τύχη έχουμε ήδη πάρα πολλά κομμάτια στη γκαρνταρόμπα μας, τα οποία μπορούν να μας βοηθήσουν σε αυτήν μας την προσπάθεια. Ένα από αυτά δεν είναι άλλο από το λευκό t-shirt. Μπορεί να είναι απλό και καθημερινό αλλά μαζί του έχουμε τη δυνατότητα να δημιουργήσουμε άκρως chic & trendy looks, τα οποία όχι μόνο θα μαγνητίσουν τα βλέμματα αλλά θα μας χαρίσουν και την απαραίτητη ανανέωση. Το πιο σημαντικό είναι ότι μπορούν να πάρουν το χαρακτήρα που εμείς θέλουμε να του δώσουμε από τον πιο casual μέχρι τον πιο tailored.

Το ιδανικό απλό λευκό t-shirt είναι hard-to-find καθώς η ιδανική εφαρμογή αλλά και shade διαφέρει για τον κάθε ένα. Συνεχίστε να διαβάζετε και ανακαλύψτε τα δικά μας go-tos έπειτα από έρευνα αγοράς και τα πιο μοντέρνα styling tips που θα το απογειώσουν!

1. Nine to five

f67be5825cedf15995f2f534b94b9778-1.jpg
Image source: Shutterstock

Κάποτε, ένα λευκό μπλουζάκι μπορεί να θεωρούνταν πολύ casual για να είναι κατάλληλο για τη δουλειά. Τώρα, όμως, με το σωστό styling αποτελεί μια ασφαλή επιλογή. Σε συνδυασμό με ένα tailor παντελόνι, και μια signature tote bag αυτό το εργαλείο της γκαρνταρόμπας επιτυγχάνει την τέλεια ισορροπία μεταξύ αβίαστου και κομψού. 

2. Layering

c27413c682a8b7b5f9fc04580cd5a151.jpg
Image source: @aimeesong

Ένα λευκό μπλουζάκι είναι το κατ' εξοχήν μίνιμαλ κομμάτι, το οποίο αποτελεί τον ιδανικό λευκό καμβά για να κάνετε τα πιο creative looks. Μπορείτε να το φορέσετε κάτω από μια σαλοπέτα ή ένα little black dress για να το κάνετε πιο casual. Επίσης, μπορείτε να κάνετε jewellery layering με κολιέ που θα δώσουν ένα άμεσο twist ανανέωσης και έξτρα χαρακτήρα. 

3. Off-duty

77a47c02f00622c79e7bba7902744747.jpg
Image source: @leiasfez

Δεν υπάρχει πιο timeless συνδυασμός από ένα casual παντελόνι ή τζιν και ένα καθαρό λευκό T-shirt. Έτσι, είτε σκοπεύετε να περάσετε το Σαββατοκύριακο κάνοντας βόλτες σε γκαλερί, είτε πηγαίνοντας για brunch φίλους, keep it simple και επιλέξτε αυτή την κλασική εμφάνιση. Το κόλπο εδώ είναι να εξισορροπήσετε τις αναλογίες: τα σούπερ φαρδιά παντελόνια δείχνουν υπέροχα με ένα πιο στενό μπλουζάκι, ενώ τα boxy T-shirts ταιριάζουν καλά με ψηλόμεσα, straight leg παντελόνια. Για να προσθέσετε λίγο σύγχρονο αέρα, συνδυάστε με hi/low αξεσουάρ, ολοκληρώνοντας το ντύσιμό σας με μίνιμαλ αθλητικά παπούτσια, chunky χρυσά κοσμήματα και ένα ζευγάρι cat-eye γυαλιά.

4. Night out

kendall-slip-skirt-ivory-white-silk-bias-cut-slip-skirt-841120-453957bc-dabf-43f8-9bcd-fd32e964d069-900x.webp
Image source: wearconsciously

Όταν πρόκειται για βραδινό ντύσιμο, ένα λευκό μπλουζάκι μπορεί να μην ακούγεται ως προφανής επιλογή, αλλά είναι η ξεγνοιασιά που αυτό το βασικό στοιχείο της ντουλάπας μπορεί να προσδώσει ένα cool twist σε κάθε βραδινό outfit. Συνδυάστε το με μια satin midi φούστα και δώστε έμφαση στα αξεσουάρ σας, επιλέγοντας ένα ζευγάρι bold mules και μια embellished mini bag. 

5. On vacation

snapinstaapp-13715182-286475921715863-566463790-n-1080.jpg
Image source: @emrata

Είτε ετοιμάζετε τη βαλίτσα σας για έναν μακρινό προορισμό είτε απλά μια τσάντα διανυκτέρευσης για ένα Σαββατοκύριακο, ένα λευκό μπλουζάκι είναι υποχρεωτική προσθήκη σε μια γκαρνταρόμπα διακοπών.  Ένα υπερμεγέθες T-shirt όχι μόνο αποτελεί ένα αβίαστο cover-up για την παραλία, αλλά μπορεί επίσης να συνδυαστεί σχεδόν με ό,τι άλλο έχετε πακετάρει - από φλοράλ φούστες μέχρι denim shorts και βερμούδες. Αναβαθμίστε το συνδυάζοντας το με raffia accessories αλλά και πιο παιχνιδιάρικες προσθήκες όπως ένα χρωματιστό κόσμημα ή hair clip. 


Feature image source: @aimeesong, @anoukvye

1

Karl Lagerfeld rhinestone t-shirt

Intervista BUY HERE

2

Short sleeve cotton t-shirt

Massimo Dutti BUY HERE

3

Minimal top

LOLA BUY HERE

4

Cotton t-shirt

H&M BUY HERE

5

Tommy Hilfiger V-neck

attica.gr BUY HERE

6

Halter top

ZARA BUY HERE